Acı kaybımız Gökçen Yılmaz

Allah rahmetini kardeşimizin üstünden eksik etmesin Ailesi ve sevenlerinin ve bütün motosiklet camiasının başı sağolsun...
gerçekten çok üzücü:pale:

mekanın cennet olsun Gökçen kardeşim, daha hayatının baharında bu kadar erken gidişinle çok üzdün bizleri...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Allah ailesine sabır wersin hepizin başı sağolsun arkadaşlar

hepinize kazasız belasız sürüşler

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah sana rahmet eylesin gökçen kardeş. sana küçük bir cennet bahçesinde kendini dinlemeyi bundan sonraki günlerini geçirmeyi nasip etsin. geride kalan seni seven insanlara da sabır ve seni hatırladıklarında tebessüm edebilmeyi nasip etsin.

Allah rahmet eylesin tekrardan..
Birilerini sevmiş, birileride onu sevmiştir muhakkak..Yakınlarının başı sağolsun..Çok zor biliyorum..

Hiç tanımamama rağmen bende gerçekten çok üzüldüm.Allahtan rahmet diliyorum.

Arkadaşlar herşey ortada bu işin şakası yok.Lütfen motorlarımızı olabildiğince yavaş ve dikkatli kullanalım.Her motora bindiğimizde hayatımızın yarısını zaten riske atıyoruz.Lütfen daha dikkatli olalım....

Allah rahmet eylesin çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin. Kalanlara sabır versin

Merhumeye Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm dostlarına sabr-ı celil niyaz ediyordum.Mekanı cennet olur inşallah.

rahmetli arkadaşımızın ailesine sabır diliyorum..
şu varki rahmetliyi kıskandım ...
ne kadar çok seveni varmış ...
hasbel kader 5 yıldır motosiklet kullanıyorum..
Büyük ihtimallede ben de rahmetli kardeşimiz gibi bir gün motosiklet üzerinde öteki dünyay ya doğacağım..
umarım benimde taziye sayfalarım rahmetli kardeşimiz gibi olur ...

rahmetli arkadaşımızın ailesine sabır diliyorum..
şu varki rahmetliyi kıskandım ...
ne kadar çok seveni varmış ...
hasbel kader 5 yıldır motosiklet kullanıyorum..
Büyük ihtimallede ben de rahmetli kardeşimiz gibi bir gün motosiklet üzerinde öteki dünyay ya doğacağım..
umarım benimde taziye sayfalarım rahmetli kardeşimiz gibi olur ...

Yüce rabbim herkeze hayırlı ölüm nasip etsin.
Tekrar Allah gani gani rahmet eylesin.

Allah rahmet eylesin. Samsun'lu biri olarak daha farklı üzüldük elbette. Eğer karadeniz turu yapmayı planlayan başka arkadaşlar da varsa lütfen çok ama çok dikkatli olsunlar. Yollardaki özensiz çalışmalar ve ansızın yağabilecek yağmur işleri zorlaştırıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar