Acil İhtiyaçtan Sahibinden Satılık Köprü...Lütfen Ciddi Olanlar Arasın

yahu al İsmaili vur Zekeriya Hocaya...:p

bak mesajımda halen adresimde duruyormuş...

----- Original Message -----
From: mete_aysal
To: [email protected]
Sent: Sunday, February 29, 2004 5:28 PM
Subject: .....................itirazım var.....................

sevgili Oğuzhan Beyaz

Merhaba.ben Mete Aysal(27).gazete tirajınızda 4 yıldır payı olan biriyim.gazeteyi almamdaki birinci neden...........ATYARIŞ BÖLÜMÜ.................belki umrunuzda değil ama Sezgin Bey ve ekibi camiayı altüst ederek 90milyonluk kuponla 12milyarlık altılıyı buldu.önemli bir başarı.fakat gereken önemi ve tanıtım yapmadığınızı görüyorum.atyarış ekini bile yıllarca çok gördünüz.bu üveyevlatlık niye.7 gün ek çıksa veya tam sayfa olarak tahmin bölümünü onore edemezmisiniz.ama gazetecilik ilkelerinize ters değilmi.gazetenizde atyarışlarına ağırlık verdiğinizde gazetenin vizyonu gölgeleniyor.boşver beygir yarışlarını değilmi?.işsiz güçsüz eğitimsiz takımının hobisi bunlar değilmi?neden kraket,golf, buz pateni,badmington gibi hobileri olmaz bu insanların değilmi?ya futbol okumak zorundayız, ya kan görmek durumundayız, ya da kim kimi düdüklüyor onu çok merak ederiz değilmi sayın Oğuzhan bey........köşeleri parsellemiş gerekli gereksiz önemli önemsiz akıllı akılsız şahısları okumak zorundayız değilmi?atyarışları kimin umurunda.lütfedip şahsıma cevap yazarsanız sevinirim.

ahanda cevap...beyefendi adammış...uymamış benim gibi deliye....

Sevgili Mete Bey

Biz gazete olarak at yarışına gereken önemi veriyoruz.
bu yüzden kısıtlı imkanlarımızla AT YARIŞI GAZETESİ vermeye başladık.
elimizden geldiği kadar reklamını yapıyoruz.
İstanbul yarışları başladığında bu gazeteyi her gün vermeyi düşünüyoruz.
Şunu dikkate almanızı rica ediyorum
Bizim bazı büyük gazeteler gibi sonsuz imkanımız yok
Maddi gücümüz sınırlı. Bu yüzden tam istediklerimizi yapamıyoruz
Ancak yavaş yavaş büyüyoruz ve yavaş yavaş istediğimiz seviyiye geleceğiz.

Olumlu yaklaşımınız için Takvim ailesi adına size çok teşekkür ediyorum

Oğuzhan Beyaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamın biri benim köprüleri satıyomuş burda,kim lan o?Çıksın karşıma.yoksa benim köprüleri beklesin diye tuttuğum biri vardı o mu?Deli Dumrula yamuk yapılır mı ha!

Emin misin? Kaç gündür açım zaten iyi düşün istersen speedygonzales.

Sende iyi düşün Mete-han mondial le mi takas yoksa bana mı vermek istersin köprüyü.

chocolateman' Alıntı:
Emin misin? Kaç gündür açım zaten iyi düşün istersen speedygonzales.

Sende iyi düşün Mete-han mondial le mi takas yoksa bana mı vermek istersin köprüyü.

......
İstersen seni yakın arkadaşım van helsingle tanıştırıyim(kendisi profosyonel vampir avcısıdır)

güzel bir gelişme kendi adıma...müşteriler birbirine girdiyse malın kıymeti artar...heheh...

mete_han' Alıntı:
güzel bir gelişme kendi adıma...müşteriler birbirine girdiyse malın kıymeti artar...heheh...

yok abi ben köprüyü ona bıraktım ee dereyide vermiyon bari topic tuttu şurda bizim domatezleri pazarlayalım dedik bırakmıyo kan emici..:queen: neyse kirası veriris beahhh:queen:

speedygonzales' Alıntı:
bırakmıyo kan emici..:queen:

yani "VİMPİR" diyon chocalate ye...

(ah Nejat Uygur ah ne kelimeler kattın ilim irfanımızı arttırdın be baba...):p

sahne arkasını gördünmü...kunduracı kardeşimiz...hani olur ya mesai gibi...sabahları kunduracı...akşam hava karardımı vimpir oluyor....:queen:

şimdi akşam kan emmek için birinin karşısına çıkıyor...birde bakıyor ayakkabı sattığı müşterisi çıkmasınmı...aman abi müşterinin kanını emmeyek falan...:queen:

mete_han' Alıntı:
sahne arkasını gördünmü...kunduracı kardeşimiz...hani olur ya mesai gibi...sabahları kunduracı...akşam hava karardımı vimpir oluyor....:queen:

şimdi akşam kan emmek için birinin karşısına çıkıyor...birde bakıyor ayakkabı sattığı müşterisi çıkmasınmı...aman abi müşterinin kanını emmeyek falan...:queen:

abi allahtan kunduracı,, sütyenci falan olsaydı ya maazallah

ya hacı chıcco bizi parçalar yarın...ihaleyide alamadı mafyayı peşimize salmasın...:pale:

selam okan...

mete_han' Alıntı:
ya hacı chıcco bizi parçalar yarın...ihaleyide alamadı mafyayı peşimize salmasın...:pale:

selam okan...

sen merak etme van helsingle amcamınoğlunun düğününde çektiğim fotoğrafı görünce tırsar o

a s okan

Vanhelsing mi? O da kim sağlığında ne iş yapardı, zira beni vampir sanıp gümüş kazık çakmaya çalıştı, aldım kazığı şey oldu, wanhelsinkiye.

(adam hiç buzul çağı izlememiş ki, beni sadece kan emer sanıyor, etcilim ben etcil)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar