Adana Mt Mi? Eveet..Gezimi? Eveett..Motorlarmı? Girde Gör :)

hayalimdeki motor hayalbuysa : ) güzel gezi olmuş fotolar süper tekerlerinize sağlık .

ETEMANIM ellerine emeklerine sağlık resimlerde senin gibi harkulade teşekkür ederim.bu arada geziye katılan kardeşlerime teşekkür ederim geziye gelemeyen sevgili boracığıma özellikle olmasını çok arzu ederdim:rendeer:işşallah başka gezilerde olmak dileğimle.gülen yüzlerimiz hiç solmasın tekerlerimiz hep düz bassın.:rendeer:

Asıl biz teşekkür ederiz sana muzaffer amcacım;bole Hârikulâde bir gezi düzenlediğin için :cat::rendeer:

ayrıca etemhan resimler için tşkler güzel kareler yakalamışsın:rendeer:

Ben teşekkür ederim abi arkanda her türlü akrobasik hareketi yaptım tıkın bile çıkmadı..Bidahaki sefere ters oturacam böle sürekli dön ayağa kalk zor oluyor :queen:

Bu Adana MT de çok olmaya başladı.:mrgreen:...

Herşey bir yana Adana MT nin bu güzel birlikteliği ve etkinliklerine hayran kalmamak elde değil..Paylaşım için teşekkürler:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
Katılan ve katılamayıp yüreği bizimle olan tüm dostlara teşekkür ediyorum.:cat:

bu arada sayın Başkan Bora Beyin eksikliğini hissettik bir dahaki sefere inşallah.

geziye gelemeyen sevgili boracığıma özellikle olmasını çok arzu ederdim:rendeer:işşallah başka gezilerde olmak dileğimle.

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.:rendeer:ne yaparsın,ekmek parası işte çalıştık.çoook eğlendiğinize sevindim.yüreğim,aklım hep sizdeydi,şimdi şurdadırlar,şimdi şunu yapıyorlardır.bundan sonra sevgili muzaffer kardeşimi,gezi organizasyonundan sorumlu devlet bakanı olarak tayin ediyorum.ayrıca,ethemciğimin de ellerine sağlık.inşallah bir dahaki gezilerde görüşmek üzere.:rendeer:

hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.:rendeer:ne yaparsın,ekmek parası işte çalıştık.çoook eğlendiğinize sevindim.yüreğim,aklım hep sizdeydi,şimdi şurdadırlar,şimdi şunu yapıyorlardır.bundan sonra sevgili muzaffer kardeşimi,gezi organizasyonundan sorumlu devlet bakanı olarak tayin ediyorum.ayrıca,ethemciğimin de ellerine sağlık.inşallah bir dahaki gezilerde görüşmek üzere.:rendeer:

Bora abi,
Muzaffer (Fazerr) için düşündüğün makam harika. Ancak tek bakanlık ona hafif kalır, MALİYE BAKANLIĞI nı da Muzaffer (Fazerr) yönetimine vermeni öneriyorum.:cat::mrgreen:

istanbul uyuma sende böyle gezi yap:) tekerinize deklanşörünüze yüreğinize sağlık hep böyle mutlu kazasız eğlenceli geziler temmennimdir:)

gerçekten güzel ve keyifli bir gezi ortaya koydugunuz fotolardan her haliyle belli oluyor katılmayı çok isterdim malum gelemedim elinize emeğinize sağlık inşallah bidahaki sefere görüşmek dileğiyle

Bir Gün Bende Böyle Gezmek isterim :D Ahh Ehliyet ahhhh :D Adana'ya Gezmeye gelicem :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar