Adana-Ç.M.S.K ve Mersin mt buluşması 14.05.06

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi bende biraz huzur bozayım.Siz motorcumusunuz huleynnnnnn:p Benim bugüne bugün 8 tane mesajım var bu sitede laynnnnn.:pr: hırrrrr keserim,parçalarım,azcık kazmayım,dağıtırım huleynnnnn...Daha yeni üye oldum laynnn ben bu siteyeeeee:pr: ama benim sitem burasıııı kimse karışamaz leynnnn,istediğime kel derim istediğime başka şeyler derim.hırrrrrr sinirlendirmeyin beni:cherry:

nightwatcher' Alıntı:
Etkin;
Sen ne Adem abi ne de Yusuf abi kadar bu konuda tecrübeli ve söz sahibi olamazsın. sadece suni bi gündemsin. geçer gidersin. hatasını anladı falan diye yorum yapma ortada bir hata yok. hepimiz haddimizi bilelim.

Eğer Adana'ya geleceksen de giriş belli çıkış da Kuzey Kavşağından çık Süleyman Demirel e gel Ç.M.S.K. orada gel orda herkesin yüzüne eleştirini yap. Adem abiye Kel KAFALI de Yusuf abiye sen de cevabını aldın oturdun de.

Biz buradayız huzur bozan bi kişiliğin var.
Sevgili kardeşim çok iyi tarif etmişsin gelsinde İNSANLIĞIN nasıl bir şey olduğunu görsün.

etkin' Alıntı:
kalkıp adana'ya getirtmeyin beni.ben kılıçbalıgına dürüstce eleştiride bulundum.
o hatasını farkettiki cevap vermiyor ama ben sizin bu kadar saldırgan davranışlarınıza anlam veremiyorum.küçücük eleştiri sizi bu kadar zorba ve hakaret dolu bir yaşama itiyorsa biraz kendinizi sorgulamalısınız bence.kuvva senden özür dilerim.

Ne demek hatasını anladı be bunu anlamaktan yoksunsan ve eleştirinin ne olduğunu bilmiyorsan bu senin sorunun daha ne diyim sana,kılıçbalığı kendi saygınlığından olgunluğundan alttan alıyor bi hata varsa alası sende hadi kalk git bakalım Adana ya sıkıyosa ve erkek adamım diyosan git de görelim erkek adam söylemez yapar.sen git bende arkandan gelmezsem ne olayım kılıçbalığına tek laf eden karşısında beni bulur vekaleti bendedir.acaba benim karşımda da durabilir misin?

kılıç abi bugün iş için mersinde. pazar günki gezide tarım fuarında işi olduğunu ve mersine geleceğini söylemişti bana... hatasını anladı falan olayı değil duyrulur

:rendeer: aboooo gercektende uyeligi iptal olmus cocugun yaaaa:salut:

gerci cocuk saygisini kaybetmis uye olmasininda anlami kalmamis ki canimmmmm

neyse bende etkin efendiye yonelik yazilarimda ortami gerdiysem huzurunuzu bozduysam ozur dilerim affedin lutfen canlarim tutamadim kendimi abilerime laf atinca cocuk:pale:

hep sevgiyle saygiyla dayanismayla olalim ne olur, hakir gormeyelim birbirimizi, elestirelim ama incitmeyelim uzmeyelim hep svelim birbirimizi....
destek olalim tipki kardes gibi "nas1l kafa tuttu ama jasmine... helal sana....:rendeer: "

eminimki bu tutku devam ettigi sürece icimizde uzakda olsak birbirimizden hep yureklerimiz bir atacaktir

:rendeer: :rendeer: bu gunluk sevgiyle kalin canlarim:rendeer: :rendeer:

jasmine' Alıntı:
Ne demek hatasını anladı be bunu anlamaktan yoksunsan ve eleştirinin ne olduğunu bilmiyorsan bu senin sorunun daha ne diyim sana,kılıçbalığı kendi saygınlığından olgunluğundan alttan alıyor bi hata varsa alası sende hadi kalk git bakalım Adana ya sıkıyosa ve erkek adamım diyosan git de görelim erkek adam söylemez yapar.sen git bende arkandan gelmezsem ne olayım kılıçbalığına tek laf eden karşısında beni bulur vekaleti bendedir.acaba benim karşımda da durabilir misin?
oy kurban olurum seni yaradana allahım sana ne kadar güçlü bir yürek vermiş sen ve senin gibi dostları olan insanların sırtı yere gelirmi hiç eline diline sağlık tanrı seni korusun!

Selam dostlar
Bugün mersindeydim işim için.Mersinli arkadaşlardan özür diliyorum onları arayamadığım için.
çok yoğundum ve bu topicte olup bitenler için beni arayan dostlarıma tlf cevap vermekten,ben yokken bile benim adıma bu topic e yapılan saygısızlıkları savunan herkese çok teşekkürler
jasmine beni aramıştı vekalet sende dedim :)

Ve şunu anladım
evet ben hatalıyım hatamı anladım birilerinin dediği gibi

Hatam ne yalnız biliyomusunuz.Kendini bilmez birine cevap vermekle ben hatalıyım:)
muhataba almamam gerekirdi ama yaptık bir hata ve anladım hatamı.

Sevgili dostlar burada amacımız kendimizi medyatik etmek degil.hani demiştim ya "saygı duyulmaz duydururlur" insanalara davaranışlarından dolayı saygı duyulur dimi.ben kendimce bunu saglamaya çalışıyorum .tabiki sevenim kadar sevmeyenlerde olacak ama çok önemli degil.herkesin kendi düşüncesidir sevmeyebilir

hepinizi çok seviyorum ve bugün hiç burda olamadım inanın herkesi çok özlemişim ya
bagımlılık yapıyorrrr
Hoşçakalaın dostlar.
umarım o arkadaş ta asıl hatanın kimde olduğunu anlamış ve düzene girmeye çalışıyodur
kendinize ii bakın byeee :):):)

kılıçbalığı' Alıntı:
Selam dostlar
Bugün mersindeydim işim için.Mersinli arkadaşlardan özür diliyorum onları arayamadığım için.
çok yoğundum ve bu topicte olup bitenler için beni arayan dostlarıma tlf cevap vermekten,ben yokken bile benim adıma bu topic e yapılan saygısızlıkları savunan herkese çok teşekkürler
jasmine beni aramıştı vekalet sende dedim :)

Ve şunu anladım
evet ben hatalıyım hatamı anladım birilerinin dediği gibi

Hatam ne yalnız biliyomusunuz.Kendini bilmez birine cevap vermekle ben hatalıyım:)
muhataba almamam gerekirdi ama yaptık bir hata ve anladım hatamı.

Sevgili dostlar burada amacımız kendimizi medyatik etmek degil.hani demiştim ya "saygı duyulmaz duydururlur" insanalara davaranışlarından dolayı saygı duyulur dimi.ben kendimce bunu saglamaya çalışıyorum .tabiki sevenim kadar sevmeyenlerde olacak ama çok önemli degil.herkesin kendi düşüncesidir sevmeyebilir

hepinizi çok seviyorum ve bugün hiç burda olamadım inanın herkesi çok özlemişim ya
bagımlılık yapıyorrrr
Hoşçakalaın dostlar.
umarım o arkadaş ta asıl hatanın kimde olduğunu anlamış ve düzene girmeye çalışıyodur
kendinize ii bakın byeee :):):)

babaaaaa... BÜYÜKSÜN... :queen: :queen:

Süper bi gezi daha (gene kaçırdık :pale: )
ael320 gerçekten racing performansLı bi chopper aLacaksan tek seçenek var: Honda Shadow 750 Magna;750 cc 4 silindir 87 hp :cat:

Eeeee millettt bu hafta nereye gidelim MANZARA RESMİ çekmeye heheh
hadi plan yapalım
Mersin dahil buna çok sevdim ordaki arkadaşlarımı
ekistıra gezi yapalım :):)
ama onlarında katılabilicegi bir yer olsun malum onlar geri dönecekler

hadi bakalımmm saksıyı kurcalayın birazda bir yer bulalımm

SELAM..Motor camiasının güzel insanları..Öncelikle gezilerimiz ve arkadaş ortamımz mükemmel buna diyecek söz yoktur bence..Ben pek siteye girmiyor ve yorum da yapmıyorum..ama bugün dayanamadım ve bi yorumda ben yapayım dedim..benim bu lafımıkımse katıyen yanlış anlamasın lütfen..etkın arkadasımızı da tanımıyorum, sanırım konu incir çekırdeğini doldurmayacak cinsten(okuduğum kadarıyla) bence cok büyütmüşsünüz. bastan sona kadar çok sayıda eleştırı war.bu kişi hata yapmış olabilir ve bu kişi grubumuzdan sevdiğimiz bir kişi de olabilirdi veya eleştırı yapan arkadaslarımızdan biri de olabilirdi..ya etkının lafını gayıla almayacak ve bu kadar da kızmayacaktınız. affedilmeyecek bir suç değil yaptığı herkes hata yapabilir.bence bukadar kızmayın..motorcu dostlarım affedici olun.allah effedicikullarını sever..hepiize saygılar..

Etkin hata yapmamış aiLesi hata yapmıs :mrgreen:
arkadasın niyeti üzüm yemek degil bagcıyı dövmekmiş zaten,biz sorunu kendi aramızda çözdük.o şimdi yanlızlık denizinde sonsuzluga dogru kulaç atıyor

wild1600' Alıntı:
SELAM..Motor camiasının güzel insanları..Öncelikle gezilerimiz ve arkadaş ortamımz mükemmel buna diyecek söz yoktur bence..Ben pek siteye girmiyor ve yorum da yapmıyorum..ama bugün dayanamadım ve bi yorumda ben yapayım dedim..benim bu lafımıkımse katıyen yanlış anlamasın lütfen..etkın arkadasımızı da tanımıyorum, sanırım konu incir çekırdeğini doldurmayacak cinsten(okuduğum kadarıyla) bence cok büyütmüşsünüz. bastan sona kadar çok sayıda eleştırı war.bu kişi hata yapmış olabilir ve bu kişi grubumuzdan sevdiğimiz bir kişi de olabilirdi veya eleştırı yapan arkadaslarımızdan biri de olabilirdi..ya etkının lafını gayıla almayacak ve bu kadar da kızmayacaktınız. affedilmeyecek bir suç değil yaptığı herkes hata yapabilir.bence bukadar kızmayın..motorcu dostlarım affedici olun.allah effedicikullarını sever..hepiize saygılar..
Dostum haklısın belki ama o arkadaşımızın
"özrü kabahatından büyük" oldu yalnız:)

bu pazar narlıkuyu olabilir. sabah erken cıkarsak önce yörük çadırlarında kahvaltı ,sonra öğlen denız ürünleri isteyen denıze girer,isteyen manzara seyreder .manzaralar süper bence..

jasmine' Alıntı:
:):) Janem teşekkürler
sen rahat ol burdaki dostlarım hep yanımda ben yalnız degilim sen rahat ollll:rendeer:

beyler bu şahıs sizi tanıyan biri...Adana MT topiğinede salça olduğuna göre art niyet var...antipatik şeyler yazmış...şimdi okudum...

e ben sana kaç kere yazdım yusuf abi, şu foruma bi nazar boncuğu iliştirdiye...bak gözü olan çıkıyo meydana :mrgreen:

yaw bide eleman beni getirmeyin adana ya diye laf ediyo.gelsin gelsin....ama önce bir mersin e uğrasın ona bir manzara resmi gösterelim ki unutamasın.Ordanda ÇMSK ya gecer.ama neyse gerçektende konusmaya değmez.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar