Adana[MT]2010 Geleneksel K.Bayramı Kampı

traktör lastiğini oradan temin ettik.:queen:
gelmek isteyipte gelemeyen ve aramızda olamayan dostlarımızın kulaklarını hep çınlattık.:)

madem lastiğe ihtiyacın vardı söyleseydin sana iş makinası lastiği gönderirdim en azından sabaha kadar onunla ısınırdın canimmm:queen::queen:artık kulağın çınlarmıydı yoksa borozanmı ötedi bilemem::pala::::pala::

söyleycek söz bulamıyorum helal olsun adana mt ye :)gezi cok mütiş olmuş......

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------

catlamaya gerek yok hocam buyrun gelin başimızızın ustunde yeriz var....

İnşallah! Önümüzdeki yaz ciddi bir gezi düşünüyorum. Bu sene Ege'yi tamamıyle 2 kere turladık.Önümüzdeki sene Gürcistan ve Akdeniz planımız var. Kısmetse tabii!

Hocam süper bir gezi olmuş :D çadır,ud ve saç ta pişen malzemeler çok iiy bir gezi bide o soğukta nasıl girdiniz suya üşümediniz mi hiç ? biz burada suya dokunamıyoruz :d

Adana İl Temsilcisi
Hocam süper bir gezi olmuş :D çadır,ud ve saç ta pişen malzemeler çok iiy bir gezi bide o soğukta nasıl girdiniz suya üşümediniz mi hiç ? biz burada suya dokunamıyoruz :d

kardeş,bizim burada su sıcaklığı öyle soğuk değil ki.dışarısı,suya göre nispeten daha soğuk.

tebrikler güzel gezi yapmışsınız,

bir balıkçı olarak o yönüne bakarım olayın:mrgreen: zıpkıncılar zıpkınlarını süs diye gezdiriyor galiba:p orda olsam çupra, sargoza doyardınız:cat:

1-2 seneye kadar ducatimi alıp bu gruba girecem inşallah :) adana grubuna helal olsun diyorum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar