Peki a2 ehliyeti olan b için yazılı sınava girecekmi ?
Bugun hocami aradim sagolsun anlatti : 8 li slalom, 12 metrede sekiz cizme, onemli degisiklik kismi ise 20metre uzunlugundan 5cm yuksekliginde ve 20cm genisligindeki platform ustunden surus... Bence motosiklet ehliyeti alma adayi olan kisiler bi sanssizlik olmazsa yapabilirherkese basarilar, tekeriniz duz bassin
Bugra dedigin dogru da, kurs bizi ybr ile alistirip altimiza 100luk Mondial verdi son anda. Ybr'ler bekliyordu kuzu gibi.. Motora alismak yerlesmek gibi sansin yok direk sinavdasin. Eski tip sinav sistemiydi 2 kere slalom yaptirdilar.
Boyle olursa o tip parkurlar gecilmez. Surdugun motorun gazina debriyajina alismak onemli.
Ağustosun 24ünde yazılı sınava gireceğim arkadaşlar.Sınav ücret, 50 tl yatırdım bu sınava girmem gerekiyor de mi normalde b ehliyetim var?
Arkadaşlar sınava kendi motorumuzla gitsek olmaz mı? O karmaşada hangi kursun motoru hangisi bilemezler diye düşünüyorum
---------- Post added at 14:02 ---------- Previous post was at 13:57 ----------
Dostum bende senin durumundayım.14 senelik B sınıfı ehliyetim var.Direk direksiyon sınavına giriyorsun.Yazılı sınavdan muaf durumdayız.
Arkadaşlar merhaba,
Ben Temmuz ayının ilk haftası bütün evraklarımı kursa teslim ettim B sınıfı ehliyetim var.Yazılı sınava girmeden sadece direksiyona girecektim,fakat 27 temmuzdaki sınava giremedim,yarın ki direksiyon sınavına da giremeyecekmişim, MEB'den ismim kursa gönderilmemiş.
Benim durumumda olup direksiyon sınavına giren veya girecek olan var mı? Beni mi kekliyorlar![]()
Yatırdığımız para boşa mı gitti yanigeri alma şansımız var mı acep?
Bu arada ben aynı zamanda direksiyon sınavlarında görev alıyorum. Sınav giriş belgende hangi plaka yazıyorsa o plakalı motorla girmen gekiyor. Ama biz pek buna bakmıyoruz. yani girebilirsin de giremeyebilirsin de görevlinin insiyatifinde. Ben kendi motorumla gireceğim inşallahBence sen de git girersin muhtemelen
![]()