- Konu Yazar
Arkadaşlar, motorumu alalı yaklaşık 3 hafta oldu.Bu zamana kadar hep finallerle uğraştığımdan bir türlü ruhsat çıkarmaya zaman bulamadım.Yarına son sınavım var ve ondan sonra biraz daha rahatlayacağım.Muameleciye para vermek istemiyorum.Yarından itibaren kendim motosikletimin ruhsat işlemlerini halledeceğim.Bu zamana kadar araştırdım ama farklı farklı şeyler duyduğumdan bu işi net olarak bana anlatmanızı isteyeceğim.Motor 22.04.2008 çıkışlı.29-30 mayıs gibi de ben noter devri ile üzerime aldım.Öncelikle şu sorularıma cevap verir misiniz?
1-)Ek-... formu doldurmam lazım galiba?Hangisiydi?
2-)En çok merak ettiğim de motorun sigortası alındığı zamanda yapılmış neredeyse üstünden 2 aya yakın geçmiş.Yeni sigorta mı yaptırmam gerekiyor?
3-)Sigortayı benden önceki sahibinin yaptırdığı yere mi gidip yaptırmam gerekiyor?
4-)Ruhsat için motorun bağlı olduğu yere mi gideceğim?Ben Ümraniye'deyim fakat motor ruhsatı Fatih karakolundan alınmış.??
Daha sonra yapacağım işlemleri sırayla anlatır mısınız arkadaşlar??
1-)Ek-... formu doldurmam lazım galiba?Hangisiydi?
2-)En çok merak ettiğim de motorun sigortası alındığı zamanda yapılmış neredeyse üstünden 2 aya yakın geçmiş.Yeni sigorta mı yaptırmam gerekiyor?
3-)Sigortayı benden önceki sahibinin yaptırdığı yere mi gidip yaptırmam gerekiyor?
4-)Ruhsat için motorun bağlı olduğu yere mi gideceğim?Ben Ümraniye'deyim fakat motor ruhsatı Fatih karakolundan alınmış.??
Daha sonra yapacağım işlemleri sırayla anlatır mısınız arkadaşlar??