- Konu Yazar
Cumartesi günü sabah saatlerinde , TEPEBAŞI mahallesinde arabayla gezerken , ileride bir trafik kazası olduğunu gördüm...
Fakat çok ilginç ki , 2 aracın karıştığı kazada , sadece 1 kamyonet görünüyordu!Maalesef yakınlaşınca ,
anladım ki kamyonetin altında , AMA TAM ALTINDA , yani abartısız motosikletin (scooter) tam olarak kamyonetin altına girmiş bir görüntüyle karşılaştım.
Arabada annemler olduğu için tabi durup , olaya bakamadım , (normal trafik kazalarında eğer işe yaramayacaksam durmam),
fakat motosiklet kazası beni de etkilediği için , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
Ertesi gün beklediğim , kötü haberi , basından duydum...
ESKİŞEHİR SAKARYA GAZETESİ :
İsmet İnönü Caddesi Tepebaşı Polis Merkezi önünde meydana gelen kazada,
Emre Yumurtacı (21) idaresindeki 26 SF 930 plakalı motosiklet, H.Ç (46)
yönetimindeki kamyonla çarpıştı. Kazada, kamyonun altına giren motosikletin
sürücüsü ağır yaralandı. Emre Yumurtacı, ambulansla götürüldüğü Yunusemre
Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyon şoförü gözaltına alınırken, trafik ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Ölen kişiye Allahtan rahmet , yakınlarına başsağlığı diliyorum...
MOTORİZE26 (Volkan)
Fakat çok ilginç ki , 2 aracın karıştığı kazada , sadece 1 kamyonet görünüyordu!Maalesef yakınlaşınca ,
anladım ki kamyonetin altında , AMA TAM ALTINDA , yani abartısız motosikletin (scooter) tam olarak kamyonetin altına girmiş bir görüntüyle karşılaştım.
Arabada annemler olduğu için tabi durup , olaya bakamadım , (normal trafik kazalarında eğer işe yaramayacaksam durmam),
fakat motosiklet kazası beni de etkilediği için , elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım...
Ertesi gün beklediğim , kötü haberi , basından duydum...
ESKİŞEHİR SAKARYA GAZETESİ :
İsmet İnönü Caddesi Tepebaşı Polis Merkezi önünde meydana gelen kazada,
Emre Yumurtacı (21) idaresindeki 26 SF 930 plakalı motosiklet, H.Ç (46)
yönetimindeki kamyonla çarpıştı. Kazada, kamyonun altına giren motosikletin
sürücüsü ağır yaralandı. Emre Yumurtacı, ambulansla götürüldüğü Yunusemre
Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kamyon şoförü gözaltına alınırken, trafik ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.
Ölen kişiye Allahtan rahmet , yakınlarına başsağlığı diliyorum...
MOTORİZE26 (Volkan)