Acı kaybımız Gökçen Yılmaz

gken1.jpg

Arkadaşlarımız , karadeniz turundan dönerken , Samsun/ kavak mevkiinde , Gökçen kardeşimiz kullandığı motosiklet bir kamyon ile kafa kafaya çarpışmıştır ve malesef, Gökçen kardeşimizi bu üzücü kazada kaybettik... başımız sağolsun . Allah ailesine sabır eylesin.

Sevgili arkadaşımızın cenazesi yarın Edirne ili Meriç ilçesi Adasarhanlı köyünden öğlen yada ikindi
namazına mütakip defnedilecektir.Yolun ne kadar süreceği ve işlemlerin ne kadar zamanda
tamamlanacağı tahmin edilemeyeceğinden tam saat şuan itibariyle belli değildir

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Allah rahmet eylesin,yakınlarının ve ailesine dayanma gücü versin.

allah rahmet eylesin ..bu kazayı dun gördum oyoldan geliyodum kamyonun altında motoru görunce çok fena oldum....allah geride kalanlara sabırlar versin.....saat 10 civarı felandı herhalde........ şimdi yazıyı okuyunca yine gözumde canlandı......çok kötü ...tekrardan allah rahmet etlesin..kardeşimize..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
uzucu allah geride kalanlarina sabir versin :salut:

Allah rahmet eylesin :(
ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
allah rahmet eylesin ... :pale:

Allah rahmet eylesin ve ailesine sabır versin.gerçekten çok üzücü bir durum.artık bu haberleri almak istemiyorum.inşallah bu son olur:salut:

Allah rahmet eylesin gerçekten çok yazık ... Nur içinde yatsın Ailesine sabır diliyorum... Çok acı ...
Özellikle Samsun Merzifon arası yollardaki bitmek bilmeyen çalışmalar...O noktaları çok tehlikeli hale getiriyor.Yeni tünellerin içi bile çalışmalar nedeniyle tek şerit şehirler arası yol !...Allah hepimizi korusun...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin , foruma girer girmez böyle üzücü haberler almak istemiyoruz artık :S

GKN

canım kardeşim, ne kadarda zor günler geçiriyordu, daha 15-20 gün önce çok sevdiği abim dediği bi arkadaşını kaybetmişti denizde boğularak, gözlerinin önünde, hiçbişey yapamadığını anlatmıştı.. bir daha motora zor binerim diyordu..
şimdi gördülerimize bak..
Yüce Rabbim gani gani rahmet eylesin, mekanı cennet olsun..
cenaze gelince burdan yada cepten bi ulaş bana mert, son görevimizi yerine getirelim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar