Sadece birayla kurtulabileceğinimi sandın daha dur sana neler yapacağız hele bir şu fuar bitsin Adana'ya dön biz biliyoruz sana yapacağımızı artık Adem abinin gazında mı boğulursun kros lastiklerin altında vucuduna imzamı atarlar vn lerin eksozlarıyla kulağının zarını patlatırlar bilemiyoruz yani:queen: öpüyoruz seni Caner kendine iyi bak sağsalim git ve dön sen bize lazımsın...:rendeer:rıder' Alıntı:arkadaşlar hepiniz ayrı ayrı çok güzel insanlarsınız. yusufun zorlaması ile bu siteye girdim ama çok keyifli iyi insanlar oldugunu fark ettim.adem baba sabah erkenden istanbula kaçıyorum 5 gün fuardayım pazartesi biralar benden
Benim zorlaamamla girdin ama benim gözümü oydun.sen bence ist yerleş dostum buaralara dönme sakın.başına neler gelecek hiç bilmek istemezsin vallarıder' Alıntı:arkadaşlar hepiniz ayrı ayrı çok güzel insanlarsınız. yusufun zorlaması ile bu siteye girdim ama çok keyifli iyi insanlar oldugunu fark ettim.adem baba sabah erkenden istanbula kaçıyorum 5 gün fuardayım pazartesi biralar benden
abi hayırdır....:cherry:kılıçbalığı' Alıntı:Ben sizi seviyorummm
ama ben yokum artık yazmıcam byeeeeeee
selam yok bişey dostum ya neolabilir. yorgundum artık yazmıcam dedimBBRR' Alıntı:abi hayırdır....:cherry:
hasan cığım topic açıyoz birazdan sende katılırsın umarımMakine' Alıntı:valla bende savcılık falan filan devreye sokup ip'den adamı bulacaktım ki caner bey teşrif ettiler. Neyse yusuf abi icabına bakar :mrgreen:
Bu arada Adem abi haftasonuna ne şekkillenyor abi? Nedir güzergah? kesin aklında birşey var abi senin.:mrgreen:
aynnen öyle kardeşim km 150 oldu bilem yarın rodajı bitiririm bu gün işim vardıdaPcKopatGhostRider' Alıntı:adem abi sen naaptın ya?_? bi dakka yanlış görmüyorum dimi?_? motosikleti bölümünde "honda 1000 RR 06 rodaja başladık km 1 hız 300" yazıyo.. :queen: abi helal sana.. kim tutar seni.. :queen: