93 R80 GS Cafe Racer Projesi

Binbir emekle, sadece haftasonu 1 gün çalışarak yoktan var ettiğim hem cafe racer hem de bobber sularında gezinen tork canavarı arkadaşla tanıştırayım sizi.Henüz bir ismi yok zaten daha bitmedi de. Aktif olarak biniyor olsam da budur arkadaş demem 2 hafta kadar sürecek sanırım.
Bu arada motosikletime usta adı verilen hiç bir kanemici eli değmemiştir ( İşini hakkıyla yapan ustalarımızı tenzih ediyorum elbette)

Güncel resimler gelene kadar telefonumda olan resimlerden yukleyeyim. Cok fazla detay fotografı anca 2 kisi calısırken biraz fotograf cekme fırsatı bulabildim.

Motosikletimin ilk hali. 93 model R80 GS

İse ilk once fazlalıkları sokerek baslıyoruz.

Saseyi mat siyah istedigimden motor blogunu komple cıkartıyoruz.Hem boylece bloguda guzelce temizleyebilecegiz.

Saseye akrilik siyah ve mat vernik uygulaması

Blok tekrar yerinde.

Saftı soktukten sonra 2 bilyadan birinin dagıldıgını farkettik. Uzun bi arastırmadan sonra parca numarası ile amerikada bi satıcıya ulastım ve getirttim.Projenin en sıkıntılı sureci bu oldu benim icin.

MotoGuzzi kartelasından sectigim boyanın depoya uygulanmıs hali.

Jant ve miller de mat siyaha boyandıktan sonra lastik kalemi ile kucuk bi calısma :)

Tekrar birlestirme

İlk yaptıgım koltuk calısması. Tavuk kıcına benzedigi icin degistirme ihtiyacı hissettim :p

Amerikadan getirttigim gidon ucu aynalar

En buyuk eksigim olan ve yeni edindigim far :)

Ortalıkta dolanan kontagıma guzel de bir yer bulmus oldum boylece :)

Side plate aynı zamanda stop lambası

Elektrik bandı olmadan proje olmaz :bounce:

Elimde olan resimler simdilik bu kadar arkadaslar. Beni aşacagını dusundugum icin koltugu döşemeciye gönderdim su an :) 1.5 kisilik bir koltuk tasarlamayı planlıyorum. Onuda yaptıktan sonra Solo koltugu handmade deri calısmasıyla taclandırmak niyetindeyim :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Haftasonu çekime gitmeyi planlıyorum. Resime bogacagım burayı :p

SUN

Yoktan var etmesen de, süper bir motor olmuş. Özellikle mat boya ve sarı yay çok başarılı. Tebrikler :cat:

Yoktan var etmesen de, süper bir motor olmuş. Özellikle mat boya ve sarı yay çok başarılı. Tebrikler :cat:

Haklısın galiba :) Yoktan var etme kısmı göreceli oldu biraz. İlk haliyle arasındaki fark bana o sekilde yansıdı sanırım. Tesekkurler :cat:

Maşallah elinize sağlık daha fazla fotoğraf istiyoruz
Böyle bir projeyi trafiğe çıkarmak için neler gerekiyor? Ruhsat plaka alabilmek için?

Merhabalar. Oncelikle tesekkur ederim.
Ben hali hazırda plaka ruhsat ve muayenesi olan bir motosiklet tercih ettim. Bundan sonraki projelerim için de aynı şekilde bir motosiklet tercih edecegim. Boylece yapmam gereken sadece trafikten motosikleti üzerime geçirmek oluyor.

bende bayıldım eline sağlık...cafe reyzırları anlayamam ama seninki sanki orjinal fabrikasyon çıkışlı...sade..şık ve dikkat çekici...bunu bir festivale getir millet foto çekme yarışına girer...algıyada hitap ediyor...nostaljik filmlerden fırlamış gibi...

bende bayıldım eline sağlık...cafe reyzırları anlayamam ama seninki sanki orjinal fabrikasyon çıkışlı...sade..şık ve dikkat çekici...bunu bir festivale getir millet foto çekme yarışına girer...algıyada hitap ediyor...nostaljik filmlerden fırlamış gibi...

Gittigim mekanlarda insanların basına gecip incelemelerine, bolca fotograf cekmelelerine simdiden asinayım zaten :p Saka bi yana insanın gururu oksanıyor :)

Süper olmuş güle güle binin. Daha fazla resim ve sürekli güncelleme istiyoruz. Tadımlık verip bırakmayın böyle :D

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Çok güzel ve orjinal olmuş.Bakmaya doyamadım.Elinize sağlık.Yalnız aklıma bişey takıldı.Egsozun sıcaklığı herhangi bir sorun yaratıyor mu?Bir de diğer arkadaşların da söylediği gibi böyle güzel bir makinenin farklı açılardan çekilmiş değişik güzel fotolarını görmek isteriz.:)

Ellerinize saglik :D her sey hosuma gitti sadece ne kadar yapilamaz gibi gelsede bana koltugu biraz daha lastige dogru indirme sansiniz varmi motorun sase genetigiyle oynamadan :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

Bende honda titanlare ve mz lere yapilan cafe racerler hosuma gidiyo nedense :D

Çok güzel ve orjinal olmuş.Bakmaya doyamadım.Elinize sağlık.Yalnız aklıma bişey takıldı.Egsozun sıcaklığı herhangi bir sorun yaratıyor mu?Bir de diğer arkadaşların da söylediği gibi böyle güzel bir makinenin farklı açılardan çekilmiş değişik güzel fotolarını görmek isteriz.:)
Yorumlar icin hepinize tesekkur ediyorum. Koltuga gelince saseye kaynak yapmadan daha alta almam mumkun degil malesef. O yuzden bu sekilde biraktim.

Farkli acilardan fotograflari bir kac gune yine burada bulabilirsiniz :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Harika olmuş.
Bu dizayn Cafe racer değil başka bir sınıfa giriyor.
Yanlış hatırlamıyorsam street kraker gibi bişey olması lazım :)

Harika olmuş.
Bu dizayn Cafe racer değil başka bir sınıfa giriyor.
Yanlış hatırlamıyorsam street kraker gibi bişey olması lazım :)
Bahsettigin tarzi ilk defa duymakla birlikte 2 farkli motosikletten esinlendim. Bir tanesi cr dieri ise bobber. Hybrid diyebiliriz :)

Merhabalar. Oncelikle tesekkur ederim.
Ben hali hazırda plaka ruhsat ve muayenesi olan bir motosiklet tercih ettim. Bundan sonraki projelerim için de aynı şekilde bir motosiklet tercih edecegim. Boylece yapmam gereken sadece trafikten motosikleti üzerime geçirmek oluyor.

Yoktan var ettiğim deyince sıfırdan tek tek parça topladınız sandım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar