- Konu Yazar
yahu al İsmaili vur Zekeriya Hocaya...
bak mesajımda halen adresimde duruyormuş...
----- Original Message -----
From: mete_aysal
To: [email protected]
Sent: Sunday, February 29, 2004 5:28 PM
Subject: .....................itirazım var.....................
sevgili Oğuzhan Beyaz
Merhaba.ben Mete Aysal(27).gazete tirajınızda 4 yıldır payı olan biriyim.gazeteyi almamdaki birinci neden...........ATYARIŞ BÖLÜMÜ.................belki umrunuzda değil ama Sezgin Bey ve ekibi camiayı altüst ederek 90milyonluk kuponla 12milyarlık altılıyı buldu.önemli bir başarı.fakat gereken önemi ve tanıtım yapmadığınızı görüyorum.atyarış ekini bile yıllarca çok gördünüz.bu üveyevlatlık niye.7 gün ek çıksa veya tam sayfa olarak tahmin bölümünü onore edemezmisiniz.ama gazetecilik ilkelerinize ters değilmi.gazetenizde atyarışlarına ağırlık verdiğinizde gazetenin vizyonu gölgeleniyor.boşver beygir yarışlarını değilmi?.işsiz güçsüz eğitimsiz takımının hobisi bunlar değilmi?neden kraket,golf, buz pateni,badmington gibi hobileri olmaz bu insanların değilmi?ya futbol okumak zorundayız, ya kan görmek durumundayız, ya da kim kimi düdüklüyor onu çok merak ederiz değilmi sayın Oğuzhan bey........köşeleri parsellemiş gerekli gereksiz önemli önemsiz akıllı akılsız şahısları okumak zorundayız değilmi?atyarışları kimin umurunda.lütfedip şahsıma cevap yazarsanız sevinirim.
ahanda cevap...beyefendi adammış...uymamış benim gibi deliye....
Sevgili Mete Bey
Biz gazete olarak at yarışına gereken önemi veriyoruz.
bu yüzden kısıtlı imkanlarımızla AT YARIŞI GAZETESİ vermeye başladık.
elimizden geldiği kadar reklamını yapıyoruz.
İstanbul yarışları başladığında bu gazeteyi her gün vermeyi düşünüyoruz.
Şunu dikkate almanızı rica ediyorum
Bizim bazı büyük gazeteler gibi sonsuz imkanımız yok
Maddi gücümüz sınırlı. Bu yüzden tam istediklerimizi yapamıyoruz
Ancak yavaş yavaş büyüyoruz ve yavaş yavaş istediğimiz seviyiye geleceğiz.
Olumlu yaklaşımınız için Takvim ailesi adına size çok teşekkür ediyorum
Oğuzhan Beyaz
bak mesajımda halen adresimde duruyormuş...
----- Original Message -----
From: mete_aysal
To: [email protected]
Sent: Sunday, February 29, 2004 5:28 PM
Subject: .....................itirazım var.....................
sevgili Oğuzhan Beyaz
Merhaba.ben Mete Aysal(27).gazete tirajınızda 4 yıldır payı olan biriyim.gazeteyi almamdaki birinci neden...........ATYARIŞ BÖLÜMÜ.................belki umrunuzda değil ama Sezgin Bey ve ekibi camiayı altüst ederek 90milyonluk kuponla 12milyarlık altılıyı buldu.önemli bir başarı.fakat gereken önemi ve tanıtım yapmadığınızı görüyorum.atyarış ekini bile yıllarca çok gördünüz.bu üveyevlatlık niye.7 gün ek çıksa veya tam sayfa olarak tahmin bölümünü onore edemezmisiniz.ama gazetecilik ilkelerinize ters değilmi.gazetenizde atyarışlarına ağırlık verdiğinizde gazetenin vizyonu gölgeleniyor.boşver beygir yarışlarını değilmi?.işsiz güçsüz eğitimsiz takımının hobisi bunlar değilmi?neden kraket,golf, buz pateni,badmington gibi hobileri olmaz bu insanların değilmi?ya futbol okumak zorundayız, ya kan görmek durumundayız, ya da kim kimi düdüklüyor onu çok merak ederiz değilmi sayın Oğuzhan bey........köşeleri parsellemiş gerekli gereksiz önemli önemsiz akıllı akılsız şahısları okumak zorundayız değilmi?atyarışları kimin umurunda.lütfedip şahsıma cevap yazarsanız sevinirim.
ahanda cevap...beyefendi adammış...uymamış benim gibi deliye....
Sevgili Mete Bey
Biz gazete olarak at yarışına gereken önemi veriyoruz.
bu yüzden kısıtlı imkanlarımızla AT YARIŞI GAZETESİ vermeye başladık.
elimizden geldiği kadar reklamını yapıyoruz.
İstanbul yarışları başladığında bu gazeteyi her gün vermeyi düşünüyoruz.
Şunu dikkate almanızı rica ediyorum
Bizim bazı büyük gazeteler gibi sonsuz imkanımız yok
Maddi gücümüz sınırlı. Bu yüzden tam istediklerimizi yapamıyoruz
Ancak yavaş yavaş büyüyoruz ve yavaş yavaş istediğimiz seviyiye geleceğiz.
Olumlu yaklaşımınız için Takvim ailesi adına size çok teşekkür ediyorum
Oğuzhan Beyaz