sizlerde bu konuda nekadr bilinçlisiniz biliyosunuzz.. maksat konu açayım laf olsun torba dolsun gibi konu açanlara demem
İnce ruhlu kardeşim benim :rendeer:
Üstad haklisin ne diyim.
Bisey itiraf edeyim mi, ben kan görmeye dayanamiyorum

Yani oyle tansiyonum felan düşmüyorda, kötü oluyorum, kaldiramiyorum öyle kan gormeyi, üzülüyorum, morelim bozuluyor hani.
Ama kazanin olusumu hakkinda bilgi sahibi olmak icin izliyorum o tür videolari.
Umarim günün birinde bana faydasi olur.
Kan revan içinde ezilen parçalanan bi motorcu arkadaşımızı izleyerek kimse bişey öğrenmez ve tedbir almaz boşuna ders mers alırlar demesin kimse..Türkiye'de motorcu olmak zaten ölüm kalım çizgisinde yaşamaktır motorunuz ne olursa olsun bu bilinçteki şoförler olduğu sürece daha çok kaza haberleri çıkar.Yarın ben ertesi gün diğeri bu böle gitmiştir ve hepte öle gidecek gibi. Dün dümdüz yolda hızlı şekilde ilerlerken adamın biri yan yoldan çıkacaktı beni gördüğü halde hiç tınlamadan yola fırladı ben durmayı beceremeseydim vurmuştum yanii..Bu tür paylaşımlar yapmak sadece motorcu ve motorcu adayı arkadaşlarımızı motordan soğutmaktan başka bi işe yaramaz kusura bakmayın bayağı uzun yazdım saygılar..
Kismette varsa gelir hint'ten yemenden, kismette yoksa ne gelir elden?
Konu basliginda ''Lütfen gelisi güzel kaza videolarini paylasmayin'' denilmis.
Otomobil sürücülerin hatali oldugu videolari paylasmayin denilmemis.
Konuyu bilincsiz otomobil sürücülerine nasil bagladiniz?
Ne alaka yani? ben pek anlam veremedim bu yoruma.
Kendi yaptigi hatalardan dolayi hayatini kaybeden motosiklet sürücüleri yokmus gibi bi yorum olmus.
Herneyse konumuz bu degil.
Tabiki hos görüntüler degil bunlar.
Fakat bu forum'un amacida bu degilmi zaten?
Paylasiyoruz, tartisiyoruz, dogrulari yanlislari aklimiz erdigi kadar yorumluyoruz.
Ha bunlari izlerken tabiki istemedigimiz goruntulerde cikiyor karsimiza.
Gidenlere Rahmet diliyoruz.
Kalanlarda aci bir tecrübe edinmis oluyor...