Acı kaybımız Gökçen Yılmaz

Allah rahmet eylesin. Allah ailesine ve arkadaşlarına sabır versin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin..Ne zaman son bulacak bu kazalar...Gene çok kötü oldum..:salut:

Allah rahmet eylesın mekanı cennet olsun..

Çok yazık yaaa... Allah rahmet eylesin... Geri kalanlara sabır versin... Hepimizin başı sağolsun...

Allah rahmet eylesin.
ya şu cümleyi yazarken bile acaip kötü oluyorum. hiç bitmeyecek değil mi bu kaza haberleri! direksiyon sınavımı vermenin heyecanıyla geçtim bilgisayar başına şu haberle dumur oldum!

yakınlarına başsağlığı dilerim.....

Başka bir forumda rahmetli kardeşiminiz tecrübesizliğine rağmen F650 kullandığı ve buna rağmen uzun yola çıkmaya ikna edildiği yazılmıştı.
Öyle ise daha da vahim bir durum var burada .Birileri vebal altında sanırım.
50 hp gücünde ve 200 kg a yakın bir enduroyu layıkıyla kullanmak gerçekten zordur.Müthiş bir konsantrasyon,güç ve tecrübe gerektirir.

bu vebal olamaz böyle birşey varsa bunun adı cinayettir

Çok üzüldüm ya. Perşembe günü arkadaşlarla Ordu/Ünye'ye gitmiştik. Onlar da birkaç kişilik bir grup olarak gelmişlerdi, birlikte sahilde bir çay bahçesinde oturmuştuk. Trabzon tarafına gidip döneceklerdi. Genç, hayat dolu, cici bir arkadaştı. Çok üzüldüm gerçekten. Allah rahmet eylesin, geride bıraktıklarına sabır versin.

Görmek, okumak istemediğim topiclerden birisi daha... Allah'tan rahmet,sevenlerine sabır diliyorum..

ah be gökçen :( :( :( :( çok üzdün bizi çoook... mekanın cennet olsun melek :( ....

Allah (c.c) rahmet eylesin ,çok üzüldüm,ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum

olamazzz böle bişi ya yukarda yazan doğru ise ve sizde bu arkadaşa neden bişiler söylemediniz nasıl olur bu kadar vurdum duymazlık arkadaşlar ????

Herkez motorsiklete binicek özendirilicek diye söylenmeyen bi kanun popilerite mi var haaa Motorsiklet kullanan az kim olursa olsun gelsin bumudur yahu????

Tabiii yukarda yazanlar doğru ise Ayrıca .Diyelimki yukarda yazdığı gibi oldu nasıl olmuş kaz peki?Bu arkadaş tek başına gitmedi değilmi oraya tanık yokmu ??

Hangi site o Karadeniz seyahati sitesini yapan?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar