Acil yardim..

Cumartesi gunu fuardan spidi marka bir mont aldim. GI. SXE ENDURO yazio etikette. Small yaziyo ama sanki bana biraz bol geldi:(
daha once korumali mont giymedigim icin tabi bilemiyorum.. bu montlarin nasil durmasi lazim uzerimizde? bel kısmı tamam.. zaten kemer var orda, sıkı sıkı oturuyor fakat sırt ve omuz kısımlari az bise bol gibi geldi bana. ya, hafif egilince de sırt kısmındaki bolluk gidiyor. montu alirken satan kisi, sanirim komisyonunu dusundugu icin "guzel oldu" falan dedi ama uzerime oturup oturmamasi ne kadar umrundaydi bilmiyorum... ha ayrica, ic yelegini cikarip giydigimde, elimle dirsek korumasini hafifce dondurup dirsegime dokunabiliyorum. e, ben duserken az bise oynasa mont, demek koruma hicbir ise yaramiicak?

biliyosunuz, fuarin da yarin son gunu. sanirim degistirmek icin son sansim.

soru 1: degistirmeli miyim, bu durum normal mi?
soru 2: fuardan sonra, spidi marka mont satan bir firmadan small montumu xsmall ile degistirme sansim var midir?
soru 3: fuarda, bu montun satisinin yapildigi standda, uzerime uygun baska bir mont bulamazsam param iade olur mu?

bence motor üstündeki rahatlığın önemli eyer mont sürüşünü engellemiyor ve güvenliğini salıyorsa sorun yok

Bence bizim sitenin standına bi ugra Skulldur Komtandır oda olmadı mete_han yada BBRR Abim, birisi vardır kesin, onlarla paylasabilirsin bu durumu diye düsünüyorum, Motorcu gözüyle bakar degerlendirirsiniz, sonra degistiriceksen ilgili yere götürürsün derim ben ???

Bu sekilde görmeden bişi söylenirse yanlıs olur cünkü ??

Degistirdim montu. Sagolsunlar, Olcan ve Mert yardimci oldular. Tezgahtaki kadinlar butun denedigim montlara "oldu oldu" diyolardi. Dusunsenize, bir de korumalari kolumda donen bi montu "oldu" diye satmislardi. Ustune bi de diyolar ki, "kim diyo bu mont bol diye??" Olcan ve Mert sagolsunlar olaya el atinca kadin da "ha, siz bilirsiniz o zaman" falan demeye basladi. İade de almadilar. Ancak uzerime olan baska bi mont bulduk da, oyle hallettik meseleyi. Siz siz olun, bilen-anlayan birilerinden yardim alin. kimse sizin hayatinizi dusunmuyor, herkes kazanacagi parayi dusunuyor:(
Sunu soyleyeyim son olarak, eger motosiklet fuarindan birseyler aldiysaniz, iadeyi ayni gun yapmaya calisin. Gun sonu hesaplari kapanmadan degisimi yapin.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Eğer kışın giymeyi planlıyorsan biraz bol almakta fayda var....Bir atlet bir içlik birde kazak giyiceksin....Hepsi tam oturucak...Arada sadece havanın dolaşabileceği boşluk kalıcak...Uygun ölçü bu...Tam oturursa üşürsün...Çok bol olursa şişer....Gene üşürsün...

Eğer kışın giymeyi planlıyorsan biraz bol almakta fayda var....Bir atlet bir içlik birde kazak giyiceksin....Hepsi tam oturucak...Arada sadece havanın dolaşabileceği boşluk kalıcak...Uygun ölçü bu...Tam oturursa üşürsün...Çok bol olursa şişer....Gene üşürsün...

Sagol Alper. Ben sanirim ince bi montla degistirdim. Yazlik gibi bise. Uzerime tam oturuyor. Soylediklerin kislik mont alirken dikkate alinacaktir;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar