Selam dostlar
bugün nasılsınızz
umarım herşey yolundadır
Nekadar sevenim varmış bu topicte bunu anladım.
Herkese çok teşekkürlerrrr. Biz birbirimiz için varız.hep böyle oldu ve böylede olmaya devam edecek.
bu site sayesinde hepimizin çok güzel arkadaşları oldu.
Aslında etkin nicli arkadaşımıza teşekkür etmek lazım.
bir şeyin ortaya çıkmasını sagladı.
Benim herzaman savunduğum ve inandığım birşeydi zaten bu
"her kötülüğü kötülük olarak düşünmeyeceksin vardır ondada bir hayır"
Bize böyle bir durumda nasıl birbirimize kenetlenecegimizi,herzaman kakara kikiri degilde birimizin başına bir durum geldiğinde hep beraber olabilecegimizi,ve öyle saglam dostluklarımız oluşmuşki bunu net olarak ortaya çıkmasına sebep oldu
Etkin kardeşim
İnanıyorum seninde kalbinde samimiyet var. sen de samimi ve iyi bir insansın.
nedenmi benim inandığım motorcu ruhu olan insanlarda bu vardır zaten
seni tanımıyorum ama tanışmak isterdim.belki kendince espiri yaptın ve ya başka birşey ama ne olduğunu tam çözemedim.çok önemli degil aslında ama benimle tanışmak istersen .bir arkadaşımında dediği gibi süleyman demirel bulvarı üzerinde ki kulübümüze buyur gel
Adım yusuf ve nik imi söylememe gerek yok sanırım nezaman istersen gel kardeşim bizim kapımız herkese açık.eger olanlardan sen de üzüntü duydunda gelmek istemezsen yeni biri gibi gel kendini etkin olarakta tanıtma kapımız ,kalbimiz sevgimiz herzaman var herzaman açık.Gelki burdaki insanların nekadar samimi olduklarını kendi gözünle gör
kendinize iyi bakın ve bu topic e yazan herkese binlerce teşekkürler hepinizi seviyorum:rendeer: :rendeer: :rendeer: