Acil İhtiyaçtan Sahibinden Satılık Köprü...Lütfen Ciddi Olanlar Arasın

Valla sende çok uyanıksın seninle anlaşamayız bu şekilde. Bildiğim kadarıyla müteahhit götürür cukkayı. İki cambaz bir ipte oynamaz.
Ortadan bölsek olmaz mı? :queen:

haci sen benden de uyanık çıktın...

son önerim şudur...

hacım hadi anlaştık sayılır...ya böyle bişey olursa biz ne yaparız...

:p

Korkma spider Ferhat i bekçi yaptım. Onu görünce kuyruğunu kıstırır kaçar.
Bu arada bu iş uzadı bozacam oyunu.

Al köprünü ver gö. delenimi...

ulan şimdi koptum...forumlarda en uyuz olduğum gülme tepkisini vericem...:p

zuhahaha...muhahahah...puhahahaha...:queen:

hacı sen proje aşamasında yan çizdin be olmıcak bu iş...sen inşaatdan demirlerini hurda diye satarsın sakat valla...:p

daha göprüyü satamamışsın

verdiim teklif hayla geçerli hatta ++++ dann 2000 yetele daha veririm(gur farkından dolayı)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sana helalinden 1 milyar dolar
üstüne eşantiyon olarak da galata köprüsünü de isterim.

arkadaşlar ben köprüyü yeni trendlere uygun olarak yabancı yatırımcılara satmayı planlıyorum...siz cingen işine çevirdiniz valla...:p :rendeer: :queen:

okan sen şu mondıali bana ver köprüyü al git...ama tapu falan uğraştırma beni...bizde söz ağızdan çıkar...sattım dediysem satmışımdır...:p

Proje için nasıl olsa siz gelirsiniz kapıma. El mi yaman bey mi yaman görüşürüz.

Sen benim projemi es geç, çift motorlu uçaklardan kork, adamlarımızı devreye sokalım binayı koruyalım, üzerinde benzin zammı yap, euro yu doları oyna, piyasayı allak bullak et, sonra da mondial e verdim de. Yedirmezler ağam.

Türkiyede Geyik Mafyası denen bir olay var. Anam avurdumu yırtsın, bi geyiririm burdan ne köprü kalır, ne boğaz anadın mı! niğaağağa! (norjinal Nerol Taş gülüşüdür)

mete_han' Alıntı:
arkadaşlar ben köprüyü yeni trendlere uygun olarak yabancı yatırımcılara satmayı planlıyorum...siz cingen işine çevirdiniz valla...:p :rendeer: :queen:
Abi köprüyü kime satarsan satta altından geçen dereyi bana versen diyom????::puro::

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neee!.. 1,5 milyar $ mı?? Abi n'aptın sen ya... metresi kaça geliyo haberin var mı? Hem kaç model ki bu. O fiyata neredeyse sıfırını dikerim bunun.

mete_han' Alıntı:
okan sen şu mondıali bana ver köprüyü al git...ama tapu falan uğraştırma beni...bizde söz ağızdan çıkar...sattım dediysem satmışımdır...:p
yok abı noter den satısı vercen olmazzzzzzzz:queen: :queen:

chocolateman' Alıntı:
Proje için nasıl olsa siz gelirsiniz kapıma. El mi yaman bey mi yaman görüşürüz.

Sen benim projemi es geç, çift motorlu uçaklardan kork, adamlarımızı devreye sokalım binayı koruyalım, üzerinde benzin zammı yap, euro yu doları oyna, piyasayı allak bullak et, sonra da mondial e verdim de. Yedirmezler ağam.

Türkiyede Geyik Mafyası denen bir olay var. Anam avurdumu yırtsın, bi geyiririm burdan ne köprü kalır, ne boğaz anadın mı! niğaağağa! (norjinal Nerol Taş gülüşüdür)

hadi ordan seni gidi Türk Müteahidi seni...senin porocen 4.0 şiddetinde depreme bile dayanamaz...sonra binlerce insanı öldürüp 3 gün cezaevinde yatırma bizi...köprüyü ne Japonlar ne Dubaililer istedi de vermedim...sana mı verecem...:p :queen:

projeyi İsmail TÜRÜT e çizdircem ben...:p

speedy dere mere deniz okyanus bilmem aga...karışmam...kendi akar durur...:p

demonic malımı pohlamayın kardeşim...alıcısı çok...önce sıraya geç...:p

okancım noter falan uzak kardeşim...hadi getir bakalım mondiyi...köprü senindir diyom...helal ettim bile...:)

ya kel alaka ama Zekeriya Beyaz'ın oğlu Oğuzhan Beyaz'la bir ahbaplığımız var...kendisi Takvim gazetesi yazı işleri müdürü...ben bundan 2-3 yıl önce at yarışlarıyla alakalı bir mail atmıştım fırçayı basmıştım...sonra cevap attı derken samimiyet başladı...:p

Hiçte kel alaka değil. Geçen akşam İsmail Türüt "Ben hacca gidecem, ama şeytan yerine Zekeriya Beyaz'ı taşlayacam" diyordu.

Kurabildin mi şimdi alakayı :p

abi bu topic çok tuttu müsade edersen bahçenin önünde yetiştirdiğim domatesleride şurda bi yerde satiyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar