Adamlara çizim koyuyoruz, yabancı kaynaklardan örnek veriyoruz yine de anlamıyorlar. Peki beyler neye inanmak istiyorsanız ona inanın. Seneler önce aynı konuyla başlık açılıp gerekli açıklamalar yapılmış, aynı başlık altında da aptalça yorumlar var, aradan seneler geçmiş millet hala aynı kafada, aynı cahillik seviyesinde devam. Hele daha yeni motor kullanmaya başlamış ve ilk motoru 250 cc bisikletimsilere binenler bu konularda yorum yapmıyor mu bir tarafımla gülüyorum. Seneler önce forumdan uzaklaşma kararım aynen buydu zaten. Arkadaşlar önce karşınızdaki insanın bir kim olduğuna bakın, 32 senedir motor kullanıyorum ve profesyonel olarak yarıştım. Şu anda da Amerika'da motosiklet servisim var, elimden binlerce motor geçiyor. Kusura bakmayın ama sizin yaptığınız öküzlükten başka birşey değil. İnsan karşısındakinin kapasitesi kadar birşeyi anlatabilir. O yüzden konu hakkında "cahille tartışılmaz" diyerek başka bir yorum yapmama kararı alıyorum. Daha motor kullanalı 2 sene olmş adamlarla bu konuyu tartışmanın anlamlı olmadığını düşünüyorum. Adamın 1 senelik motor hayatı var, benim Foruma üyeliğim 13 seneyi geçmiş. Yolunuz açık olsun, tekeriniz düz bassın, ABS olmadan motor kullanmayın kayar bir tarafınızı incitirsiniz. Sakın haaa...