Acı SON!

böyle haberler duyunca insan yarın noolcam die düşünüyor kalbi bi farklı çarpıyor çok üzüldüüük caamiaca çook

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çok acı bir haber, Allah rahmet eylesin. Tamponumuz alnımız, çamurluklar bacaklarımız.
Ama ben her zaman şunu söylemişimdir. Ölümden korksaydım, motosiklete binmezdim.
Hepimiz biraz öyle değil miyiz?
Yoksa motorsikletle işimiz ne?

ALLAH GERİDE KALANLARA SABIR VERSİN KASK VE KORUMA KULLANALIM büyük harflerle yazdım ne yapim kimse anlamıyor,lütfen bizler tedbirimizi alalım gerisini allaha bırakalım:rendeer:

Allah rahmet eylesin,inşallah bu haberler artmaya devam etmez.Motorsiklet sayısı gün geçtikçe artıyor ama 4 teker kullanıcılarının bilinci de artıyor mu acaba?Tabii kazaların tamamı bu yüzden olmuyor ama büyük bölümünün bu tarz hatalardan olduğu açık,zaten her gün yaşadığımız olaylar da bunu gösteriyor....üzücü

Allah rahmet eylesin ben de görmüştüm öyle birkaza Bostancı da çok moralim bozulmuştu. Minibüsğn altında motor görünmüyordu ne olduğunu çözmeye çalışırken olaya karışan 2 nci arabayı ararken farkettim. Çok üzüldüm. Geçmiş olsun.

Allah rahmet eylesin.21 yaşındaymış daha ya.Ne olur dikkatli olun arkadaşlarım. Ailesinede başsağlığı diliyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin. Arkadaşlar noolur dikkatli binelim araçlarımıza giden can geri gelmiyo. Trafikteki her sürücüyü acemi gibi görerek, her duran aracın arkasından bir çocuk çıkacakmış gibi kullanalım araçlarımızı. Son pişmanlık hiçbir zaman fayda etmiyor.

Olay gerçekten çok üzücü.Allah rahmet eylesin.

Arkadaşlar hayat başlıyor ve bitecek.Süresini ise hiçbirimiz bilmiyoruz.
Ancak bizler bu sitede, motorların başında, bayilerin önünde, motor üstünde saatlerimizi, günlerimizi, yıllarımızı harcadığımıza göre hayatı bu şekilde yaşamayı seçmiş insanlarız.
Herkes hayatında birtakım seçimler yapar ve bu seçimlerin ona çeşitli getirileri ve götürüleri olur.
Motosiklet özellikle ülkemizde riski yüksek bir araçtır.Bunu kabul ediyorum.
26 yaşındayım ve hayatıma iki kez nokta koymak üzereydim.Biri motor üzerindeydi ve bir ayımı hastanede geçirdim.Diğeri başka bir sebepleydi, bir deniz kazasıydı.
İkisinin de olmasını istemezdim.Ama oldular.İkisinden de vazgeçmedim ve vazgeçmeyi düşünmüyorum.Çünkü bunlar benim yaşamıma anlam katan şeyler.
%100 güven içinde olsa bile sevdiğim, aşığı olduğum şeylerden uzak kalacaksam o yaşamı reddederim.
Bizler son derece dikkatli olalım.Gerekli güvenlik önlemlerini alalım ve hayatı kendi sevdiğimiz şekliyle yaşayalım.İstesek de istemesek de birgün bitecek.
Varsın benim sevdiğim gibi geçsin, varsın sevdiğim şekilde bitsin.

Tekrar vefat eden arkadaşımız için allah rahmet eylesin der , ailesine başsağlığı dilerim...

Moderatör (forrap)
Gerçekten çok feci bir ölüm :( Çok üzüldüm...Allah rahmet eylesin,geride kalanlara dayanma gücü versin:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar