Acil LOST 2 DVD aranıyor&İstanbul Avrupa Yakası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pısssıkkkk :D lost seyretme ayagina dvd'leri indiregandi yapacan demiii cakall :mrgreen:

Son düzenleme:
seninkinin ahı gitmiş vahı kalmış artık ona kitlemek zevk vermiyo sana kitleye kitleyede bıktık zaten bi sana kitlemekden bide kemiklerini saymakdan gına geldi artık :queen:

boşver , uçan kuşun kanadı kırılmaz derlerdi , uç bakalım badayday:p

İyi de, konuyu falan sen anlamazsınki. :bounce:
çilli keyt'e bakacan di mi? :queen:

haco varsa sende vardır...bulucam ben DVD kolleksiyonerleri..bak sonra evinde yakalarsam karışmam...:p

bide bulaşmayım diyom şu caretta carettalara...yesinler birbirini...:p

sizsiniz...biriniz Akdeniz Yarması...Biriniz Rus Tarzanı...:p

bence de bu dizinin konusunu kavrayamaz.
sen git pikaçuyu izle mete :p

geçenlerde bu pandaya mercandede'den iki parça dinlettim, ağır geldi, :) hem anlamadığını söyledi, hem 2 sayfa vır-vır yorum yaptı.
sonunda da "aga bırak bunları, gel cengiz kurtoğlu dinle" dedi. :cyclopsan:pr::queen:

şimdi lost falan diyor.
anlamazki ayu pandası. :cherry:

şuna ferdili, necla nazırlı, cüneytli filmler bulalım da, kafası karışmasın. :queen:
zaten orta sonda beyin gelişimi durmuş, gövdeye vermiş tüm vitaminini, aramızda idare edelim garibi. :wiinkk::queen:

pando' Alıntı:
haco varsa sende vardır...bulucam ben DVD kolleksiyonerleri..bak sonra evinde yakalarsam karışmam...
1-2-3. sezon var bende. ama emanet. kusura bakma hacı :wiinkk:

birimizde istanbul pandası :queen::p , kanka ayıp oluyo böle kitleme girişimleriyle :cherry:

:queen:İstanbul Pandaı hemi...:p

bence de bu dizinin konusunu kavrayamaz.
sen git pikaçuyu izle mete :p

kanka Piakcuyuda izledim sana yemin ederim...ve çok güzeldi...sırf o pika pikaaa demesini beklerdim...o sesi bende çok güzel taklit ediyorum...:p

geçenlerde bu pandaya mercandede'den iki parça dinlettim, ağır geldi, :) hem anlamadığını söyledi, hem 2 sayfa vır-vır yorum yaptı.
sonunda da "aga bırak bunları, gel cengiz kurtoğlu dinle" dedi. :cyclopsan:pr::queen:

şimdi lost falan diyor.
anlamazki ayu pandası. :cherry:

şuna ferdili, necla nazırlı, cüneytli filmler bulalım da, kafası karışmasın. :queen:
zaten orta sonda beyin gelişimi durmuş, gövdeye vermiş tüm vitaminini, aramızda idare edelim garibi. :wiinkk::queen:

1-2-3. sezon var bende. ama emanet. kusura bakma hacı :wiinkk:

Mercandedeymiş...ulen geldiğin memleketde Mercan Dede dinleyeni döverler...böyük şehire gelen bi garipleşiyor...senin kültürünmü len o kekoratör...senin güzelim caanım türkülerin varken bu hoppidik melodilerle yolunu bulmuş elemana sarmışsınız ona yanarım...haco bunlar Masonik işler...Masonlar bu zirveye çıksın diyorlar bunu sunuyorlar...sizede dinlemek kalıyor...herkesin dinlediğini sizde bişey sanıyosunuz olay bu...her farklı ritm güzel diye birşey yok...kulağınıza farklı gelen şeylere hemen atlıyorsunuz...ya arabesk bizim kültürümüz...isyan var...haykırış var...sevdiceğe sitem var falan...Orhan Babayı Cengiz Abiyi 500 Mercana Denizyıldızına değişmem...:cat:

sende değişme...satma Cengiz Abiyi hemen bir velede...sümüklü DJ ler bunlar...daha dur...ne yapmışlarda peşinde koşuyosunuz...:farao::cherry:

seni sectiim pikacuuuu:p

pika pikaaa.....:queen:

neyi varmış laa cengiz kurtoğlunun , bende hastasıyım , az ağlamadın cengiz dinlerken :)

anlamazlar müzikten ritmden kanka yorma kendini.....:cat:
Dinlettiği parçayı görsen şaşarsın...yav bana ver bi Yamaha ORG ben yaparım daha güzelini...inan...:p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt abi losttan actın konuyu cengiz kurtoğluna getirdin helal olsun..:p

gelmedinki bize beraber izleyek lost u ne güzel hapına kola katmıştım yaa..:mrgreen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
arabayı süren mete ise anyaya da gider konyaya da :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harbi ...nerden nereye geldi konu... :p

abi siteye üye oldum olalı senin izinden gidiyorum fürek abim..:queen::queen:

bi tek fürek değilim sevgili kardeşin fişekçi niyazi..:queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar