Adana Ç.M.S.K Yumurtalık Gezisi

Merhaba

Her pazar olduğu gibi Çukurova Motorsporları Kulübü olarak güzel bir gezi tertipledik. Bu hafta yumurtalığa gidip güzel deniz havasını solumayı tercih ettik. Tabi balığıda eklemek gerek. Allah'a çok şükür gezimizi kazasız belasız tamamladık. İşte gezi fotoğrafları.

Her zamanki gibi kulüpte toplandık ve işte sohbet ortamı ve motosikletlerimiz.

p52000012kh.jpg

p52000037pg.jpg

p52000045vc.jpg

p52000056ut.jpg

Eeee insanlar acıkır da motorlar acıkmaz mı işte motorların karnını doyuruyoruz. Benzinlikten manzaralar :mrgreen:

p52000061bs.jpg

p52000073eu.jpg

Yumurtalık yoluna sapmadan önce güzelce bir ayran içelim dedik ve misis ayranının tadına bakmak için durduk. İşte misis'te ayran molası manzaraları.

p52000094or.jpg

p52000084la.jpg

p52000105we.jpg

p52000111yw.jpg

İşte ünlü Misis ayranı. Afiyet olsun :)

p52000125kf.jpg

Yumurtalık yolu üzerinden manzara resimleri.

p52000147ps.jpg

p52000154xx.jpg

Ve işte yumurtalığa vardık ve çevreden manzaralar.

p52000168sb.jpg

p52000174ag.jpg

p52000230dy.jpg

p52000249nh.jpg

p52000255om.jpg

p52000262id.jpg

Yemek öncesi toplanalım bir resim çekelim dedik işte arkadaşlarımız.

p52000188bd.jpg

p52000200nd.jpg

p52000217iu.jpg

Evet balıklar pişmeden önce, piştikten sonrası ve salatamız.

p52000283ts.jpg

p52000323zd.jpg

p52000319ht.jpg

Evet Yumurtalıktan ayrılmadan önce motorlarımızla görülmekteyiz.

p52000337tx.jpg

p52000349ff.jpg

Şimdide dönüş yolunda ihtiyaç molalarından görüntüler. :mrgreen:

p52000370zk.jpg

p52000383fy.jpg

p52000412bk.jpg

p52000396qu.jpg

p52000404ld.jpg

p52000428hi.jpg

p52000451ve.jpg

Başka bir gezimizde görüşmek üzere.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pişmiş balığı yemekte çok güzel olur abe ya:queen: Miss ayranıda çok lezzetli tadını iyi bilirim.Ha unutmadan Osmaniyeyide gezin tavsiyem...

hey yavrum bea...tekteker bunlar...kulüp falan ne iş abiler...harika profesyonel çalışmalar dost bir ortam...tabelayı görünce gururlandım...helal olsun emeği geçenlere...:cat:

orda fotoların içinde yakışıklı bir abimiz var...siyah şapkalı güneş gözlüklü...hani tavşan işareti yapılan playboyum benim.....işte ben o beyefendiye yazıldım buradan...hastasıyım onun...gelirim Adanaya yerim ısırırım onu ben valla...:rendeer:

mete_han' Alıntı:
hey yavrum bea...tekteker bunlar...kulüp falan ne iş abiler...harika profesyonel çalışmalar dost bir ortam...tabelayı görünce gururlandım...helal olsun emeği geçenlere...:cat:

orda fotoların içinde yakışıklı bir abimiz var...siyah şapkalı güneş gözlüklü...hani tavşan işareti yapılan playboyum benim.....işte ben o beyefendiye yazıldım buradan...hastasıyım onun...gelirim Adanaya yerim ısırırım onu ben valla...:rendeer:
heheheh akıllı ollllllll :rendeer:

Bu hafta yoktum aranızda ama çok şey kaçırmışım inşallah bir başka geziye.
Adana bu, motorcular tek vücut oluyorlar hepsi de birbirinden değerli insanlar
Daha yeni başlıyor havalar düzeldi.Bundan sonra hepbirlikte inşallah güzel günlere.

Cok sahane bi gezi olmus cok güzel eglenmissiniz kiskandim yani. Yumurtaligida bayagi özlemisim resimlere tekrar tekrar baktim :rendeer:

Denizin güzelliği ve çekiciliği davet etti bizi bu hafta , tarihi kalıntıların bize anlatmaya çalıştığı bir şey vardı . Motorcu kardeşler birer kahraman gibi süzüldüler dağlarda ve tepelerde . Herkesin yüzünde modernsıradanlığın üstüne çıkmanın haklı mutluluğu vardı bir kez daha . Sayımız her geçen gün artıyor ve gezilerimiz daha mükemmel oluyor . Aslında bu geziler ilerleyen günlerde yapacağımız destansı gezilerin birer emaresi . Önümüzdeki pazar (23 Nisan) çok geniş katılımlı aktivite düşünülüyor .

evet belli ki adana çok güzel bi gün geçirmiş kalkıp istanbul dan gelicem bi gün aranıza katılıcam.katılıcam da orada bayan motorcu yok mu? yoksa haremlik selamlık mı var arkadaşlar bu işler beni bozar racona ters ona göre.

A2 EHLİYET' Alıntı:
evet belli ki adana çok güzel bi gün geçirmiş kalkıp istanbul dan gelicem bi gün aranıza katılıcam.katılıcam da orada bayan motorcu yok mu? yoksa haremlik selamlık mı var arkadaşlar bu işler beni bozar racona ters ona göre.
Yok be arkadaşım dün öyle oldu.aslında bi arkadaşımız var bmw si var.
ama son anda işi çıktı ve gelemedi sen rahat olll buarası adana çmsk. sudii arabistan degil :rendeer:

Bekleriz efenim. Motorcu ruhlu her tür canlı gezilerimize katılabilir.:mrgreen:

Örn:
axel_f4.jpg

selam arkadaşlar!fotoğraflar süper(özellikle ben ilk fotoğrafta güzel çıkmışım:mrgreen: )Gelmeyi isterdim ama drag uğruna yumurtalıktan vazgeçtim.Umarım 23 Nisan gezisinde aranızda olurum.
Bayan arkadaşımızıda Adanaya bekleriz kılıçbalığının dediği gibi burası arabistan değil arkadaşım...Kapımız herkese açık....

thundergirl' Alıntı:
selam arkadaşlar!fotoğraflar süper(özellikle ben ilk fotoğrafta güzel çıkmışım:mrgreen: )Gelmeyi isterdim ama drag uğruna yumurtalıktan vazgeçtim.Umarım 23 Nisan gezisinde aranızda olurum.
Bayan arkadaşımızıda Adanaya bekleriz kılıçbalığının dediği gibi burası arabistan değil arkadaşım...Kapımız herkese açık....
helal olsun bi drag a sattın bizi .gördün ama dimi neler kaçırdığını.bizde kapılar hep açık kapımızı örtmedik:rendeer:

alem GEZİ görsün yaw
diğer Mt ler göründe kıskanın heheheh
ADANA burası :mrgreen:
Süper gezi olmus arkadaşlar ama ben gelemedim :pr: :salut:
önümüzdeki haftaya kesin geliorum bende gezecem yeter artık

ya arkadaşlar daha fazla imrendirmeyin insanı onca kilometre sözkonusu yani bana nerdeyse şimdi işi gücü bıraktıracaksınız.ayrıca adana ya da misafirperverliği için teşekkürederim. yalnız şu her türlü canlı olayı biraz korkuttu beni be.

A2 EHLİYET' Alıntı:
ya arkadaşlar daha fazla imrendirmeyin insanı onca kilometre sözkonusu yani bana nerdeyse şimdi işi gücü bıraktıracaksınız.ayrıca adana ya da misafirperverliği için teşekkürederim. yalnız şu her türlü canlı olayı biraz korkuttu beni be.
her tür canlı olayı nedir anlyamadım doğrusu ?

abiler yeniden selam uzun zamandır forma giremiyodum. insallah bu sefer sorun olmicak internet işlerimde. neyse bu konuları gecelim. iyi bir gezi yapmıssınız (herzamanki gibi). cok sıcak kareler yakalamıssınız. bi kac kez motorclube gittim. grcekten cok sıcak abilerimiz, en son bu cuma önünden gecerken bi ugradım hasan abiylede tanıstık en sonunda. bundan sonra gezilerde olmasada(simdilik) motor clubte görüsürüz. daha sık gelmeye calısacam. gezilerin ve resimlerin devamını bekliyoruz

A2 EHLİYET' Alıntı:
Yasemin sen daha istanbuldaki pikniye bile gelemedinki:p
:cat: Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş tebrikler ama karnım açtı ağzım sulandı valla
bu arada KILIÇBALIĞI abimede bir merhaba demek isterim umarım hatırlamışsındır fuarda seni montundan tanımıştım ve yokuş yukarı artcı almıştım.Abi birde fuar sonrası yeşilköyde oturup bira içmek çok güzeldi
bir yanımda MT ADANA KILIŞ BALIĞI diyer tarafımda MT İZMİR EgeKaan
ne şanslıyım yaa:rendeer:

dostdark' Alıntı:
Yasemin sen daha istanbuldaki pikniye bile gelemedinki:p
:cat: Arkadaşlar çok güzel bir gezi olmuş tebrikler ama karnım açtı ağzım sulandı valla
bu arada KILIÇBALIĞI abimede bir merhaba demek isterim umarım hatırlamışsındır fuarda seni montundan tanımıştım ve yokuş yukarı artcı almıştım.Abi birde fuar sonrası yeşilköyde oturup bira içmek çok güzeldi
bir yanımda MT ADANA KILIŞ BALIĞI diyer tarafımda MT İZMİR EgeKaan
ne şanslıyım yaa:rendeer:
Dostum aşkolsun ya
nasıl unuturum mümkünmü sence.hayatımda yaşadığım engüzel hatırlanmak ve süprizlerden biriydi o nasılsın umarım herşey yolundadır kendine ii bak ayrımsız herkese kapımız açık çmsk ve şahsım adına:rendeer:

kılıçbalığı' Alıntı:
Dostum aşkolsun ya
nasıl unuturum mümkünmü sence.hayatımda yaşadığım engüzel hatırlanmak ve süprizlerden biriydi o nasılsın umarım herşey yolundadır kendine ii bak ayrımsız herkese kapımız açık çmsk ve şahsım adına:rendeer:
:rendeer: Eyvallah ağbicim çok iyiyim özellikle pazar günü 90 makine piknik yaptığımız için çok mutluyum
Kendine iyibak tüm çmsk daki arkadaşlara istanbuldan selam olsun.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar