'Abi ne olur kalk ya'

Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Anlayamadığım neden yüzüstü yatıyor da onca insan çevirmiyor yüzünü adamcağızın:silent::pr:

Omur iligi vücuttaki en hassas kemiktir, kıkırdak dokularla biribirine baglantılıdır.
Ani bi hareket kaza zede de kalıcı hasarlar bırakabilir.
Adamın yaşayacagı varsa bile en ufak bilinçsiz bi hareket hastanın felç olmasına sebep olabilir.

İlk yardım tekniklerini bilmiyorsanız ve yanınızda boyunluk yoksa yerde yatan kaza zede'ye kesinlikle müdahale etmeyin.

onur bayraktardan sonra bu olay e adam yaralı 45 dakikaya ambulansmı gelir bu nedir hangi ülkede var bu ya yatıyolarmı anlamadım heryer hastane biambulans 45 dakkada geliyor ülkenin haline bak.. allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.

Omur iligi vücuttaki en hassas kemiktir, kıkırdak dokularla biribirine baglantılıdır.
Ani bi hareket kaza zede de kalıcı hasarlar bırakabilir.
Adamın yaşayacagı varsa bile en ufak bilinçsiz bi hareket hastanın felç olmasına sebep olabilir.

İlk yardım tekniklerini bilmiyorsanız ve yanınızda boyunluk yoksa yerde yatan kaza zede'ye kesinlikle müdahale etmeyin.

teşekkür sinan abi birden öle yatınca çok sinirlendim ama yavaş hareket ettirerek düzeltilebilir zannediyordum

Motosikleti
750x
teşekkür sinan abi birden öle yatınca çok sinirlendim ama yavaş hareket ettirerek düzeltilebilir zannediyordum

Ellerinde boyunluk olmadıgı için müdahale etmek istememiş olabilirler.
Aksi halde müdahe etmiş olsalardı sinir bozucu bi durum olurdu.
Önemsiz gibi görünüyor ama aslında çok önemli şeyler bunlar.
Bu arada Allah rahmet eylesin.
Mekanı cennet olsun...

Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun yakınlarının başı sağolsun :(

Bu arkadaşın hayatını kaybettiğine dair herhangi bir bilgiye ulaşamadım 2 GÜNDÜR.

Tanıyıp bilen varsa paylaşırsa hem benim hemde forum arkadaşlarımız için sevinç kaynağı olacak.

Tüm sürücü arkadaş ve kardeşlerimizin kazalardan uzak kalması dileğiyle iyi akşamlar dilerim.

Bu arkadaşın hayatını kaybettiğine dair herhangi bir bilgiye ulaşamadım 2 GÜNDÜR.

Tanıyıp bilen varsa paylaşırsa hem benim hemde forum arkadaşlarımız için sevinç kaynağı olacak.

Tüm sürücü arkadaş ve kardeşlerimizin kazalardan uzak kalması dileğiyle iyi akşamlar dilerim.

Ben de aynen bunu merak ediyordum. Haberi dün okuduğumda yoğun bakımda olduğu yazıyordu, burdaki haberde vefat ettiği söylenmiş. Umarım öyle değildir.

kaza benim evime çok yakın biryerde ve orada belkide 10a yakın hastane var. yeminle yürüseler daha çabuk gelirlerdi. nasıl bir ambulans bu anlamıyorum. trafik olsa bile o kadar zaman geçemez, mümkün değil.

Motosikleti
750x
kaza benim evime çok yakın biryerde ve orada belkide 10a yakın hastane var. yeminle yürüseler daha çabuk gelirlerdi. nasıl bir ambulans bu anlamıyorum. trafik olsa bile o kadar zaman geçemez, mümkün değil.

Trafik olsa bile ben hiç trafige takılan bi ambulans görmedim.

Olay yerinde nabzı durmuş, tekrar hayata dönderdiler ama hastaneye gittikten sonra ameliyata almışlar, daha sonra hayatını haybetmiş arkadaşlar.
Allah rahmet eylesin tekrar.

Buarada haberde, olay yerinin tam 5 tane hastanenin ortasında olduğunu söylediler.
Çevredekiler isyan ediolarlardı, şurdan nasıl gelemediler hala diye,
tam 45 dakika sonra gelmiş ambulans.

allah kalanlara sabır versin ...

resimleri görünce kendi yakınımmış gibi etkilendim. orada yatan ben de olabilirdim yada sizlerden biride . üzücü ama unutmamak gereken birşey daha var korumasız asla motora binmeyelim. unutmayalımkı bizlerin kaportası vucudumuz. babamın yıllar önce söylediği bir söz vardı. sen nekadar iyi olursan ol karşındaki iyi olacak diye bir kural yok.

kazasız sürüşler !...

kim şerefsiz anlamadım ben.trafik kazası bu herşey olabiliyor.yarın birgün bizde birine vurup öldürebiliriz.
merhuma allah rahmet eylesin

SS le olmuyor bu işler... o gariban kardeşlerimin İstanbulda biz nicesini Kara toprağa verdik..Suçları ailesine çocuklarına bir lokma ekmek götürmek .Sürücülerin kuryelere ait tutumlarını davranıslarını bilsen ondan sonra bana kaza maza deyıp zıttırıvıttırı konusursun.Dertiyim arkadas

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar