ETKIN' Alıntı:
bu arada o kel kafalı arkadaşlada benim hiç alakam yoktur.
bilader sen harbiden acayipsin be..... agzindan cikani kulagin duysun!! bu nasil bi cumledir..:bounce: ne talihsiz bir tabirdir bole yaa.... anlasilan sende adap eksikligi var kardesim tesis kesin bence !! illada alakan olmadigini belirtmen gerekiyosa acacaksin
KEL KAFALI tabiriyle hitab ettigin
ADEMabimizin yazisini bakacaksin nickine onu yazacak sin kardesim... hafizan zayifsa copy/paste teknigi diye bise var yaaaaa ayip ayipppp......:farao: :farao: :farao:
jasmine' Alıntı:
bak kardeşim senin yerin burası değil psikolojik sorunları olanlara akıl hastanesini tavsiye ediyoruz burası saygıdeğer motorcuların ve motorcu dostlarının yeridir yolunu şaşırdın galiba. Bikere bu resimler mükemmel ötesi çünkü orada kılıçbalığı var onun olmadığı yer virandır bakmam bile.sana bakacağın manzaranın yerini söyliycem ama hanımefendiliğime yakışmayacak diğer arkadaşlarıma ayıp olacak iyisimi terbiyemi bozma kafamın tasını da attırma.güle güle sana.
jasmine agzina saglik tatlim ne guzel vermis veristirmissin ta oralardan sahip cikmissin abilerime umarim tanismak mumkun olur seninle bi gun yigit ve mert bi hanimsin belli vallaha...:wiinkk:
gezi super ama ben anneler gunu hediyesi olarak annemi cok gormek istedigi alman koprusune goturdum motorla insallah baska bi gezide mersinli arkadaslarla tanismak nasip olur banada.. mersinli arkadaslar kusuruma bakmasin ne olur........:rendeer: :rendeer:
ya arkadaslar ayni mesaj1 2 kere yayinladim yanlislikla etkin kizarmi acabaaaaaaa

ale:

ale:

ale:

ale:
:queen: :queen: :queen:
ya bilader sen ne etiginden bahsediyosun yaa sende 1 ml/gr etik olsa bi kere bole dengesiz ve talihsiz cumleler kurmadan elestirirsin
bu arada bana kel diye hitab etmek isteyen olursa once benden yazili muracaatla izin alsin arkadaslar cunku bende kelim gercekten:bounce: :bounce:
bu olaylar sirasinda C.M.S.K ya destek olan herkese sevgiler saygilar:rendeer: :rendeer: :rendeer:
etkin' Alıntı:
Herkese Açik Bir Sitede Kimseden Izin Almama Gerek Yok.ben Resimlerin Amacina Uygun Yani Etik Olmasindan Yanayim
bak mesela ben seni elestirecem simdi musadenle ....
amacina uygun olmamak kavramiyla etik kavramlarinin birbiriyleolan bagini bi anlativerde bizde billelim zira sen burda konulan fotograflarin etik disi yani genel ahlak kurallarini hice sayan bi tarzda oldugunu ima etmis oluyosun bu kurdugun cumle ile yoksa bizmi yanlis biliyoruz kardes bi anlat hele bize, o zaman belki seni daha iyi anlariz etkin kardess
umarim kirmadim seni elestirirken :rendeer: