Değerli Motosiklet Sevdalıları,
Öncelikle hepimizin başı saolsun.. HEPİMİZİN diyorum, çünkü Motorsiklet'e gönül veren her insan evladı bizimle aynı duyguları paylaşan birer Motorsiklet Dünyası Vatandaşı gibidir..
Bilindiği üzere,Motokeyif ve kardeş sitesi Enduroad geçtiğimiz günlerde ''Onlar Bizimde Çocuklarımız'' isimli yardım faaliyeti başlattılar.
Bu gezi çerçevesinde motokeyif ve Enduroad üyesi 6 motor İstanbul'dan yola çıkarak Giresun'a vardılar bağış için toplanan defter,kırtasiye malzemesi vs. yi yetkili mercilere teslim etttiler.Sonrada daha evvelden belirlenen rota ile güzergahlarına devam ettiler.
Katılımcı arkadaşlarımız enduroad ve motokeyif sitesi üyeleridir.Gerek yola çıkarken,gerekte seyahat esnasında site üyeleri dışında hiç kimse geziye dahil olmamıştır.
Evvelsi gün bir bayan arkadaşımız kendi aralarında buna benzer bir Karadeniz gezisi yaparak Trabzona kadar gitmiş,fakat dönüş yolunda Samsun çıkışı Toptepe mevkiinde kaza yaparak maalesef hayatını kaybetmiştir.
Önemle hatırlatmak isteriz ki,MK-ER sitelerinin düzenlemiş olduğu yardım amaçlı gezi,yardımların teslim edilmesinden sonra program dahilinde devam etmektedir.Bu 6 motorcu arkadaşımızı 15-16 Ağustos tarihlerinde dönmelerini beklemekteyiz.
Buradaki bazı arkadaşlarımızın yazdığı yazılar asılsızdır arkadaşlar. Lütfen diğer siteleri kötülerken çok iyi bilgi edinin. Aynı durum motosiklet.net'in başına da gelebilir arkadaşlar.. Kendinize yapılmasını istemeyeceğiniz bişeyi başkasına da yapmayın.. Olayı saptırmamaya, konuyu dağıtmamaya özen gösterelim.
Bizler,motorsiklet kullanıcıları olarak,gerek yol emniyeti gerekse kişisel koruma donanımı açısından her arkadaşımızı ve üyemizi en yüksek düzeyde tutmak için elimizden geleni yapmaktayız.
Gökçen arkadaşımıza Allah'tan rahmet,yakınlarına da başsağlığı dileriz.
Saygılarımızla.
Motokeyif.com Yönetim