Abi motorunu verde kız tavlim be :)

Vidyo çıkmamış. Konuşmada onun açısından pek yararlı olmamış. :) Neyse kız bulmuşya fazla rahatsız etmez senide

mukemmel.............ama bende bı genc olarak genclık nereye gıdıyor dıye kendıme soruyor ve uzuluyorum...ne kadar sacma motorla kız fln tavlamak senı sevecekse motorsuz sevsın....:cat:

Yakında öyle birşey ister diye korkmaya başladım zaten :mrgreen::mrgreen:pınar Abla bu arada senin durum çok ayrı bişi olmuş ya:mrgreen::mrgreen:Senin yerinde ben olsaydım sanırım pc nin ekranını yumruklar ve haykırırdım::rantinp:Hayıırrrrrrrr O Benim Motorum::rantinp:::rantinp:Bundan sonra yanımda branda taşıyacağım ve motoru her park ettiğim yerde üstüne branda çekicem:mrgreen::mrgreen:

Hayır park ettiğim yerde motorun üstünde resim çekinse sinirlenmezdim.. Bu direk benim resmi kendi resmi gibi eklemiş :queen::queen::queen::queen:

çok ilginç bir yaklaşım yaf harbiden gençlik bitiyorrrr,,evlilikten korkanlar,abi ben korkuyom evlilikten sen benim yerime bu hatunla evlenirmisin sonra ben senden alırım yani korkum geçince :pale:

Adlında durumu şöyle bir konu dışı geyik olarak bakıldığında komik ve ilginç bir durum ama işin ciddiyetine baktığınızda gerçekten üzücü,iç karartıcı bir tablo çıkıyor ortaya...Motosiklet sanki kız tavlama aracıymış gibi gören gençler,sigara içerek kendini kanıtlamaya çalışanlar daha neler neler...

offf bee çocuğun durumu vahim eline almış geziyoo açılın olm açılınnn değmesinnn:)

asm

Yahu herkes motorla birşeyler yapıyor ama bizim yanımızdan bile geçmiyor kimse :) (garip garip bakıyor hanımlar)

Neyse ben durumdan memnunum :)

Millet foto çektiriyor ama birgün bir hatun gelirde " benim erkek arkadaşımın motor bu" derse intikam listesini oluşturmaya başlarım.

2 kişinin şimdiye kadar arabamızı nette yayınladığını yakaladım. Yönetime şikayet ettim dikkate alınmadı ve bizde rezil etme yoluna gittik. :)

Yahu herkes motorla birşeyler yapıyor ama bizim yanımızdan bile geçmiyor kimse :) (garip garip bakıyor hanımlar)

Millet foto çektiriyor ama birgün bir hatun gelirde " benim erkek arkadaşımın motor bu" derse intikam listesini oluşturmaya başlarım.

2 kişinin şimdiye kadar arabamızı nette yayınladığını yakaladım. Yönetime şikayet ettim dikkate alınmadı ve bizde rezil etme yoluna gittik. :)

Zaten netlogda bi yakalarsam birisini benim motorumla vay haline:mrgreen::queen::queen::queen:

İşte ben önce rezil ettim sonra yönetime bildirdim sildiler direk üyeliğini :cherry:

Aynı gün aynı kıyafetlerle çekilmiş bi ton resmim var dedim ispatlarım.. O ispatlasın kolaysa dedim, inandırıcı olmuş sanırsam.. Ama o kıyafetle o pist haricinde başka resmim yoktu :queen::queen::queen:

yüzüğü görmüşlerdir coşkunum:p

hah işte yeni bi geyik konusu :)
parmakta yüzük takılıyken gidonla sarmaş olunca rahatsız etmiyormu ?
ben araba kullanırken bile rahatsız ediyo çıkarıyorum .öyle zırt pırt çıkarıp takıncada parton sen onu kaybetcen bari evde bırak nasıl olsa sen yaramazlık yapmassın :p dedi artık takmıyom ....

İşte ben önce rezil ettim sonra yönetime bildirdim sildiler direk üyeliğini :cherry:

Aynı gün aynı kıyafetlerle çekilmiş bi ton resmim var dedim ispatlarım.. O ispatlasın kolaysa dedim, inandırıcı olmuş sanırsam.. Ama o kıyafetle o pist haricinde başka resmim yoktu :queen::queen::queen:

:queen::queen::queen::queen:

hah işte yeni bi geyik konusu
parmakta yüzük takılıyken gidonla sarmaş olunca rahatsız etmiyormu ?
ben araba kullanırken bile rahatsız ediyo çıkarıyorum .öyle zırt pırt çıkarıp takıncada parton sen onu kaybetcen bari evde bırak nasıl olsa sen yaramazlık yapmassın dedi artık takmıyom ....

Aslında rahatsızlık pek vermez sanırım ama başka yönlerden kötü:cherry:Şansını azaltıyo bi kere:queen::queen::queen:(Annadınız siz onu:queen:)

pınar senın motor gusel ben gelsem senın motorla bı vıdyo çeksek ızın verınmı bakarsın ıkıncıyı alırız. :) :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim motoru verelim ama ocak ayı vergi borcunu yatırmak karşılığında..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar