Ailesine sabırlar diliyorum. Milliyet'te çıkan fotoğrafı benim EMOK'ta yavaş gitme yarışmasında fotoğrafladığım şu kıza benziyor:

O değilse hemen sileyim fotoğrafı. Yardımcı olan olursa sevinirim. Yanlış kişinin fotoğrafını koymuş olmak istemem.
evet o kardeşim, gerçekten yıkıldık..
o motoruda alma dedik, o turada çıkma dedik..
daha iki hafta önce çok sevdiği bi abisini kaybedince kafa dağıtırım gökhan dedi çıktı yola..
yapma kızım dedim, o yol sana gelmez motorun yeni alışmamışsın etmemişsin dedim..
dinlemedi..
motoru aldığından beri rivaya gidelim viraj çalışalım derdi..
çok yazık oldu...
motosiklet ortamıyla gelen bir kültür.. doğru ortam size her şeyi tadında sindire sindire öğretirken, yalnış ortamlarda size 'Sen aslansın, sen gazlarsın, sen teker yaparsın , sen viraj yaparsın SEN HER GÜN BEYLİKDÜZÜNDEN PENDİĞE GİTMİŞ ADAMSIN her yola gidersin der..
ve o yolların dönüşleri olmaz...
bu zihniyeti doğrulayan fikir edinen kabul eden bu tertemiz insanları yollara çıkaran pratik cesareti olmadan teorik cesareti aşılayan ve bu olaylardaki BİRİNCİL SUÇLU OLAN HERKESS; bir gün ölümü tadıcaktır. ve eminimki kaderlerinden kısmetlerinden nasiplenecekleri lokmaları bitmeden tadıcaktır..
umarım bu işin peşi bırakılmaz umarım sorumlular bu pratik cesaret veren insancıklar gereken cezayı alır.. umarımki her aynaya baktıklarında gökçenin koccccaman gülüşünün ardından hayatımı çaldınız haykırışlarını duyarlar..