Acil LOST 2 DVD aranıyor&İstanbul Avrupa Yakası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt abi ne ahlaksız teklifi hapına kola katacaktım..:mrgreen:

metehan pc nin hdd'ini sökebilirsen (mecidiyeköydeyim) getir 1.2.3.4.sezon elimde var bs player'ıda yüklerim 15 20 dakika sürer bu arada çayımı içersin....????

abi sen gönder bana hard diskini ben şu ana kadar olan bütün bülümleri ve yanında prison break la beraber göndereyim.ciddiyim

bak izmirdeki kankan wasko degilmiş.:queen:

dvd bilmem ben divx olsa olurmu.dvd 2 de hangi bölümler var.ona gore vereyim

metehan pc nin hdd'ini sökebilirsen (mecidiyeköydeyim) getir 1.2.3.4.sezon elimde var bs player'ıda yüklerim 15 20 dakika sürer bu arada çayımı içersin....????

abi o işi hayatta yapamam....peki abi hani şu usb ye yüklsesek olurmu abi:)

abi sen gönder bana hard diskini ben şu ana kadar olan bütün bülümleri ve yanında prison break la beraber göndereyim.ciddiyim

bak izmirdeki kankan wasko degilmiş.:queen:

baba sağol ya uzaktasın...:cat:

dvd bilmem ben divx olsa olurmu.dvd 2 de hangi bölümler var.ona gore vereyim

abi sağol hallettik gibi...Allah razı olsun...

abi adresini ver ben sana bütün bölümleri göndereyim :)

haco dvd varsa kargola bana karşı taraf ödemeli...bende sana tekrar yollarım...dıvx varsa o işi oluyo gibi...bir kardeşime yapışıcam artık...yeterki altyazılı olsun...:p:cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
İllegal talep yok Pro, kimse yanlış anlamasın arkadaş ödünç istiyo geri vercek. İllegal filan yok :p

metehan, usb derken exturnel disk'i kastediyorsan -diğer adıyla harici disk - olur
ancak flash disk'i kasdediyorsan düşük kapasitelidir onlar 4,5 bölümden fazlasını almaz
bu arada herbir sezon 8.20 GB hepsini istersen disk'inde ortalama 25 GB gibi bi boş alan olması gerek

metehan, usb derken exturnel disk'i kastediyorsan -diğer adıyla harici disk - olur
ancak flash disk'i kasdediyorsan düşük kapasitelidir onlar 4,5 bölümden fazlasını almaz
bu arada herbir sezon 8.20 GB hepsini istersen disk'inde ortalama 25 GB gibi bi boş alan olması gerek

dostum ben hard disk sökemem inan...sende bana gelemeyeceğine göre...:psağolasın...:cat:

usb lerde dediğin gibi 512 falan...sağol alakan için...

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ulen adam dvd lazım die konu açmış , üçüncü mesajdan geyiğe bulaşmış .Beni sevindiren taygır ile bdaydayın geri dönüşü oldu bu topic'te :)

hep burdaydık da soteye yatmış meteyi avlayacak zamanı bekliyorduk ::pala::
----------

bu vesileyle birdaha izliyorum 2. sezonu, o 7. bölüm de ne be ::eek:hmy::

mete yavrım salyaların akıyor, peçete yan tarafında :queen:

Bakımsız rus tarzanıda hemen zıplamış ordan çok sevinme biz herzaman burdayız ama bazen gözlemlemek iyidir size kitleye kitleye sıkıldıydık biraz da başkaları kitlesin dedik :mrgreen:

Pro da bugün kitlemiş füreğe ama malum yalakalıkda nokda yok mete efendide gitmiş ağlamış sızlamış topiğini açtırmış boşunamı fürek diyoz biz adama ahanda kanıtı bu topic işte :p

Pro da bugün kitlemiş füreğe ama malum yalakalıkda nokda yok mete efendide gitmiş ağlamış sızlamış topiğini açtırmış boşunamı fürek diyoz biz adama ahanda kanıtı bu topic işte :p

Eyong :queen: Vallahi ben bir şey demedim, bu üyemiz kendisi çıkarım yapmış :mrgreen:

Bakımsız rus tarzanıda hemen zıplamış ordan çok sevinme biz herzaman burdayız ama bazen gözlemlemek iyidir size kitleye kitleye sıkıldıydık biraz da başkaları kitlesin dedik :mrgreen:

hala kitlemekten sıkıldım diyonya , kafamı duvarlara vurdutuyon :p , hadi janım sen git turizmini baltala .
Bak la bak şişman bi karı geçiyo , tavla hemen :queen::queen::queen:
Eyong :queen: Vallahi ben bir şey demedim, bu üyemiz kendisi çıkarım yapmış :mrgreen:
o üyemizi banlasana ,bandwidth biraz rahatlasın :p:p:p:p

Evet o üyeniz durumu çaktı ama daha vahim bi durum ortaya çıktı mete'nin yuvasına çomak soktum banlatırmı! banlatır tehlikeli adam kafamda canlanıyorda ..

mete: ya şu bbadayı bi cızıktırıverin 3 gün aklı başına gelsin

mod: iyi cızıktıralımda ne dicezde cızıktırcez

mete: onudamı biz dicez bulun işte bişiler

mod: olmaz

mete: ( ağlama ve ardından yalama replikleri ):salut::salut:::friends:::friends:

mod: mete bunu bu kadar gurur meselesi yaptını bilseydim başdan cızıktırırdım tamam yapıyom

mete oradan mutlulukla uzaklaşır :queen:

EDIT:

rus_tarzanı_yazmıs' Alıntı:
o üyemizi banlasana ,bandwidth biraz rahatlasın

la spirnof kalp kalbe karşıymış bende sen o satırları yazarken metenin beni banlatma planını yazıyodum suyum ısınıyomu ne hayırdır :silent:

Son düzenleme:
hakkatten siyah çizik yakıştı :queen:

bbadaydy5.jpg

hakkatten siyah çizik yakıştı :queen:

bbadaydy5.jpg

Ula alican cizgisindeki karakter gecenin bu saatinde üşenmedin benim üstümümü cızıktırdın pes başka bişi demiyorum moldovyalarda iyice beynin sulanmış yarına bıraksaydın yormasaydın kendini bak daha gençsin yat uyu böle şeylerle dimanı zehirleme :)

Ula alican cizgisindeki karakter gecenin bu saatinde üşenmedin benim üstümümü cızıktırdın pes başka bişi demiyorum moldovyalarda iyice beynin sulanmış yarına bıraksaydın yormasaydın kendini bak daha gençsin yat uyu böle şeylerle dimanı zehirleme :)

yok canım yaw , araya bbaday girdimi akan sular durur :queen::queen: , bilirsin senle mazimiz eski :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar