[Adana mt buluşması ] Cezeryeli sahlepli

hehehehe! hatta gezegenler arasıda desek abartmış olmayız :queen::queen::queen:

biz o gece kanka olmadık o geceye kanka olarak gittik zaten ::miiz::

temem anlaşıldı...:cat:

:cyclopsan güzel bi cevap :mrgreen:

ay ne fesat kızsın sen ya...:pnerde malzeme var hemen atlıyosun banada ekmek çıkarmı kavga gürültü olurmu saç baş yolarmıyım diye...:queen:

bana sarı gül ayşegüle kırmızı gül herkese onay..:p...korkuyom senden ben...dişi olan herşeyden korkuyom ya..neyse...:p

...............

QUOTE]

cezo Burada İTÜ Taşkışla kampüsüne 2 otobos çevik onlarca ekip arabası geldi...vukuat var galiba...:pale:

sizin oralar nası sütlimanmı...sen BURA Derneğindesin...Hürriyetdeki ilanınız güzeldi..size hava hoş tabi...:p

Son düzenleme:
çok güzel,eğlenceli bir gece geçirmişsiniz..fotolar herşeyi söylüyor ..ellerinize sağlık..nice güzel gezi,geceler geçirmeniz dileğiyle..adana MT ye selamlar..::sefereee

ay ne fesat kızsın sen ya...:pnerde malzeme var hemen atlıyosun banada ekmek çıkarmı kavga gürültü olurmu saç baş yolarmıyım diye...:queen:

bana sarı gül ayşegüle kırmızı gül herkese onay..:p...korkuyom senden ben...dişi olan herşeyden korkuyom ya..neyse...:p

fesat mı :cyclopsan:mrgreen:

ben meleğim meleeek ::138:

ortalığı karıştıran sen ::tartis:: millete laf atan sen ::144:: insanları kızıştıran sen ::pokey::
sen nasıl bişiysin yaaa ::sapka:: :queen:

walla korkuyom senden...sadece senden korkuyom ya..neyse...:p

cezo Burada İTÜ Taşkışla kampüsüne 2 otobos çevik onlarca ekip arabası geldi...vukuat var galiba...:pale:

sizin oralar nası sütlimanmı...sen BURA Derneğindesin...Hürriyetdeki ilanınız güzeldi..size hava hoş tabi...:p

hee....... sütliman:)
gerginlik vardır belki ama biraz.. geneli bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar