- Konu Yazar
Arkadaşlar iyi akşamlar. Ben direksiyonu geçtim dosya elimde şimdi bi vergi yatıracakmışız birde emniyetten randevu snaırım. Bunları nasıl ve nerelere yapacağız ? Teşekkürler
Dün emniyete gittim. (Ümraniye) randevu saatime 15 dk kala. pek bi sıra yoktu. direk girdim sıraya. evrakları verdim. parmak izi belgem önceden olduğu fazla beklemedim. bankodaki memur işleri halletti. sınıf ekleme olduğu için benim ehliyeti alıp evrakların üzerine zımbaladı. haftaya bugün gel yeni ehliyetini al dedi. ben tabi şok. Sistemlerde arıza var yavaş çalışıyor dedi . Dedim; " bu süre içinde nasıl araç kullanıcam ehliyetsiz?. Bana bir evrak verdi SÜRÜCÜ BELGESİ DETAY BİLGİLERİ diye. üzerinde hem E hem A2 bilgilerim yazılı. ehliyetin çıkana kadar bununla kullanabilirsin dedi. sevinçten havalara uçtum diyebilirim. sonra yoldaki bir trafik memuruna gösterdim. aynen sıkıntı olmaz kullanabilirsin dedi. dün bugün toplam 200 km...ehliyetle ilgili beklememin acısını çıkarıyorum resmen..
Bu arada randevu konusuna gelince; Sabah saat 8:30 da oturdum bilgisayara. 9:15 'de almıştım randevumu. yani biraz meşakkatli ama başka türlü kesinlikle alınmıyor.