Adana-Ç.M.S.K ve Mersin mt buluşması 14.05.06

kılıçbalığı' Alıntı:
benim elimde olanlar bunlar.resim olanlar varsa eklesin.arzu ettigin bir manzara varsa söyle onuda ekleyelim özür.
önce bi selam verip kendini tanıtsan daha güzel olacaktı:)

evet haklısın önceki geziden ve bu gezide eklemediğim resimler vardı.onlarıda ekleyim ben hemen.ama çıkacak faciadan ben sorumlu degilim .seninle ilgisi yoktur umarım:))

abi nerede gönderdiğim şellale resimleri hala yooooooooooooooooook

etkin' Alıntı:
KilikÇmisin Balikmi . Hep Kendİ Fotograflari KoymuŞsun. Okadar GÜzel Manzaralar Varken

kılıç abiye laf yok.. :queen: o fotoları koymuşsa bir bildiği wardır.. kılıç abi bizi diskoya götür.. :queen: :queen:

KG 082' Alıntı:
abi nerede gönderdiğim şellale resimleri hala yooooooooooooooooook
Ya osmannnnn başım abela mısın sennnn
resim ekleyemiyosun bu birrrrrr
sigarn yokkk bu ikiiiii
çakmak yokkkk bu üççççççç
neyapıcam ben senle ya işlediğim bir günahın bedelimisin nesin

al şelale napıcaksan çim dur alyında

arkadaşlar etkin i tanıyan varmı kim bu arkadaş onun yazdıkları bana maal olmasın uzaktan yakından alakam yok

nightwatcher' Alıntı:
lan be ne güzel gezi oldu be. ama mersin alacağınız olsun o kadar adam geldik hep yusufyusuf hep lkılıçbalığı. neyse artık onlar gezersiniz. :)
bu arada PCKERİM senle hesabımız var adana asfaltı seni beklioo.
herkese teşekkürler.

tabi abi yusufyusuf abi.. o bizim idolümüz.. :p abi ben hesaplaşmaya her zman hazırım.. :queen: ilk 100 mtrede görüşelm.. senin o gök gürültüsünü dağıtacam görürsün.. :queen: :queen:

makine, abi sen niye gelmedin ya.. ?_ tamam yorum yapmışsın ama.. iki defadır mersin gezisi oluyo ve sen yoksun.. ayıp oluyo abi.. :queen:

PcKopatGhostRider' Alıntı:
tabi abi yusufyusuf abi.. o bizim idolümüz.. :p abi ben hesaplaşmaya her zman hazırım.. :queen: ilk 100 mtrede görüşelm.. senin o gök gürültüsünü dağıtacam görürsün.. :queen: :queen:

makine, abi sen niye gelmedin ya.. ?_ tamam yorum yapmışsın ama.. iki defadır mersin gezisi oluyo ve sen yoksun.. ayıp oluyo abi.. :queen:
hey millet ilk yüz metreyi karıştırmayın orda ben varım 2,yüz metrede hesaplaşın yani alırım anahtarlarınızı ha!

oh be sonunda..... Ama çok güzel değilmiiiiii şellale resimleri bu arada Mehmet ağabey nerelerdesi en son beni gördüğün kavşaktan sonra seni bekliyorum hala yoksun ben Adana'ya döneyim mi gerçi Varaderoyla yanımdan geçtiysen görmemişimdir ama :) :) :)

ael320' Alıntı:
hey millet ilk yüz metreyi karıştırmayın orda ben varım 2,yüz metrede hesaplaşın yani alırım anahtarlarınızı ha!
asfalt ağlar abi sen uyma onlara

Son düzenleme:
s40202988iv.th.jpg
s40202944vs.th.jpg

s40202951rc.th.jpg

s40202962ua.th.jpg

s40202785qq.th.jpg

Ben bu fotoğraf koyma işini bir türlü beceremedim:pr: neden küçük boy çıktığı hakkında en ufak fikrim yok

geziye katılan butun arkadaşlara çok çok çok teşekkurler....gezinin sonunda eve geldim cebimden birkac söğüt yapragı daha cıktı.... duygulandım....saklarım artık.Adanalı abilerimle bu gezinin hatırası...

Adana ve Mersin tayfasını sevgiyle selamlarım...Yusuf baba namın İzmir ve İstanbulu aştı be birader...evladına sevgiler...:rendeer:

birde Vedalaşma Zamanı fotosunda en sağdaki arkadaşın pozu çok komik duruyor...sanki 9 metre 10 cm lik barajda kendisi...birazdan şu çekilecekmiş gibi takımları kapatmış...:p

hey pisiko kerim aksam sana gonderdiğim fotografları da bi at şuraya onlar bunlardan farklı.

Güzel gezi olmuş motorlarınıza ve yüreklerinize sağlık dostlarım:rendeer: Mersin Mt ye de sevgiler saygılar.:rendeer:

adana-ceyhan geziyi fark edemedik aslında bizim için büyük kayıp güzel yerler sizleri yumurtalık sahilinde görmek bize mutluluk verir ileriki tarihlerde yumurtalık gezisinede bekliyoruz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar