A2 ehliyeti hakkında

Selam arkadaşlar.
A2 ehliyeti hakkında biraz araştırma yaptım. benim b sınıfı ehliyetim var sanırım ilk yardım ve trafikten girmiyorum sınava sadece motor bölümünden( 20 Soru ) giriyormuşum.
şimdi merak ettiğim tek bir şey var. Bu sınavın tarihleride b sınıfı gibi belli bir tarihte mi oluyor yoksa kurslar mı belirliyor?
bana yardımcı olursanız sevinirim

teşekkürler:rendeer:

22nisanda yani önümüzdeki cumartesi günü a2 sınavına giriyorum meb belirliyor

ya bende yazılmak ıstıom bu 22 nısandakı sınawa yetısebılırmıyım acaba?

yanı sımdı yazılsam temmuzdamı gırıcem e pekı dıelım temmuza kadar polıs cewırdı benı nolcak sınaw temmuzda falan desem bırakıolarmu yada kurs gecıcı bı kagıt falan werıomu

selam arkadaşlar bnde 22 nisan da yazılı sınava girecem ancak direksiyon sınavına nezaman gireceğimi bilmiyorum.bilgisi olan var mı?

Super Moderator
Öncelikle sınav tarihleri B sınıfı ehliyet tarihleriyle aynı zamanda M.E.B. tarafından belirlenen tarihlerde yapılır.
Şu anda katılmak isterseniz 22 Nisan sınavı mümkün değil, 1 Temmuz sınavı için acele etmeniz gerekir.
Polis çevirmelerinde kursa devam ediyor olmanızın hiçbir geçerliliği yoktur, aynı suçtan aynı cezayı yersiniz.Kursun da haliyle bu durumda yapabileceği birşey yoktur.
22 Nisan tarihindeki yazılı sınavın direksiyon sınavıysa 20-21 Mayıs gibi bir tarihte sanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar