9 Kasim CONK BAYIRI

CONK BAYIRINA SURUS NE ZAMAN YAPILMALI

• Kullanılan toplam oy
    16
Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Sevgili Forum

9 kasimda gelen olacaksa otel bakmak gerekiyor, buarada bu bulusmayi hafta icine de alabiliriz. Ben milletin haftasonunu yememek icin hafta ici de canakkaleye bir surus olabilecegini dusunuyorum. Yada ikisini de muhtemelen yaparim, o haftayi motora ayirdim.

Ama guncel olarak planim 9 kasim gidip 10 kasimda geri donmek. Ama 10 kasim resmi tatil degil, dolayisi ile 9 u da gunubirlik olabilir. Hava surekli parcali bulutlu ve 2 hafta oncesinden kestirmek zor, bana yagmur etki etmez, giderim ama sizlere gore otel falan bakmak gerekecek. Cadir secenek :)

Not: Istanbul disindan gelecek olacaksa oturup sohbet muhabbet tercih ederim. Yani gece kalmak tercihim olacaktir.

Katilirim diyenlere tarih yakinlasinca Dm den mj atacagim.

9 kasım sabah gidiş akşam dönüş için oyumu kullandım. Yada en iyi ihtimalle 8 kasım gidiş 9 kasım akşam dönüş.

Motosikleti
HONDA FORZA 2025
kalmalı olmaz ama 10 kasımda bende gelebilirim

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Pazartesi hafta içi, iş var, izin almak zor çalışanlar için. 8'i gidilip konaklanıp 9'u akşamı dönülebilir.
Tam konum neresi bir bakayım bana kaç km'lik yolmuş.

Motosikleti
D400
Orada Oteller çok pahalı yoksa kalmalı güzel olurdu.

mart ayında 3binden aşagı bulamamıştık :D

henüz oy vermıyorum sizin kararınıza göre katılmaya calıscam.

Motosikleti
Şimdi baktım bana 237km, 3 saat diyor.
haftasonu olursa belki gidebilirim ama okulların ara tatili de o haftasonu başlıyor, evdeki plan ne henüz bilmiyorum.

Motosikleti
Orada Oteller çok pahalı yoksa kalmalı güzel olurdu.

mart ayında 3binden aşagı bulamamıştık :D

henüz oy vermıyorum sizin kararınıza göre katılmaya calıscam.
ne kadar pahalı?
Bana türkiye içindeki kamp yerleri bile aşırı pahalı gibi geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi ne emmeye ne gömmeye geliyon bee
okullar açılınca evdeki planlara uymak zorunda kalıyorum.
Yazın çocuklar köye gidince rahatım bir tek, o zaman da geçen yaz aşırı sıcaklar oldu temmuz ayı boyunca bir yere çıkamadım, motora 3 aylık yeşil sigorta yaptırmıştım güya köfte gezilerine ilave olarak kalamar yemeye de gidecektim ama kaldı, sigortayı bile boşuna 3 aylık yaptırmış oldum.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Conkbayırı'na tırmanan 500 bin kertenkele, sonunda gördü neymiş Çanakkale :) Gazanız mübarek olsun.

Motosikleti
D400
ne kadar pahalı?
Bana türkiye içindeki kamp yerleri bile aşırı pahalı gibi geliyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

okullar açılınca evdeki planlara uymak zorunda kalıyorum.
Yazın çocuklar köye gidince rahatım bir tek, o zaman da geçen yaz aşırı sıcaklar oldu temmuz ayı boyunca bir yere çıkamadım, motora 3 aylık yeşil sigorta yaptırmıştım güya köfte gezilerine ilave olarak kalamar yemeye de gidecektim ama kaldı, sigortayı bile boşuna 3 aylık yaptırmış oldum.

3 bin lira dediydim ya abi :D

ben mart ayında orada otel bulamadım 2500 liraya ucak bileti alıp makedonyaya gittim orada 3 gün otelde 2 kişi 3300'e kaldım günlük kişi başı 550 TL :D

bizim buralar aşırı pahalandı artık.

her sene motorla tura cıkardım farklı şehirlerde kalırdım yapamadım otel paralarından.

Motosikleti
Triumph Trident 660
3 bin lira dediydim ya abi :D

ben mart ayında orada otel bulamadım 2500 liraya ucak bileti alıp makedonyaya gittim orada 3 gün otelde 2 kişi 3300'e kaldım günlük kişi başı 550 TL :D

bizim buralar aşırı pahalandı artık.

her sene motorla tura cıkardım farklı şehirlerde kalırdım yapamadım otel paralarından.
Şu dil bilmeden yabancılarla iletişim muhabbetleri biraz daha gelişse ben de gidecem 😄

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Şu dil bilmeden yabancılarla iletişim muhabbetleri biraz daha gelişse ben de gidecem 😄
Kardeş, Alanya'da, Marmaris'te bar önünde "are you sex?" diyebilen tirrekler bile sonuca ulaşabiliyorken sen yurt dışında yabancılarla iletişimde Rocco Siffredi olursun, Johnny Sins olursun, İbrahim Tatlısex olursun.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Arkadaşlar konuyu sulandırmayalım. Adam ne güzel konu açmış, 9'unda buluşalım sürelim, akşamında muhabbet edelim, 10'u sabahı da tören eşliğinde Atamızı analım diye program sunmuş. Bence güzel, vakit ve nakit yaratabilen kardeş ve abilerimizin gelmesi güzel olurdu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar