Adana (mt) Bu Hafta Da Gezdi.(15.03.2009)

Her zaman güzel geziler yapan Adana MT yi tebrik ederim.Kazasız sorunsuz sürüşler.:cat:

güzel bir gezi yapmışsınız arkadaşlarım, tekerlerinize sağlık.siz oradayken adanada müthiş yağmur ve dolu yağdı :pale: ne ballı adamlarsınız ıslanmadan gelmişsiniz :mrgreen:

inşallah boyle ailece gezmeler banada nasip olur resmen imrendim teşekkürler ALLAH kazadan beladan korusun inşallah

cok guzel bır gezıı ımrenıyorum ama resımlerde hıc bır acıklama yok buda benı bır yandan uzdu tabıkı neyse ama cok guzel bır gezı olmus resımlerden bellı alah bırdahı gezıyı yapmaznızı nasıb eder ınsanlahhhhh

Adana İl Temsilcisi
yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkürler.

adana mt yine güzel gezmiş.aynı gün ankarada hava resimdeki gibiydi.neyseki çarşamba günü adanadayım ve motoruma kavuşuyorum:).

ara sıra durunda motorunuz soğusun.. ya abi bu kadar çok gezmek valla zarar ama bize zarar... ya içim gidiyo aylardır motorumdan ayrıyım zaten.. lütfen ama :)) şaka bir yana gerçekten Adana-Mt yi yürekten tebrik ederim çok güzel organize oluyorsunuz... Nice güvenli kilometreler..

Katılanlara, resim çekenlere, resmi yükleyene, emeği geçen ve okuyupta yorum yazan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim.:rendeer:

maşallah yaa ne güzel,hava da güzelmiş,resimler de güzelmiş...darısı İstanbulun başına inşallah... :)

Motosikleti
ZX12R
süppper bi gazi olmuş..tam katılmak istediğim gibi :D :D:mrgreen:

paylaşım için teşekkürler..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkür ederim....

Fazerr ' den alıntı...
''aramıza yeni katılan komutanımız haluk abimiz ve degerli hüseyin kardeşime bize eşlik ettikleri için teşekkür ederiz.gerçekten herzaman yanımızda olmasından zevk alacağımız bu iki değerli kardeşlerimle tanışmaktan dolayı çok mutlu oldum. ''

Her şey için ve bu güzel sözler için çok teşekkür ederim...haluk abim ve ben sizlerle olmaktan son derece mutlu olduk....bu kadar güzel insanla bir günde tanışmak ve yola gitmek çok özel bir güzellikti bizim için....gerçekten sizler ''artık bizler edemem gerkir herhalde '' bir grup değil bir aile gibi olmuşsunuz...inşallah bizde bu ailenin bir parçası oluruz....kazasız belasız hep birlikte güzel gezilere inşallah...tekerlerimiz sağlam bassın...

Son düzenleme:
çok güzel bir gezi yapmışsınız emeğinize sağlık bir daha ki sefere inş aranızda oluruz:p

Elinize sağlık. Güzel gezmişsiniz. Yağmurdan kurtulduğunuza sevindim. Biz de Yumurtalık gezimizde kara bulutların altından geçtik ve çok şükür ıslanmadık. Selamlar.

adana mt kalasiklerine yakışır gezi.. :) elbet bir gün eşim ve bende o sofraya oturur ve muhabbete katılırız inşallah.. saygılar.. sevgiler.. nazar değmesin.. :)

ilk fırsatta sizleri bekliyoruz. sizleri ağırlamaktan son derece memnun olacağımız ve tanışacağımız günü dört gözle bekliyoruz:rendeer:

adana mt yine güzel gezmiş.aynı gün ankarada hava resimdeki gibiydi.neyseki çarşamba günü adanadayım ve motoruma kavuşuyorum:).

abi bizlerde motoruna kavuşmanı bizlere katılmanı bekliyoruz:cat:

bu arada başka yerlerden yorum yapan MT üyesi arkadaşlarıma TEŞEKKÜRLER ederiz.:rendeer: tekerleriniz hep düz bassın

Son düzenleme:
Muhteşem bir geziye daha imza atmışsınız tebrikler,herkesin yüzünden gülücükler akıyor buda bana yetiyor allah muhabbetimizi bosmasın, yeni katılan abilerimede hoşgeldiniz der,saygı ve sevgiler sunarım nice gezilerde birlikte olmak ümidiyle katılan emeği geçen herkese teşekkürler,Boracım sana iki kere teşekkür resimleri yükleme zahmetine katlandığın için,gökhan olmayınca ya sana düşüyor yada bana,herkese iyi akşamlar

güzel gezi olmuş daha yeni resimlere bakma fırsatım oldu.dün geziden gelince bi ara bekledim bora abi yükler resimleri diye ama sızıp kalmışım. emegi geçen herkese teşekürler güzel bir gezi oldu.darısı yeni yerlere :mrgreen:

harika bi gezi olmuş diyecek söz yok zaten adana mt ye allah nazarlardan saklasın.

iii gezi olmuş hastasıyım böyle gezi olayının hocam...sevgili heşerim muzaffer abim de hondasıyla iii poz vermiş ammmmaaa benim gözüm bmw r 1200 gs de kaldı beaaa..bmw sahibine msj yolldım motosiklet.net ten daha cvb gelmedi nie aceb..sevgileeer.

arkadaşşşş yine yorumda 2. sayfaya kaldım yaw şimdi farkettim bigünde 1.sf ya yazzsam sinek kesecem. hehehe.buradan muzaffer abime sevgiler,iiipoz vermişsin.size katılma dileğimleeee

Son düzenleme:
waaaaaayyy yüreginize saglık arkadaşlar gene ii gezmişsiniz ama ama bizim gizli gezi daha güzeldi siz orada gezerken biz de iso ile karın altında kar topu oynuyorduk oh yaaaa:p

çok güzel bir gezi yapmışsınız emeğinize sağlık bir daha ki sefere inş aranızda oluruz:p
anca yaza :p

bir de komutan abim saygılar karşınızda selam duruyorum aramıza hoş gelmişsiniz :)

yorum yapan arkadaşlarıma çok teşekkürler.

abi ben bir daha yorum yaptım banada teşekkür et:wiinkk:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar