- Konu Yazar
dün zion1 cengizimle bana yeni bir motor alma sevdasına düştük firmaları geziyoruz, akşam iftar saatine yakındı, birkaç yerden sonra galeria tarafına çevre yoluna çıktık.bende scooter
ale: cengizimde kendi motoru kn 150 var.trafik felaket bir kalabalık, millet birbirini rastgele solluyor, biz arabaların arasında kaybolup gidiyoruz:cyclopsan.zaten malümunuz motoru ipleyen yok.
o sırada bir okul önlerine yaklaşıyoruz, okul servisleri yolun bayağı içlerine kadar inmiş, zaten trafik müthiş kalabalık.mecburen araçlar birbirine çok yakın hareket ediyor.hızımız 50 km civarı ve trafik çok yakın takiple akıyor cengiz benden 30-40 metre kadar önde, sonradan anlattığına göre önündeki araç ani fren yapmış, cengizde ön arka aynı anda asılıyor, ön frenide tam köklemiş.bir baktım cengizin ön teker kaydı motor yattı
r:, cengizim arabaların arasında yerde o hızla kayıyor, motoru yanında koruma demirinin üzerinde dönerek kayıyor.olay tamamen baştan sona gözümün önünde gelişti ve gözümü ayıramıyordum şokladım o an:salut:.altımdaki zaten küçük tekerli scooter, bende frenlere asıldım.Allaha binlerce şükürki o kalabalık trafikte başka bir araç gelip cengizi ezmedi.çünkü o kadar yakın takiple akıyorki trafik, sürücülerden birinin dalgınlık anına gelse aynı saniyede cengizi ezer, ve bunu anbean seyredeceğim:salut:, inanın yüreğim ağzıma geldi, beynim durdu desem abartı olmaz, motoru çektim kenara hemen koştum benden önce yanda duran servis şoförleri yetişti, cengizi kaldırdık motoru kenara çektik.cengizimin kolunda dizinde sıyrıklar var ama genel olarak iyi, motor koruma demiri sayesinde nerdeyse hiçbir şey yok motorda ufak tefek eyilme ve sıyrıklar var.motorları kaldırıma aldık cengizim bir sigara yaktı, biraz dinlendik kendine geldikten sonra yola çıktık tekrar.motor biraz boğulmuştu hallettik çalıştı.
doktora gitmeye gerek duymadık, ama beynimizin toparlanması bayağı sürdü.
şükürler olsun bu kadarına, olabileceklerin hayali bile içimi sızlatıyor.Allah bir daha göstermesin.
lütfen diğer araç sürücülerine güvenmeyin:cat:
o sırada bir okul önlerine yaklaşıyoruz, okul servisleri yolun bayağı içlerine kadar inmiş, zaten trafik müthiş kalabalık.mecburen araçlar birbirine çok yakın hareket ediyor.hızımız 50 km civarı ve trafik çok yakın takiple akıyor cengiz benden 30-40 metre kadar önde, sonradan anlattığına göre önündeki araç ani fren yapmış, cengizde ön arka aynı anda asılıyor, ön frenide tam köklemiş.bir baktım cengizin ön teker kaydı motor yattı
doktora gitmeye gerek duymadık, ama beynimizin toparlanması bayağı sürdü.
şükürler olsun bu kadarına, olabileceklerin hayali bile içimi sızlatıyor.Allah bir daha göstermesin.
lütfen diğer araç sürücülerine güvenmeyin:cat: