Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt abi ne ahlaksız teklifi hapına kola katacaktım..:mrgreen:
metehan pc nin hdd'ini sökebilirsen (mecidiyeköydeyim) getir 1.2.3.4.sezon elimde var bs player'ıda yüklerim 15 20 dakika sürer bu arada çayımı içersin....????
abi sen gönder bana hard diskini ben şu ana kadar olan bütün bülümleri ve yanında prison break la beraber göndereyim.ciddiyim
bak izmirdeki kankan wasko degilmiş.:queen:
dvd bilmem ben divx olsa olurmu.dvd 2 de hangi bölümler var.ona gore vereyim
abi adresini ver ben sana bütün bölümleri göndereyim![]()
İllegal talep yok Pro, kimse yanlış anlamasın arkadaş ödünç istiyo geri vercek. İllegal filan yok![]()
metehan, usb derken exturnel disk'i kastediyorsan -diğer adıyla harici disk - olur
ancak flash disk'i kasdediyorsan düşük kapasitelidir onlar 4,5 bölümden fazlasını almaz
bu arada herbir sezon 8.20 GB hepsini istersen disk'inde ortalama 25 GB gibi bi boş alan olması gerek
ulen adam dvd lazım die konu açmış , üçüncü mesajdan geyiğe bulaşmış .Beni sevindiren taygır ile bdaydayın geri dönüşü oldu bu topic'te![]()
Bence sen diziyi anlayamamışsındır![]()
Pro da bugün kitlemiş füreğe ama malum yalakalıkda nokda yok mete efendide gitmiş ağlamış sızlamış topiğini açtırmış boşunamı fürek diyoz biz adama ahanda kanıtı bu topic işte![]()
hala kitlemekten sıkıldım diyonya , kafamı duvarlara vurdutuyonBakımsız rus tarzanıda hemen zıplamış ordan çok sevinme biz herzaman burdayız ama bazen gözlemlemek iyidir size kitleye kitleye sıkıldıydık biraz da başkaları kitlesin dedik :mrgreen:
Pro da bugün kitlemiş füreğe ama malum yalakalıkda nokda yok mete efendide gitmiş ağlamış sızlamış topiğini açtırmış boşunamı fürek diyoz biz adama ahanda kanıtı bu topic işte![]()
o üyemizi banlasana ,bandwidth biraz rahatlasınEyong :queen: Vallahi ben bir şey demedim, bu üyemiz kendisi çıkarım yapmış :mrgreen:
Eyong :queen: Vallahi ben bir şey demedim, bu üyemiz kendisi çıkarım yapmış :mrgreen:
rus_tarzanı_yazmıs' Alıntı:o üyemizi banlasana ,bandwidth biraz rahatlasın
hakkatten siyah çizik yakıştı :queen:
![]()
Ula alican cizgisindeki karakter gecenin bu saatinde üşenmedin benim üstümümü cızıktırdın pes başka bişi demiyorum moldovyalarda iyice beynin sulanmış yarına bıraksaydın yormasaydın kendini bak daha gençsin yat uyu böle şeylerle dimanı zehirleme![]()