96 Model Kawasaki ZL600 Karter Ve Soğutma Sorunu

kırılan parça elinizde ise çok kolay halledilir... yani kartelin parçası varsa sorun etmeyin... depo daki ezik de dert edilmeyecek kadar küçük.... çektirme ile çekilir çelik macun ile kapanır... ben olsam toplardım...

Karter Kapağının takılacagı yerdeki kırıkları kurtarabilirmiyim ? nedir tam çözümü ?

Bizim siteden kaza geçiren ertekin'in de motoru bu şekildeydi.
Hurda olarak sattığı kişiler motoru toplayıp satmışlardı.
Ustelik kazasız(!) olarak.
Onu geçtim , şasiden 2ye ayrılan bir motoru fabrikası bile tekrar toplayamazken bizim sanayide 2 kaynak hallediliyor ya çok ilginç. Yeni alan da buna güvenip basıyor basabildiği kadar. Yazık.

dopstrum ebayda cidi ölçüde ucuz parça vaaarr ama.. aması senin motorun motoru gpx 600 mü yoksa gpz 600 mü onunet ayarla siğteden arkadaşların yardımını bekliyorum.. 4 silindir kawa racelerden biri. onu çöz sorunun hallolacak. senin motordan parçaya ayrılmış yoktur ama. race versiyonundan parçaya ayrılmış çoktuır. ne düşündüğümü anlamış olmanın umuyorum:))) olur gider sıkma canını bu şekilde çalıştırma yeterki..motorun içindeki yağ dökülmüş. yan kapak olmadan motor çalışmaz. çalışırsa yağsız çalışır saygılar....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar