Acı kaybımız Gökçen Yılmaz

[sıze="5"]mert o benim canım kardeşimdi.dünyalar tatlısı biriydi hayat doluydu.beni aramıştı daha 5 gün önce,çok sıkıldım geliyim orlara diye,gel dedim.keşke ısrar etseydim.gel diye.dedim dikkat et gökçen,dikkat et dedim.biz onla çok ağladık.geçen yılbaşını beraber kutlamıştık.çok sırlarımı paylaştım.çok yemek yaptı koydu önüme.benim hayatımda çok önemli bir yeri vardı.insandı.engelli çocuklara öğretmenlik yapıyodu.allah bana ve benim gibi onu çok sevenlere sabır versin.gökçenimi belki birgün göreceğim.[/sıze]​

allah rahmet eylesin. nur içinde yatsın. arkada kalanlara allah sabır wersin

[sıze="5"]O benim canım kardeşimdi.dünyalar tatlısı biriydi hayat doluydu.beni aramıştı daha 5 gün önce,çok sıkıldım geliyim orlara diye,gel dedim.keşke ısrar etseydim.gel diye.dedim dikkat et gökçen,dikkat et dedim.biz onla çok ağladık.geçen yılbaşını beraber kutlamıştık.çok sırlarımı paylaştım.çok yemek yaptı koydu önüme.benim hayatımda çok önemli bir yeri vardı.insandı.engelli çocuklara öğretmenlik yapıyodu.allah bana ve benim gibi onu çok sevenlere sabır versin.gökçenimi belki birgün göreceğim.[/sıze]​

Allah rahmet eylesin ablamızı mekanı cennet toprağı bol olsun allah gençliğine bağışlasın vadesi o kadarmış sevenlerine baş sağlığı ailesine allah tan sabır diliyorum...

allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. eğer durum arkadaşların dediği gibi ise çok daha acı.......

şu motosikletleri satmadan önce keşke insanlar bi tecrübe testinden geçebilseler avrupadai gibi standartlar olsa keşke .....

bilinçsizce motosiklet kullanan bazı kişilerin cinayetinden başka birşey olmamış yazıklar olsun hepsine sağda solda motora biner motorcuyuz diye takılırlar birde....

allah gani gani rahmet eylesin sevdiklerine yakınlarına sabır versin....

Söyleyecek söz bulamıyorum çok üzücü bir kaza Allah rahmet eylesin

Allah Rahmet eylesin çok tanıdık gibi çok üzüldüm.

Karadeniz turu memleketimden de geçiyormuş.Mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin gencecik bir can daha gitti mekanı cennet olsun

yol çalışması nedeni ile gidiş gelişe düşmüş yol.....
hafif bi viraj var..orada sollarken kamyona kafadan çarpışmış...
kamyon kendi şeridinde duruyodu....haberde tek başına yazmışlar ama yanda bekleyen 2 ad.daha motosikletli gördüm...otobuste dönuşte olduğum için inip bakamadım....

allahtan rahmet geride kalanlara sabırlar diliyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar