Acı kaybımız Gökçen Yılmaz

ALLAH Rahmet Eylesin Yakınları sabır vervisn mekanı cennet olsun çok üzücü bir olay gerçekten.

Şunu demek istiyorum Şikayetçi ve İsyancı olmalıyız arkadaşlar.

Baktığımızda bu kaza şunu gösterdi Belli standartlarda sürüş sınavlarından geçmeyenlere belli CC ve belli KG da motorsiklet kullandırılmamalı yasaklanmalı cezaları ağır olmalı.

ve bu bahsettiğim Sürüş sınavları çok zor olmalıki bu kadar basit durumlarda hayatlar solmasın geride kalanlar boşluğa düşmesin Bu işin ucunda CAN var arkadaşlar bunu biz isticez biz dile getiricez isyan da edecez sorgulıcaz da .

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ailesine sabırlar diliyorum. Milliyet'te çıkan fotoğrafı benim EMOK'ta yavaş gitme yarışmasında fotoğrafladığım şu kıza benziyor:

O değilse hemen sileyim fotoğrafı. Yardımcı olan olursa sevinirim. Yanlış kişinin fotoğrafını koymuş olmak istemem.

Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.Allah yakınlarına sabırlar versin.

allah gani gani rahmet eylesin ailesine ve dostlarına sabırllar versin..

Şunu demek istiyorum Şikayetçi ve İsyancı olmalıyız arkadaşlar.

Baktığımızda bu kaza şunu gösterdi Belli standartlarda sürüş sınavlarından geçmeyenlere belli CC ve belli KG da motorsiklet kullandırılmamalı yasaklanmalı cezaları ağır olmalı.

ve bu bahsettiğim Sürüş sınavları çok zor olmalıki bu kadar basit durumlarda hayatlar solmasın geride kalanlar boşluğa düşmesin Bu işin ucunda CAN var arkadaşlar bunu biz isticez biz dile getiricez isyan da edecez sorgulıcaz da .

:cat::cat::cat::cat:
kesinlikle haklısın karayollarının motorcuları ciddiye almasının vakti geldi
dreksiyon sınavınında gayet mantıklı ve zorlayıcı olması lazım
ayrıca 2 senede 1 olmalı (tüm sürücüler için) vasıtalarımızı bile 2yılda bir muayeneye götürüyoruz
sanki insan hiç değişmeyecekmi
arkadaşlar geçmiş olsun diyoruz da birşeyin geçtiği yok
başımız saolsun diyenlerden birini daha kaybetmek istemiyoruz
yattığı yer cennet olsun

GKN

Ailesine sabırlar diliyorum. Milliyet'te çıkan fotoğrafı benim EMOK'ta yavaş gitme yarışmasında fotoğrafladığım şu kıza benziyor:

O değilse hemen sileyim fotoğrafı. Yardımcı olan olursa sevinirim. Yanlış kişinin fotoğrafını koymuş olmak istemem.

evet o kardeşim, gerçekten yıkıldık..
o motoruda alma dedik, o turada çıkma dedik..
daha iki hafta önce çok sevdiği bi abisini kaybedince kafa dağıtırım gökhan dedi çıktı yola..
yapma kızım dedim, o yol sana gelmez motorun yeni alışmamışsın etmemişsin dedim..
dinlemedi..
motoru aldığından beri rivaya gidelim viraj çalışalım derdi..
çok yazık oldu...
motosiklet ortamıyla gelen bir kültür.. doğru ortam size her şeyi tadında sindire sindire öğretirken, yalnış ortamlarda size 'Sen aslansın, sen gazlarsın, sen teker yaparsın , sen viraj yaparsın SEN HER GÜN BEYLİKDÜZÜNDEN PENDİĞE GİTMİŞ ADAMSIN her yola gidersin der..
ve o yolların dönüşleri olmaz...
bu zihniyeti doğrulayan fikir edinen kabul eden bu tertemiz insanları yollara çıkaran pratik cesareti olmadan teorik cesareti aşılayan ve bu olaylardaki BİRİNCİL SUÇLU OLAN HERKESS; bir gün ölümü tadıcaktır. ve eminimki kaderlerinden kısmetlerinden nasiplenecekleri lokmaları bitmeden tadıcaktır..
umarım bu işin peşi bırakılmaz umarım sorumlular bu pratik cesaret veren insancıklar gereken cezayı alır.. umarımki her aynaya baktıklarında gökçenin koccccaman gülüşünün ardından hayatımı çaldınız haykırışlarını duyarlar..

Allah rahmet eylesin, son acımız olsun. Ailesine sabırlar dilerim...

GKN

başka bir siteden alıntıdır..

SON GÜNCEL!

Arkadaşımızın cenazesi
10 Ağustos Pazartesi günü öğlen namazına müteakip Edirne, Meriç ilçesi, Adasarhanlı köyünden kaldırılacaktır.
Öğlen namazı saati Edirne için: 13:26

Cenazeye gelecek arkadaşlar aynı gün (yarın sabah) sabah 08:45'de 09 :00 da kesin hareket etmek üzere, Leventte Sabancı center ve İş Kulelerin önündeki otobüs durağı gerisinden hareket edilecektir.
Ayrıca Mahmutbey gişelerinden katılmak isteyenler ise, gişeleri geçip sağda beklesinler tahmini *09:15'de oradan gecer, toplu olarak devam ederiz. Yol tahmini 3-4 saat sürecektir.

Her türlü sorun için beni: 0532 496 49 88,
Kamil'i: 0533 310 00 93
Nolu telefonlardan arayabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar