ETEMANIM ellerine emeklerine sağlık resimlerde senin gibi harkulade teşekkür ederim.bu arada geziye katılan kardeşlerime teşekkür ederim geziye gelemeyen sevgili boracığıma özellikle olmasını çok arzu ederdim:rendeer:işşallah başka gezilerde olmak dileğimle.gülen yüzlerimiz hiç solmasın tekerlerimiz hep düz bassın.:rendeer:
ayrıca etemhan resimler için tşkler güzel kareler yakalamışsın:rendeer:güzel bir gezi oldu katılan emegi geçen herkese teşekürler :bounce::bounce:
ayrıca etemhan resimler için tşkler güzel kareler yakalamışsın:rendeer:
Katılan ve katılamayıp yüreği bizimle olan tüm dostlara teşekkür ediyorum.:cat:
bu arada sayın Başkan Bora Beyin eksikliğini hissettik bir dahaki sefere inşallah.
geziye gelemeyen sevgili boracığıma özellikle olmasını çok arzu ederdim:rendeer:işşallah başka gezilerde olmak dileğimle.
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.:rendeer:ne yaparsın,ekmek parası işte çalıştık.çoook eğlendiğinize sevindim.yüreğim,aklım hep sizdeydi,şimdi şurdadırlar,şimdi şunu yapıyorlardır.bundan sonra sevgili muzaffer kardeşimi,gezi organizasyonundan sorumlu devlet bakanı olarak tayin ediyorum.ayrıca,ethemciğimin de ellerine sağlık.inşallah bir dahaki gezilerde görüşmek üzere.:rendeer:
Bora abi,
Muzaffer (Fazerr) için düşündüğün makam harika. Ancak tek bakanlık ona hafif kalır, MALİYE BAKANLIĞI nı da Muzaffer (Fazerr) yönetimine vermeni öneriyorum.:cat::mrgreen:
Çok kemer sıkar, demedi demeyinale:
Bir Gün Bende Böyle Gezmek isterimAhh Ehliyet ahhhh
Adana'ya Gezmeye gelicem
![]()
Buyrun gelin kapımız herkese açık :rendeer: