Acı kaybımız Gökçen Yılmaz

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Mekanı cennet olsun, allahım ailesine sabırlar versin. :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah ailesine sabır versin, çok üzücü:pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bence burada tartışmanın suçlu aramanın yeri ve zamanı değil sadece..taziyelerinizi bildirirseniz daha iyi olur...
Bence tam yeri. Diğer sürücülerin bilgilereceği bir topik olur. Bu kazayla ilgili başka topik açılacaksa dediğin yerinde olur ama ben sanmıyorum "Gökçe kazasının analizi" diye bir topik açılacağını. Herşey burada dökülsün.
Yeni bir "Gökçe kazası"nın olmasını zorlaştırmış oluruz.

uzun zamandır girmiyordum bek bi girdik ilk bu haberi aldım allah rahmet etsin.ya cok üzülüyorum bu gibi haberlere.gerçi şuanda bende kaza yaptım bacagım kırık yatıyorum ama allah daha beterlerinden korusun hepimizi

Bence tam yeri. Diğer sürücülerin bilgilereceği bir topik olur. Bu kazayla ilgili başka topik açılacaksa dediğin yerinde olur ama ben sanmıyorum "Gökçe kazasının analizi" diye bir topik açılacağını. Herşey burada dökülsün.
Yeni bir "Gökçe kazası"nın olmasını zorlaştırmış oluruz.

demek istediğimde bu zaten Hatalı sollama yapmış boşverin gerisini demek kolaya kaçmak olur tabi Hatalı sollama yaptıysa ...

demek istediğimde bu zaten Hatalı sollama yapmış boşverin gerisini demek kolaya kaçmak olur tabi Hatalı sollama yaptıysa ...

ben kaza yerini ve motorun kamyon altındaki görüntüsünü gördum tesadüfen ogun yola çıkmıştım......evet arkaşımız hatalı sollama yapmış...kamyon sürücüsü kendi şeridinde duruyodu....

Başsağlığı

Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum.mekanın cennet olsun

Çok sevdiğim arkadaşım MERT' in vesilesi ile tanıştığım dünya tatlısı Gökçen, sen zeki bir kızdın, nasıl yaptın, neden yaptın, neden tecrübesizliğinle çıktın o yollara, seni anlamayanlarla! Ne desek ne önemi var artık! Koltuğuma mıhlandım nasıl oluru düşünüyorum, bu nasıl olur. İlk önce okudum anlamadım tekrar tekrar taki MERT' i arayana kadar. Allah ailene sevdiklerine sabırlar versin. Sana ise Allah katında senin kadar güzellikler nasip olsun. Benden yana hakkım helal olsun.Ruhun şadolsun Dünya güzeli.

Allah rahmet eylesin. Bir günde binlerce insan hayatını kaybediyor ama motorcu olması ve motor kazasında ölmesi bbeni biraz daha çok üzüyor.

Trafik raporunda hatalı sollama sonucunda öldüğünden başka hiçbişey yazmayacak. Ona kimlerin 650 cc motor aldırdığı kimlerin gitmesi için gaz verdiği gibi. Tanrı herkese akıl vermiş. İnsan kendini tartabilmesi lazım. Aklının değilde özgür ruhunun kölesi olursan gazete de 4 satır yazıyla haberin geçer, sevdiklerin Allah rahmet eylesin der iki gün sonra adını bile hatırlayan olmaz. Bu işler böyle arkadaşlar. Bu ölüm kaçıncı örnek olacak bilmiyorum ama belki örnek alma zamanı gelmiştir ne dersiniz.

Allah rahmet eylesin, mekani cennet olsun. Tum mesajlari okudum, gercekten cok cok uzuldum ..........

Beyler tartışmanın yeri bu taziye topiği değil,yeni topik açın orada tartışılsın derim ben.
Vefat eden Kardeşimize Allahtan rahmet dilerim tekrar.

Gazeteler nerdeyse 2'şer kere geçti haberi. Toprağa verilmiş, mekanı cennet olsun.

Değerli Motosiklet Sevdalıları,

Öncelikle hepimizin başı saolsun.. HEPİMİZİN diyorum, çünkü Motorsiklet'e gönül veren her insan evladı bizimle aynı duyguları paylaşan birer Motorsiklet Dünyası Vatandaşı gibidir..

Bilindiği üzere,Motokeyif ve kardeş sitesi Enduroad geçtiğimiz günlerde ''Onlar Bizimde Çocuklarımız'' isimli yardım faaliyeti başlattılar.

Bu gezi çerçevesinde motokeyif ve Enduroad üyesi 6 motor İstanbul'dan yola çıkarak Giresun'a vardılar bağış için toplanan defter,kırtasiye malzemesi vs. yi yetkili mercilere teslim etttiler.Sonrada daha evvelden belirlenen rota ile güzergahlarına devam ettiler.

Katılımcı arkadaşlarımız enduroad ve motokeyif sitesi üyeleridir.Gerek yola çıkarken,gerekte seyahat esnasında site üyeleri dışında hiç kimse geziye dahil olmamıştır.

Evvelsi gün bir bayan arkadaşımız kendi aralarında buna benzer bir Karadeniz gezisi yaparak Trabzona kadar gitmiş,fakat dönüş yolunda Samsun çıkışı Toptepe mevkiinde kaza yaparak maalesef hayatını kaybetmiştir.

Önemle hatırlatmak isteriz ki,MK-ER sitelerinin düzenlemiş olduğu yardım amaçlı gezi,yardımların teslim edilmesinden sonra program dahilinde devam etmektedir.Bu 6 motorcu arkadaşımızı 15-16 Ağustos tarihlerinde dönmelerini beklemekteyiz.

Buradaki bazı arkadaşlarımızın yazdığı yazılar asılsızdır arkadaşlar. Lütfen diğer siteleri kötülerken çok iyi bilgi edinin. Aynı durum motosiklet.net'in başına da gelebilir arkadaşlar.. Kendinize yapılmasını istemeyeceğiniz bişeyi başkasına da yapmayın.. Olayı saptırmamaya, konuyu dağıtmamaya özen gösterelim.

Bizler,motorsiklet kullanıcıları olarak,gerek yol emniyeti gerekse kişisel koruma donanımı açısından her arkadaşımızı ve üyemizi en yüksek düzeyde tutmak için elimizden geleni yapmaktayız.

Gökçen arkadaşımıza Allah'tan rahmet,yakınlarına da başsağlığı dileriz.

Saygılarımızla.
Motokeyif.com Yönetim

İSTANBUL'dan 8'i bayan toplam 13 arkadaşı ile

2 Ağustos günü motosikletleri ile Karadeniz turuna çıkmak için Pendik çıkışındaki bir benzin istasyonunda 8'i bayan 13 arkadaşı ile buluştu.

Kızının arkadaşları ile birlikte karadeniz turuna çıktığını belirten baba Şemsettin Yılmaz, "Kızım Karadeniz turuna çıkmıştı.

SON FOTOĞRAFI

LiveImages%5CFoto%20Haber%5CEdirne%20r%C3%BCzgar%C4%B1n%20k%C4%B1z%C4%B1na%20a%C4%9Fl%C4%B1yor%5CD10160447.jpg

buradaki arkadaş diyorki.

Değerli Motosiklet Sevdalıları,

Evvelsi gün bir bayan arkadaşımız kendi aralarında buna benzer bir Karadeniz gezisi yaparak Trabzona kadar gitmiş,fakat dönüş yolunda Samsun çıkışı Toptepe mevkiinde kaza yaparak maalesef hayatını kaybetmiştir.

Saygılarımızla.
Motokeyif.com Yönetim

hangisi doğru tek başınamıydı değilmiydi?
Anlışılan acemi bir konvoy yol alınmış ve ne kadar acıki hatalı sollama ile gerçekleşmiş gözüküyor kaza tabi solladığı araç geçmemesi için mantık dışı hareketler yapmadıysa.Sitelere forumlara ve motorcu arkadaşlara hakkaten büyük işler düşüyor kendimizi tekrar tekrar sorgulamalıyız arkadaşlar gerekli olan bilinç ve teknik bilgilerimizi edinmeliyiz diyorum.Can gidiyor arkadaşlar Can daha değerlisi varmı ya ?

Halbüsem gayet iyi bi şekilde belli başlı koruma önlemlerini de almış gözüküyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar