[ADANA MT]zion1 gözümün önünde kaza yaptı

Geçmiş Olsun Trafikte İlk Kural her zaman onunu ve arkanı kolla :mrgreen:

Tekrardan Çok Geçmiş Olsun verilmiş sadakan varmiş.

sagolun arkadaşlar valla ucuz atlattım ya insan pisikolojisi bir an önce o kalabalıktan cıkmak istiyo gözümü dört açmıştım halbuki mahşer yari gibi kalabalıktı yaw saga sola arkaya bakayım derken birden önümdeki araç ani bir firen le oldugu yerde duru verdi bende mecburen yatırmak zorunda kaldım motoru:salut: gürsel abinin bahsettigi servis şöförleride gelmiş başımda plakasını aldın mı kardeş diyolar hey alahım yaw heee dedim düşerken gözüm plakadaydı elimde kagıt kalem onu not ediyordum:pr:neyseki ufak tefek sıyrıkla atlattık alah butün motor sevdalılarını korusun iyi dilekleriniz için tekrardan sagolun arkadaşlar

En Büyük Hata

arkadaşlar çok geçmiş olsun.yanlız trafikte en büyük tehlike zamanı iftar saatine yakın olan zamandır.lütfen mecbur kalmadığınızda iftara yakın saatte yola çıkmayın veya çok dikkatli olun.tipik bir türkiye klasiği.:farao:

sagolun arkadaşlar valla ucuz atlattım ya insan pisikolojisi bir an önce o kalabalıktan cıkmak istiyo gözümü dört açmıştım halbuki mahşer yari gibi kalabalıktı yaw saga sola arkaya bakayım derken birden önümdeki araç ani bir firen le oldugu yerde duru verdi bende mecburen yatırmak zorunda kaldım motoru:salut: gürsel abinin bahsettigi servis şöförleride gelmiş başımda plakasını aldın mı kardeş diyolar hey alahım yaw heee dedim düşerken gözüm plakadaydı elimde kagıt kalem onu not ediyordum:pr:neyseki ufak tefek sıyrıkla atlattık alah butün motor sevdalılarını korusun iyi dilekleriniz için tekrardan sagolun arkadaşlar

ya o olay çok kez başıma geliyo dikkat etmemiz gereken bi durum ya bi saga sola etrafa bakim diyosun önündeki araç frenlemiş son anda farketim duruyorum bu yüzden motorla gezerken etrafı izleme olayım hiç olmuyo ve adres bulurken güçlük çekiyorum gözüm hür dikkat yolda oluyo çok geçmişolsun iyiki birşey olmamış

geçmiş olsun arkadaşım, motosikletlerin yakın takip lüksü yoktur. lütfen bu aklınızın bir köşesinde olsun.

Bir de babamın bir sözü var;
Trafikteki diğer sürücülerin hepsini sarhoş say, hiçbirine güvenme der.

Motosikleti
ZX12R
gecmis olsun..allah cc tekrarini yasatmasin..:salut: :salut:

trafikte en büyük tehlike zamanı iftar saatine yakın olan zamandır.lütfen mecbur kalmadığınızda iftara yakın saatte yola çıkmayın veya çok dikkatli olun
o konuda haklısın iftar saati çok daha yoğun trafik oluyor.ama ne yaparsın benim motor alma sevdam yüzünden oldu:salut:.bayileri geziyorduk
geçmiş olsun arkadaşım, motosikletlerin yakın takip lüksü yoktur. lütfen bu aklınızın bir köşesinde olsun.

Bir de babamın bir sözü var;
Trafikteki diğer sürücülerin hepsini sarhoş say, hiçbirine güvenme der.

kesinlikle baban çok haklı:cat:

ya yenı okudum haberı gecmıs olsun ..burdakı uyarılar hakkaten tam yerınde biz hayaletız trafıkte..lutfen dıkkar.cengızım bu arada yarın gelıyormussun ..senı cembere alalım yarın:))

gecmiş olsun arkadaşlar bu aniden önümüzde düşünce sizce fren yapan sürücüler az değil arkadaşlar allah tekrarını yaatmasın inşallah

:cat:geçmiş olsun ve şu anlatımından bu çıkıyor koruma demiri işe yarıyor arkadaşlar görüntüyü bozsa bile hayat kurtarmayı başardı :cat:

Çok büyük geçmiş olsun arkadaşım.Allah beterinden korusun.Zaten trafikte Allaha emanetiz.

geçmiş olsun. malesef trafikte araçlar tarafından farkedilmiyoruz. aman dikkat. evimizde bekleyenler var.

kardeş geçmiş olsun valla ucuz atlatmışısın neyse buna şükür malesef motosikletlere 2. sınıf insan muamelesi yapıyor trafikte seyr eden araçlar buda çok üzücü

Cengiz çok çok geçmiş olsun ya :S Gerçekten ucuz atlatmışsın ..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar