A2 ehliyet için en uygun motor

Motosikleti
tvs raider 125
Kafama sıkıcam bu konu için artık uzun ömürlü satarken çilekeş olmayacağım bir motor istiyorum 250 bandında motor alacaksam 12 ay kredi çekeceğim demin R25/mt25 lere baktım sıfıra yakın 2022-20 kasalarına 200-250 binde yatar sarmalarindan korkuyorum teker yapma gibi bir derdim yoktur asla sadece otobanda boş yolda hızlı gitmek isterim onerebileceginiz motor var mı az km de satarken uğraştırma yan

Uzun ömürlü dersen kesin japon alıncak
Türkiyede satılcak dedinmi bu bantta sadece cbr 500 ve r25 mt25 var
Ben 1 2 sene biner satarım dersen ben çinli ve hintlilere bak derim.

Motosikleti
Ns200 15"
Otobanda 140-150 bandında seyir almak istiyorsanız a2 sınıfına sahip olan motosikletler bu işi başaramayacaklar.

Motosikleti
TVS Apache RTR200
Dominar 400 ug ikinci el güzel fiyata alabilirsin. Gayet güzel fp motor. 180 leri görebiliyor.

Kafama sıkıcam bu konu için artık uzun ömürlü satarken çilekeş olmayacağım bir motor istiyorum 250 bandında motor alacaksam 12 ay kredi çekeceğim demin R25/mt25 lere baktım sıfıra yakın 2022-20 kasalarına 200-250 binde yatar sarmalarindan korkuyorum teker yapma gibi bir derdim yoktur asla sadece otobanda boş yolda hızlı gitmek isterim onerebileceginiz motor var mı az km de satarken uğraştırma yan
Ne kadar kullanacağına bağlı 1 2 yıl civarı kullanmak için alıcaksan R25 MT25 Dominar 400 Duke 390'lara bakabilirsin daha uzun binicem diyorsanda CBR500'lere bakabilirsin

Anladığım kadarıyla bütçe 200-250 arası, cb250r bakabilirsiniz, dominar da önerilmiş size uygunsa bakabilirsiniz ben motor bakarken dominar geniş ve hantal gözüktüğü için tercih etmemiştim.

Anladığım kadarıyla bütçe 200-250 arası, cb250r bakabilirsiniz, dominar da önerilmiş size uygunsa bakabilirsiniz ben motor bakarken dominar geniş ve hantal gözüktüğü için tercih etmemiştim.
Dominar hantal bir motor ama CB250R'dan uzun yolda bir tık daha avantajlı diye düşünüyorum bu sürücünün istediği şeye bağlı.

Motosikleti
Fz-07
Uzun ömürlü, çok az yakan, otoban süratlerinde rahat giden lakin piyasadaki durgunluk ve insanların popüler olmamasından kaynaklı almaya korktuğu honda cb500 hornet veya cbr500r diyorum. Çünkü bu piyasada hiçbir motosikleti paaat diye satamayacaksınız. Herkes fiyatı nakit azlığından dolayı öldürmek isteyecektir. ( cb500f eski kasayı bir süre sürdüm hayatımda sürdüğüm en dengeli ve fiyat performans motosikletti. Mt25 felan stop izlemeye ve yağ pompasını patlatmaya devam ettiği dönemde cb500 serisi şeyiyle güler)

Kimse bahsetmemiş ama Yamaha‘nın Tracer 7 modelleri A2 ehliyete uygun satılıyordu istersen onlara bir bak. Hem istediğin hızlarda gidersin hem japon

Kimse bahsetmemiş ama Yamaha‘nın Tracer 7 modelleri A2 ehliyete uygun satılıyordu istersen onlara bir bak. Hem istediğin hızlarda gidersin hem japon
Onu denk getirmek veya sıfır çıkartmak lazım bu da sınırlı ilan seçeneği sunduğu (2 3 ilan) için denk getirmesi biraz zor . Ben MT07'nin 2021 kasasını A2 olarak denk getirdim ama bulması cidden zor

Onu denk getirmek veya sıfır çıkartmak lazım bu da sınırlı ilan seçeneği sunduğu (2 3 ilan) için denk getirmesi biraz zor . Ben MT07'nin 2021 kasasını A2 olarak denk getirdim ama bulması cidden zor
O’nu bilemem. Hiç arayışta olmadım… O zaman arkadaşın şansına ya da azmine kalır :)

Motosikleti
CB750A
izmirdeysen benim D400 ü satayım.
Hiç denemedim ama 180 gördüğünü zannetmiyorum.

Motosikleti
tvs raider 125
Uzun ömürlü dersen kesin japon alıncak
Türkiyede satılcak dedinmi bu bantta sadece cbr 500 ve r25 mt25 var
Ben 1 2 sene biner satarım dersen ben çinli ve hintlilere bak derim.
cbr500 lere baktım 40 binde 60 binde var 250k yi geçen var bütçemi fazla aşmak istemiyorum kredi malum 1 yılda kapansın gitsin hintlilerde keşke 400 lük dominar çift silindir olsa vibratör misali diyorlar apache sürdüm güzeldi ama artçı olunca egzozdan bi titreşim aldım biraz uzun yolda nasıldır bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

izmirdeysen benim D400 ü satayım.
Hiç denemedim ama 180 gördüğünü zannetmiyorum.
valla istanbul küçükçekmecedeyim dominarı bi denemek istiyorum ama çevremde veya bu ilde fazla göremiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu a2 ile a ehliyetlerini ayırmak kadar saçma bir şey yok çoğu alınabilecek güzel motorlar a sınıfı kategorisinde ki a sınıfı kategorisindeki ilanlar a2 ehliyettekilere göre daha ucuz piyasası illegal sürücem dicem yeni cezalar meclisten geçecek 😂

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar