iyi makara yapmışınız he..![]()
iyi makara yapmışınız he..![]()
sensiz bu çakma zenciye kitlemek zevkli olmuyo yaw![]()
seninkinin ahı gitmiş vahı kalmış artık ona kitlemek zevk vermiyo sana kitleye kitleyede bıktık zaten bi sana kitlemekden bide kemiklerini saymakdan gına geldi artık :queen:
Hadi sevaptır...Müslüman kardeşiniz LOST u izlemek ister...:queen:
İyi de, konuyu falan sen anlamazsınki. :bounce:
çilli keyt'e bakacan di mi? :queen:
bide bulaşmayım diyom şu caretta carettalara...yesinler birbirini...![]()
sizsiniz...biriniz Akdeniz Yarması...Biriniz Rus Tarzanı...![]()
İyi de, konuyu falan sen anlamazsınki. :bounce:
çilli keyt'e bakacan di mi? :queen:
bence de bu dizinin konusunu kavrayamaz.
sen git pikaçuyu izle mete![]()
1-2-3. sezon var bende. ama emanet. kusura bakma hacı :wiinkk:pando' Alıntı:haco varsa sende vardır...bulucam ben DVD kolleksiyonerleri..bak sonra evinde yakalarsam karışmam...
sonunda da "aga bırak bunları, gel cengiz kurtoğlu dinle" dedi. :cyclopsanr::queen:
birimizde istanbul pandası :queen:, kanka ayıp oluyo böle kitleme girişimleriyle :cherry:
geçenlerde bu pandaya mercandede'den iki parça dinlettim, ağır geldi,hem anlamadığını söyledi, hem 2 sayfa vır-vır yorum yaptı.
sonunda da "aga bırak bunları, gel cengiz kurtoğlu dinle" dedi. :cyclopsanr::queen:
şimdi lost falan diyor.
anlamazki ayu pandası. :cherry:
şuna ferdili, necla nazırlı, cüneytli filmler bulalım da, kafası karışmasın. :queen:
zaten orta sonda beyin gelişimi durmuş, gövdeye vermiş tüm vitaminini, aramızda idare edelim garibi. :wiinkk::queen:
1-2-3. sezon var bende. ama emanet. kusura bakma hacı :wiinkk:
seni sectiim pikacuuuu![]()
neyi varmış laa cengiz kurtoğlunun , bende hastasıyım , az ağlamadın cengiz dinlerken![]()
mt abi losttan actın konuyu cengiz kurtoğluna getirdin helal olsun..
gelmedinki bize beraber izleyek lost u ne güzel hapına kola katmıştım yaa..:mrgreen:
harbi ...nerden nereye geldi konu...![]()