[Adana-MT] 17.04.2011 Atdağ'ı gezisi

Adana mt bu hafta Mersin'in Tarsus ilçesine baglı atdağ mevkisine yemek yemeğe gitti.. 12 motor 16 kişiden oluşan gezimizin resimlerini şimdi sizlerle paylaşıyorum.. iyi seyirler :rendeer:
CIMG0001.jpg

CIMG0002.jpg

CIMG0003.jpg

CIMG0004.jpg

CIMG0006.jpg

CIMG0007.jpg

CIMG0008.jpg

CIMG0009.jpg

CIMG0010.jpg

CIMG0011.jpg

CIMG0012.jpg

CIMG0013.jpg

CIMG0014.jpg

CIMG0016.jpg

CIMG0017.jpg

Üzgünüm tamer abi :pale::)

Tarsus'a geldik bugunku otoban yolculugumuz kısaydı (30 km) Şimdi virajlı dağ yolları yaklaşık 70 km..
CIMG0020.jpg

CIMG0021.jpg

CIMG0023.jpg

CIMG0024.jpg

CIMG0026.jpg

CIMG0027.jpg

CIMG0028.jpg

CIMG0029.jpg

CIMG0031.jpg

CIMG0032.jpg

Sıgara molası verılmıs bile :farao:
CIMG0033.jpg

Güzel yurdumun güzel hayvanı

CIMG0034.jpg

CIMG0035.jpg

Yaklaşma fazlaa:)
CIMG0037.jpg

CIMG0038.jpg

At dağ'ındaki köy kasabımıza geldik :cat:
Malzemeleri manavdan alıp salatayı kendin yapıyorsun burada.. Mesut amca hemen işe giriştii

CIMG0040.jpg

Ciddi anlamda cok başarılı bır salataydı ellerıne saglık mesut amca:cat::cat:

Vırajlı yollar yormuş olsa gerek herkes çaya sarıldı :p
CIMG0041.jpg

CIMG0042.jpg

CIMG0044.jpg

CIMG0048.jpg

CIMG0050.jpg

CIMG0051.jpg

CIMG0052.jpg

Sabret abi geliyooor :mrgreen:

CIMG0058.jpg

İşte başladı yavaş yavaş yemeklerimiz gelmeye
CIMG0059.jpg

Afiyet olsun :cat:
CIMG0060.jpg

Geziye katılan motorlar:cat:
CIMG0046.jpg

CIMG0047.jpg

CIMG0054.jpg

CIMG0055.jpg

CIMG0057.jpg

Henüz rodajı bile tamamlanmamış canavar
CIMG0039.jpg

CIMG0065.jpg

Şimde sıra viraj içinde gaz kolu kırılan motorumuzu tamir etmek üzere gelen ismail usta ve ailesini beklemekte:cat:
Burdan tekrardan çok teşekkür ederiz ismail ustaya pazar gününde gelip bizlere yardım ettiği için:rendeer::rendeer:
CIMG0069.jpg

CIMG0070.jpg

Napıyorlar ya :silent::silent:
CIMG0067.jpg

CIMG0068.jpg

İsmail usta geldiiii
CIMG0072.jpg

Kırılan gaz kolu :farao:
CIMG0071.jpg

İdareten böle oldu
CIMG0073.jpg

İsmail ustamız telefonda muzaffer amcaya (fazerr) şimdi pirzola yiyecegını ıletıyor:mrgreen:
CIMG0074.jpg

CIMG0075.jpg

CIMG0078.jpg

CIMG0079.jpg

Bunlarda ismail ustanın yıyemedıgı artan yemekler onlarda işte baskasına kısmetmıs
CIMG0080.jpg

Afıyet olsun ayı görünümlü köpek
CIMG0081.jpg

CIMG0082.jpg

Herkes tamam artık dönüş yoluna cıkabılırız.. Donuste ben kullandıgım ıcın pek fotograf yok kusura bakmayın :)
CIMG0083.jpg

CIMG0084.jpg

CIMG0085.jpg

Özışık dinlenme tesislerinde çay ve tatlı molası.. burada vedalaşıp evlere dağılacagız..:cat:
CIMG0086.jpg

CIMG0087.jpg

CIMG0088.jpg

Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bir daha ki gezide görüşmek üzere:cat::rendeer:

Adana Mt Foto Editör

çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. birşey dikkatimi çekti : motosikletlerin çoğu sağlam makineymiş :cat:

yav işte yeğenin geldiği nasılda belli olmuş,resimler nefis manzara süper sizler zaten muhteşemsiniz adanamt başka söze gerek varmı,tekeriniz zeval görmesin yolunuz ve farınız açık olsun

Mersin İl Temsilcisi
at dağında bir gezimde gezerken, bir aşam üzeri bir at süüsü ve annesini emen bir tayla karşılaşmıştım ama durup o pozu çekememiştim...

gerçekten süprizlere gebe bir güzergahtır atdağı, tekerinize sağlık :)

( muzaffer abi de hayabusayla ve tulumla iyi karizma yapmış )

Çok güzel gezi olmuş Adana MT çok özeniyorum valla size :mrgreen: Elinize sağlık.. Foto Editörün geldiği de her halden belli :mrgreen:

çok güzel bir gezi olmuş, paylaşım için teşekkürler. birşey dikkatimi çekti : motosikletlerin çoğu sağlam makineymiş :cat:

Rica ederim..Bız tesekkur ederız:cat:
çok güzel bir paylaşım teşekkür ederiz...
Nedemek sizleri bu zevkten mahrum etmek istemeyız:)
süper olmuş havada çok iyiydi bugün.
Aynen abi cok guzel hava vardı :cat:
yav işte yeğenin geldiği nasılda belli olmuş,resimler nefis manzara süper sizler zaten muhteşemsiniz adanamt başka söze gerek varmı,tekeriniz zeval görmesin yolunuz ve farınız açık olsun
Dimiii abi direk belli ettim kendimii :mrgreen: Bide ben sürerken beni çekseler çok guzel olacak ben makınayı bıraktıgım an resım falan yok :mrgreen:
Bir Adana MT klasiği...
Paylaşım için teşekkürler.
Dımı artık klasık oldu :p
at dağında bir gezimde gezerken, bir akşam üzeri bir at sürüsü ve annesini emen bir tayla karşılaşmıştım ama durup o pozu çekememiştim...

Evet ciddi anlamda nezaman nerden bir sürpriz çıkacagı hiç belli değil :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:42 ----------

Çok güzel gezi olmuş Adana MT çok özeniyorum valla size :mrgreen: Elinize sağlık.. Foto Editörün geldiği de her halden belli :mrgreen:

Haftaya pazar son haftasonum sonra tekrar gideceğim bakalım sonra ne yapacaklar :p:)

bu nasıl bir gruptar allahım hangi grupta böle full hayabusa var..allah herkese nasip etsin..
yakında bende motoru alıp gezilere katılıyorum..benimki ufak ama apache veya cbf 150 .:))))

bu nasıl bir gruptar allahım hangi grupta böle full hayabusa var..allah herkese nasip etsin..
yakında bende motoru alıp gezilere katılıyorum..benimki ufak ama apache veya cbf 150 .:))))

Tesekkur ederız allah daha ıyılerını sana nasip eder inşallah:cat:

videoda ki aksiyon çok güzelmiş :) güzel gezi gerçekten :)

umarım aranıza katılabilirim ilerde :)

Ayağınıza sağlık güzel gezi olmuş, yemeklerik kokusu buraya kadar geldi:) bu arada keçiyi görünce bir an ürktüm! son gördüğüm keçi(bacağımı kıran) hala kayıp:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adana mt yine coşturmuş helalll etler,salatalar falan ohh açık alan keyiflere diyecek yok allah devamını getirmenizi nasip etsin inş'allah...muzaffer abi de yakıor ortalığı paraya kıyıp yapmışsın kendine bir kıyak altta hayabusa üstte tulum helal abi be bizim yapamadıklarımızı sen gerçekleştiriyon bize kan oluor :mrgreen::mrgreen:... adana mt gezilerine elimizde olamyan sebeplerden dolayı katılamasamda benim durumumda olan arkadaşlar gibi adana mt ailesi olarak gezilerinizin devamını bekleriz selamlar saygılarr :)

ulen gene bensiz pirzola yeyip kulagımı çınlattınız ya helal size:cat:ellerinize emeklerinize sağlık.maşallah allahım kem gözlerden sakınsın.:rendeer:

Adana İl Temsilcisi
dostlarım yine güzel bir geziye imza atmışlar.ethemhanın geldiği nasıl belli oluyor,o yokken çekilen resimler MALUM.:queen:muzaffer,yeni tulumun hayırlı olsun.ismail ustamında eline sağlık,sağolsun kahrımızı çekiyor.ama bu geziyi organize eden sevgili arkadaşım (fazer) muzaffer neden yok aranızda acaba ?

bu adana"dan mersin tarafına giderken adana gişelerini çıkınca noluyor size daa :queen: aman Allah f 16 uçakları geliyor sanki:queen: özışık dinlenme tesislerinin orada bırazz yavaslıyorsunuz :mrgreen: kamyon filan çıkarmı diye ya da radar trafik vs bıseler mı var diye ondan ondan sonra dip gaz doğrumu:mrgreen: bi gün oralar da yavaşlayın da hasat yaparken şeftali ikram edeyim size :)

Etemham yağenim, resimler ve videolar süper olmuş ellerin dert görmesin :cat:

at dağında bir gezimde gezerken, bir aşam üzeri bir at süüsü ve annesini emen bir tayla karşılaşmıştım ama durup o pozu çekememiştim...

adana mt yine coşturmuş helalll etler,salatalar falan ohh açık alan keyiflere diyecek yok allah devamını getirmenizi nasip etsin inş'allah...muzaffer abi de yakıor ortalığı paraya kıyıp yapmışsın kendine bir kıyak altta hayabusa üstte tulum helal abi be bizim yapamadıklarımızı sen gerçekleştiriyon bize kan oluor :mrgreen::mrgreen:... adana mt gezilerine elimizde olamyan sebeplerden dolayı katılamasamda benim durumumda olan arkadaşlar gibi adana mt ailesi olarak gezilerinizin devamını bekleriz selamlar saygılarr :)

Teşekkür ederim arkadaşlar, daha iyileri sizlere nasip olsun :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 ----------

dostlarım yine güzel bir geziye imza atmışlar.ethemhanın geldiği nasıl belli oluyor,o yokken çekilen resimler MALUM.:queen:muzaffer,yeni tulumun hayırlı olsun.ismail ustamında eline sağlık,sağolsun kahrımızı çekiyor.ama bu geziyi organize eden sevgili arkadaşım (fazer) muzaffer neden yok aranızda acaba ?

Adaşımın "F" modu bozulduğundan gelemedi :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar