Vidyo çıkmamış. Konuşmada onun açısından pek yararlı olmamış.
Neyse kız bulmuşya fazla rahatsız etmez senide
Yakında öyle birşey ister diye korkmaya başladım zaten :mrgreen::mrgreenınar Abla bu arada senin durum çok ayrı bişi olmuş ya:mrgreen::mrgreen:Senin yerinde ben olsaydım sanırım pc nin ekranını yumruklar ve haykırırdım::rantinp:Hayıırrrrrrrr O Benim Motorum::rantinp:::rantinp:Bundan sonra yanımda branda taşıyacağım ve motoru her park ettiğim yerde üstüne branda çekicem:mrgreen::mrgreen:
muhahahhahahha yazık yav çocuğa, keşke verseydin bi tur, ama önce kaskonu yaptırsın :mrgreen:
sen motürü alda, aradan verirsin bi kısda biz tavlarız::winkwink
Yahu herkes motorla birşeyler yapıyor ama bizim yanımızdan bile geçmiyor kimse(garip garip bakıyor hanımlar)
Neyse ben durumdan memnunum
Millet foto çektiriyor ama birgün bir hatun gelirde " benim erkek arkadaşımın motor bu" derse intikam listesini oluşturmaya başlarım.
2 kişinin şimdiye kadar arabamızı nette yayınladığını yakaladım. Yönetime şikayet ettim dikkate alınmadı ve bizde rezil etme yoluna gittik.![]()
Yahu herkes motorla birşeyler yapıyor ama bizim yanımızdan bile geçmiyor kimse(garip garip bakıyor hanımlar)
Neyse ben durumdan memnunum
Millet foto çektiriyor ama birgün bir hatun gelirde " benim erkek arkadaşımın motor bu" derse intikam listesini oluşturmaya başlarım.
2 kişinin şimdiye kadar arabamızı nette yayınladığını yakaladım. Yönetime şikayet ettim dikkate alınmadı ve bizde rezil etme yoluna gittik.![]()
yüzüğü görmüşlerdir coşkunum![]()
İşte ben önce rezil ettim sonra yönetime bildirdim sildiler direk üyeliğini :cherry:
Aynı gün aynı kıyafetlerle çekilmiş bi ton resmim var dedim ispatlarım.. O ispatlasın kolaysa dedim, inandırıcı olmuş sanırsam.. Ama o kıyafetle o pist haricinde başka resmim yoktu :queen::queen::queen:
hah işte yeni bi geyik konusu
parmakta yüzük takılıyken gidonla sarmaş olunca rahatsız etmiyormu ?
ben araba kullanırken bile rahatsız ediyo çıkarıyorum .öyle zırt pırt çıkarıp takıncada parton sen onu kaybetcen bari evde bırak nasıl olsa sen yaramazlık yapmassın dedi artık takmıyom ....
Oldu başka :mrgreen:pınar senın motor gusel ben gelsem senın motorla bı vıdyo çeksek ızın verınmı bakarsın ıkıncıyı alırız.![]()
![]()