[adana Mt] Gülek,tekir,sekerpınar,sucuk Partisi

gerçekten çok keyif aldık hepimiz içimizdeki çocukluk anılarımızı tazeledik iyiki varsınız.Allah kem gözlerden saklasın.maşallah

adaşım yüklediğin resimlerin bir çoğunun rengi bozuk ve kaymış bir şekilde görünüyor :pale: resimleri bir daha yüklesen insanların resim bakma zevkini kırma :pr::pr::pr:

nankörr seni birdaha resim yüklemicem sen görürsün teşekkür edeceğine sarf ettiğine bak:bounce: ozamn bundan sonra sen çek ve yüklede görimm

Yaff iki muzaffer abim ben yokum diye güzel fotolar çekilmedi diye birbirine mi girmiş ? :queen: Yapmayın abi, fotografın ne önemi var grup içindeki insanlar güzel bir kere:cat: Hepinizin ellerine ayaklarına tekerlerine sağlık, süper gezmişsiniz ve eylenmişsiniz, Allah muhabbetimizi eksik etmesin, dewamı bu hafta sonu. Değil mi ?

Yaff iki muzaffer abim ben yokum diye güzel fotolar çekilmedi diye birbirine mi girmiş ? :queen: Yapmayın abi, fotografın ne önemi var grup içindeki insanlar güzel bir kere:cat: Hepinizin ellerine ayaklarına tekerlerine sağlık, süper gezmişsiniz ve eylenmişsiniz, Allah muhabbetimizi eksik etmesin, dewamı bu hafta sonu. Değil mi ?
nedemek gökhanım her hafta artık bizde alışkanlık oldu ,:cat:birbirimizi görmeden haftaya başlamıyoruz

tebrik ederim süper bi gezi olmuş
gözümüz gönlümüz açıldı :p

o karın tadı ne güzeldir ya off off
Adana MT coştu bu aralar
motosiklet dostluklarına bayılıyorum ya helal olsun hepinize :rendeer:

ya kardeşim biz urfada yağmıura hasretken siz orda kartopu oynuyosunuz ayıp olmuyomu biladerlerim.ama yine çok güzel bi gezi yapmışsınız. hepinize böyle bir geziye katıldığı ve görüntüleri( orda olmadığımız için biraz üzgünüz) bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim .kendinize iyi bakın....URFADAN SELAMLAR

ya kardeşim biz urfada yağmıura hasretken siz orda kartopu oynuyosunuz ayıp olmuyomu biladerlerim.ama yine çok güzel bi gezi yapmışsınız. hepinize böyle bir geziye katıldığı ve görüntüleri( orda olmadığımız için biraz üzgünüz) bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim .kendinize iyi bakın....URFADAN SELAMLAR

baharda konaklamalı urfa gezimiz olacak sizleride ziyaret edeceğiz inşallah.

gerçekten çok güzel bir geziydi.emeği geçen tüm arkadaşlara teşekür ederim:cat::cat::cat:

gökhan abi ve eşine çok teşekür ediyorum umarım en yakın zamanda böyle bir geziyi ve eğlenceyi yeniden tekrarlarız :rendeer:

Son düzenleme:
hepimiz çocuklar gibi eğlendik. çok güzel bir ortamdı. tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.:rendeer:

:p pışşşşşııık bak bakalım bak bende o göz varmı, delimiyim gelim.hem gelsemde orada beni yakalayabilecek tek insan var :) kendini bilir :cherry:

cengizim abim sen dersinde olmaamı :cat:

abi ben o işi cözdüm:cherry: hani belgesellerde avını kovalayan aslan sürüsü varya işte aynı öylece kıs kıvrak yakalarız seni kurtulusşun yok gel nazlanmadan bırak kendini adana mt nin kollarına söz hiç canın yanmayacakazıcık üşürsün o kadar:p

@sağolasın hüseyincim, hatırlamana sevindim :rendeer:
hüseyinim ben işe gittim bugün, anlayacağın içim gitti ama ne yaparsın iş güç olayı ağır basıyor.geçen hafta sizin yanınızada gelemedim.umarım bir dahaki gezide olabiliriz :rendeer:

inş. abi özledik cidden:rendeer:

şu sıkıntılı günleri bir atlatayım,stres atıcam hemde efesli tulumlu çadırlı olcak inşallah

abi o gün vede her gün yanında olacagımızı unutma :rendeer:
hataa gürsel abimle sana kamyon tekeri bilem buluruz ateşin başında ud sesi eşliginde dadından yinmez oluyor:cherry:

abi her karanlık aydınlıga mahkumdur sıkılma sen canını:rendeer:

abi ben o işi cözdüm:cherry: hani belgesellerde avını kovalayan aslan sürüsü varya işte aynı öylece kıs kıvrak yakalarız seni kurtulusşun yok gel nazlanmadan bırak kendini adana mt nin kollarına söz hiç canın yanmayacakazıcık üşürsün o kadar:p

helal sana yiğidim birdaha aynı şey olursa görür ..demirgürsel ne av olur be :queen:şimdiden agzımın suyu aktı:cat:

hepimiz çocuklar gibi eğlendik. çok güzel bir ortamdı. tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.:rendeer:
sanada çocuklarınki gibi eylenceler uyar zaten :cherry: :queen:
len ne duygular besliyormuşunuzda haberim yokmuş :p iyiki gelmemişim :mrgreen:
helal sana yiğidim birdaha aynı şey olursa görür ..demirgürsel ne av olur be :queen:şimdiden agzımın suyu aktı:cat:

vayyy demek en güvendiğim abimde diş biliyormuş :bounce:
peki o zaman yakalayabilene helal olsun :cat:
siz benim imzamı okumamışsınız herhalde
... sıkıysa yakala ... ER5
:queen: :queen: :queen:

sanada çocuklarınki gibi eylenceler uyar zaten :cherry: :queen:

len ne duygular besliyormuşunuzda haberim yokmuş :p iyiki gelmemişim :mrgreen:

vayyy demek en güvendiğim abimde diş biliyormuş :bounce:
peki o zaman yakalayabilene helal olsun :cat:
siz benim imzamı okumamışsınız herhalde
... sıkıysa yakala ... ER5
:queen: :queen: :queen:

abi muzaffer abi seni kesin yakalar ama benim mondialde ii gidiyor hani bence hiç debelenme:cherry: ne yapıyorsak sana olan sevgimizden :cherry:

ceylan gibi sekerim, zebra gibi ciftelerim demek istiyo galiba ama bizden kaçış yok abi...:cherry: ama onu kara buladıktan sonra hadi şimdi sıra muzafer abide derse de yok demem hani:cherry:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar