- Konu Yazar
Adana mt bu hafta Mersin'in Tarsus ilçesine baglı atdağ mevkisine yemek yemeğe gitti.. 12 motor 16 kişiden oluşan gezimizin resimlerini şimdi sizlerle paylaşıyorum.. iyi seyirler :rendeer:
Üzgünüm tamer abi
ale:

Tarsus'a geldik bugunku otoban yolculugumuz kısaydı (30 km) Şimdi virajlı dağ yolları yaklaşık 70 km..
Sıgara molası verılmıs bile :farao:
Güzel yurdumun güzel hayvanı
Yaklaşma fazlaa
At dağ'ındaki köy kasabımıza geldik :cat:
Malzemeleri manavdan alıp salatayı kendin yapıyorsun burada.. Mesut amca hemen işe giriştii
Ciddi anlamda cok başarılı bır salataydı ellerıne saglık mesut amca:cat::cat:
Vırajlı yollar yormuş olsa gerek herkes çaya sarıldı
Sabret abi geliyooor :mrgreen:
İşte başladı yavaş yavaş yemeklerimiz gelmeye
Afiyet olsun :cat:
Geziye katılan motorlar:cat:
Henüz rodajı bile tamamlanmamış canavar
Şimde sıra viraj içinde gaz kolu kırılan motorumuzu tamir etmek üzere gelen ismail usta ve ailesini beklemekte:cat:
Burdan tekrardan çok teşekkür ederiz ismail ustaya pazar gününde gelip bizlere yardım ettiği için:rendeer::rendeer:
Napıyorlar ya :silent::silent:
İsmail usta geldiiii
Kırılan gaz kolu :farao:
İdareten böle oldu
İsmail ustamız telefonda muzaffer amcaya (fazerr) şimdi pirzola yiyecegını ıletıyor:mrgreen:
Bunlarda ismail ustanın yıyemedıgı artan yemekler onlarda işte baskasına kısmetmıs
Afıyet olsun ayı görünümlü köpek
Herkes tamam artık dönüş yoluna cıkabılırız.. Donuste ben kullandıgım ıcın pek fotograf yok kusura bakmayın
Özışık dinlenme tesislerinde çay ve tatlı molası.. burada vedalaşıp evlere dağılacagız..:cat:
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bir daha ki gezide görüşmek üzere:cat::rendeer:
Adana Mt Foto Editör
Üzgünüm tamer abi

Tarsus'a geldik bugunku otoban yolculugumuz kısaydı (30 km) Şimdi virajlı dağ yolları yaklaşık 70 km..
Sıgara molası verılmıs bile :farao:
Güzel yurdumun güzel hayvanı
Yaklaşma fazlaa
At dağ'ındaki köy kasabımıza geldik :cat:
Malzemeleri manavdan alıp salatayı kendin yapıyorsun burada.. Mesut amca hemen işe giriştii
Ciddi anlamda cok başarılı bır salataydı ellerıne saglık mesut amca:cat::cat:
Vırajlı yollar yormuş olsa gerek herkes çaya sarıldı
Sabret abi geliyooor :mrgreen:
İşte başladı yavaş yavaş yemeklerimiz gelmeye
Afiyet olsun :cat:
Geziye katılan motorlar:cat:
Henüz rodajı bile tamamlanmamış canavar
Şimde sıra viraj içinde gaz kolu kırılan motorumuzu tamir etmek üzere gelen ismail usta ve ailesini beklemekte:cat:
Burdan tekrardan çok teşekkür ederiz ismail ustaya pazar gününde gelip bizlere yardım ettiği için:rendeer::rendeer:
Napıyorlar ya :silent::silent:
İsmail usta geldiiii
Kırılan gaz kolu :farao:
İdareten böle oldu
İsmail ustamız telefonda muzaffer amcaya (fazerr) şimdi pirzola yiyecegını ıletıyor:mrgreen:
Bunlarda ismail ustanın yıyemedıgı artan yemekler onlarda işte baskasına kısmetmıs
Afıyet olsun ayı görünümlü köpek
Herkes tamam artık dönüş yoluna cıkabılırız.. Donuste ben kullandıgım ıcın pek fotograf yok kusura bakmayın
Özışık dinlenme tesislerinde çay ve tatlı molası.. burada vedalaşıp evlere dağılacagız..:cat:
Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bir daha ki gezide görüşmek üzere:cat::rendeer:
Adana Mt Foto Editör