'Abi ne olur kalk ya'

İstanbul Ümraniye’de, otomobiliyle aşırı hız yaptığı ileri sürülen Osman Yılmaz (25), motosikletiyle acil ilaç taşıyan Ercan Somuncu’ya (37) çarptı. Osman Yılmaz, ağır yaralanan, daha sonra da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ercan Somuncu için çağırdığı ambulansı beklerken gözyaşlarına boğuldu.

Ambulans beklerken sık sık yaralı Ercan Somuncu’nun nabzının atıp atmadığını kontrol eden Osman Yılmaz, “Abi, Allah’ını seviyorsan kalk ya” diye seslendi. Evli ve 2 çocuk babası Ercan Somuncu ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastane görevlileri, Ercan Somuncu’nun hastaneye getirildiğinde nabzının atmadığını, yapılan müdahaleyle kalp atışının sağlandığını belirttiler. Ameliyata alınan Ercan Somuncu’nun hayatını kaybettiği açıklandı.
:salut::salut:

kaynak:http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDetay/_Abi_ne_olur_kalk_ya_.htm?ArticleID=52056

Kazanın resimlerine baktım neden yerde yüz üstü yatıyor,neden yüzünü çevirmiyorlar nefes alamaz o şekilde Allah rahmet eğlesin ekmek parası için canından oldu çok üzüldüm ne olur dikkat edelim:salut:

Al işte,bitane daha:farao: .İnsan hayatı bukadar mı ucuz?Allah rahmet eylesin,ailesine ve sevenlerine sabır diliyorun..............

yavaş gitsene be adam aha adam öldü gitti 2 çocuğu yetim kaldı hayatının sonuna kadar vicdan azabı çeksen ne yarar o ailenin acısının yanında:salut:

oncelikle Allah rahmet eylesin...

Arkadaşlar bıkmadınızmı boyle resimler koyup insanları motorsikletten sogutmaktan ?

arkadaşın bir suçu yok fakat babama hak vermeye başladım 150 ZC scooter almaktan bile soğudum üzücü :(

arkadaşa suç atmak mantıksız evet bu bizim gerçek yönümüz geçen trafikte beklerken arkamda artçı babam,dengesiz bi araba ışıklardan kalkarken üzerime kırdı devirdim motoru ne kadar dikkat etsende nafile..

allah rahmet eylesin söylenecek birşey yok yakınlara allah sabırlar versin.:rendeer::pale:

Motosiklet ile trafiğe çıkmadan önce , Allahü teâlâya tevekkül et!
Gerisinide yaradana bırak!

Bu tür haberleri ve resimleri koymaya devam etmeliyiz benc..
En azından br gün geri dönüp baktığımızda hatırlamamız için..

Allah kahretsin..
ekmeğinin peşinde koşarken azrailin daha hızlı hareket etmesi ne acı.Allah rahmet eylesin

Allah rahmet eylesin,
dün haberi izlediğimde çok üzüldüm.
arabayı kullanan kişi çok üzgündü, çok pişmandı, şoktaydı,
adamın başında ağlıyordu.
ama işte bir anlık dikkatszlik, cana mal oluyor :pale:

Ne kadar yürek acıtan bir durum; motosikletiyle ilaç taşıyormuş, yani ekmek parası peşinde!!! Ocağına ateş düştü şimdi!!!Allah rahmet etsin, ailesine de sabır versin, ne diyeyim...:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar