adaşım yüklediğin resimlerin bir çoğunun rengi bozuk ve kaymış bir şekilde görünüyorale: resimleri bir daha yüklesen insanların resim bakma zevkini kırma
r:
r:
r:
nankörr seni birdaha resim yüklemicem sen görürsün teşekkür edeceğine sarf ettiğine bak:bounce: ozamn bundan sonra sen çek ve yüklede görimm
nedemek gökhanım her hafta artık bizde alışkanlık oldu ,:cat:birbirimizi görmeden haftaya başlamıyoruzYaff iki muzaffer abim ben yokum diye güzel fotolar çekilmedi diye birbirine mi girmiş ? :queen: Yapmayın abi, fotografın ne önemi var grup içindeki insanlar güzel bir kere:cat: Hepinizin ellerine ayaklarına tekerlerine sağlık, süper gezmişsiniz ve eylenmişsiniz, Allah muhabbetimizi eksik etmesin, dewamı bu hafta sonu. Değil mi ?
gerçekten çok keyif aldık hepimiz içimizdeki çocukluk anılarımızı tazeledik iyiki varsınız.Allah kem gözlerden saklasın.maşallah
abi kar iyice bir yagsın da yine gidecez ve bu sefer seni gömeriz kara:cherry:
stres atıcam hemde efesli tulumlu çadırlı olcak inşallah
şu sıkıntılı günleri bir atlatayım,stres atıcam hemde efesli tulumlu çadırlı olcak inşallah
ya kardeşim biz urfada yağmıura hasretken siz orda kartopu oynuyosunuz ayıp olmuyomu biladerlerim.ama yine çok güzel bi gezi yapmışsınız. hepinize böyle bir geziye katıldığı ve görüntüleri( orda olmadığımız için biraz üzgünüz) bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederim .kendinize iyi bakın....URFADAN SELAMLAR
pışşşşşııık bak bakalım bak bende o göz varmı, delimiyim gelim.hem gelsemde orada beni yakalayabilecek tek insan var
kendini bilir :cherry:
benden bahsediyorsun dimi gürselim ama merak etme bu kalabalıkta kaçmana kimse fırsat vermez:queen:
pışşşşşııık bak bakalım bak bende o göz varmı, delimiyim gelim.hem gelsemde orada beni yakalayabilecek tek insan var
kendini bilir :cherry:
cengizim abim sen dersinde olmaamı :cat:
@sağolasın hüseyincim, hatırlamana sevindim :rendeer:
hüseyinim ben işe gittim bugün, anlayacağın içim gitti ama ne yaparsın iş güç olayı ağır basıyor.geçen hafta sizin yanınızada gelemedim.umarım bir dahaki gezide olabiliriz :rendeer:
şu sıkıntılı günleri bir atlatayım,stres atıcam hemde efesli tulumlu çadırlı olcak inşallah
abi ben o işi cözdüm:cherry: hani belgesellerde avını kovalayan aslan sürüsü varya işte aynı öylece kıs kıvrak yakalarız seni kurtulusşun yok gel nazlanmadan bırak kendini adana mt nin kollarına söz hiç canın yanmayacakazıcık üşürsün o kadar![]()
sanada çocuklarınki gibi eylenceler uyar zaten :cherry: :queen:hepimiz çocuklar gibi eğlendik. çok güzel bir ortamdı. tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.:rendeer:
len ne duygular besliyormuşunuzda haberim yokmuşabi ben o işi cözdüm:cherry: hani belgesellerde avını kovalayan aslan sürüsü varya işte aynı öylece kıs kıvrak yakalarız seni kurtulusşun yok gel nazlanmadan bırak kendini adana mt nin kollarına söz hiç canın yanmayacakazıcık üşürsün o kadar![]()
helal sana yiğidim birdaha aynı şey olursa görür ..demirgürsel ne av olur be :queen:şimdiden agzımın suyu aktı:cat:
sanada çocuklarınki gibi eylenceler uyar zaten :cherry: :queen:
len ne duygular besliyormuşunuzda haberim yokmuşiyiki gelmemişim :mrgreen:
vayyy demek en güvendiğim abimde diş biliyormuş :bounce:
peki o zaman yakalayabilene helal olsun :cat:
siz benim imzamı okumamışsınız herhalde
... sıkıysa yakala ... ER5
:queen: :queen: :queen:
helal sana yiğidim birdaha aynı şey olursa görür ..demirgürsel ne av olur be :queen:şimdiden agzımın suyu aktı:cat: