adama bakın goldwingle race gibi yatıyor

Yol da çok güzel .Gerçekten orada kullanmak isterdim.:cat:

Kamera kayıtlarına bakılırsa, bu görüntüler de bir motosikletten çekilmiş.
İki motor aynı hızda gidiyor, acaba öbür motor ne?

Adam da gerçekten çok yetenekli.

Motorun yatmasını bilmemde ben seyrederken bir sağa bir sola yattım valla :queen:

arkadaki de goldwing galiba.cazır cuzur sürtüyo dönüşlerde motoru asvalta.motor seside goldwing gibi geldi bana

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kameramanda da goldwing var heralde her yatışında sürtünme sesi geliyor ?

burada aşmış olan asvalt ile lastiklerinin kalitesi. :) sıkıysa gelsin bizim cam gibi asvaltta bi yatsın bukadar bakalım ne oluyor. :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bi de adamlar sadece kendi şeridini kullanıyor arkadaki motor ne acaba sürtünme sesi geliyo motormu sürtüyo adamın dizimi çıkaramadım

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
burada aşmış olan asvalt ile lastiklerinin kalitesi. :) sıkıysa gelsin bizim cam gibi asvaltta bi yatsın bukadar bakalım ne oluyor. :)

Evet, bizim yollarda denese bu olayı, kesinlikle performans direk düşecektir. :queen:

adamlar kontra yapmasını biliyorlar kontra tekniğiyle her motoru kolay bir şekilde yatırabilirsiniz arkadaşlar o kadarda zor değil sadece öğrenmek lasım (=

adamlar kontra yapmasını biliyorlar kontra tekniğiyle her motoru kolay bir şekilde yatırabilirsiniz arkadaşlar o kadarda zor değil sadece öğrenmek lasım (=

bizim buralarda ne kontra ne street fighter tekniği işlemiyo ilkay yaa:) :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar