800 km gidiş 800 km geliş :(

Aynen, sayılarla kendimizi kısıtlamayalım :mrgreen: Konu çok da dağılmadan biz dağılalım artık, gerçi moto sohbetteyiz ve sohbet de sarıyor; yalan yok :mrgreen:

Hocam forumdan biri trafik polisi çıkar şimdi yolumu keser :D :D :D
İşin şakası tabi canım hız kuralını geçermiyim ben hiç. Tabelada ne yazıyorsa o. :) :) :)

Aynen aynen, R6'yı da yaya geçitlerinden 30'la geçmek için aldık :D Hakikaten, neden motorlar 299 yapar ki, 70'ten yukarısı tehlikeli yeaaa. Hem nası biniyonuz bunlara, motur şeytan icadı. Bizim dayıoğlu reyzikle tırın altında kaldı da tırı hastaneye yetiştiremedik.

Aynen aynen, R6'yı da yaya geçitlerinden 30'la geçmek için aldık :D Hakikaten, neden motorlar 299 yapar ki, 70'ten yukarısı tehlikeli yeaaa. Hem nası biniyonuz bunlara, motur şeytan icadı. Bizim dayıoğlu reyzikle tırın altında kaldı da tırı hastaneye yetiştiremedik.

Yok ben gerçekten ama yaya geçitlerinden yavaş geçiyorum ve yayalara yol veriyorum.
Tırı hastaneye yetiştiremedik ne ya :D :D :D

Yaya geçidi olayı var olan en düşük hız limitini yazmak içindi; yoksa tabii ki yayalara yol vermek motorculuğun şanındandır. Hem motorcunun yaptığı arabacının yaptığından daha fazla dikkat çeker, hem de insanlara medeniyet aşılamak iyidir. Hele ki kalabalık şehirlerde yaşıyorsak. O yüzden aynen devam, tebrik ederim :cat:

Yaya geçidi olayı var olan en düşük hız limitini yazmak içindi; yoksa tabii ki yayalara yol vermek motorculuğun şanındandır. Hem motorcunun yaptığı arabacının yaptığından daha fazla dikkat çeker, hem de insanlara medeniyet aşılamak iyidir. Hele ki kalabalık şehirlerde yaşıyorsak. O yüzden aynen devam, tebrik ederim :cat:

Teşekkürler :) Motordan dolayı dışarıyla iletişim halinde oluyorsun ister istemez. Yol verdikçe teşekkür eden insanları duyabilmek çok güzel.

Ben en çok yol verildiğinde şaşkın bakakalan, bir anlığına yol verilip verilmediğinden, ne yapacağından emin olamayan insanları seviyorum :mrgreen: İnsanlarımız o kadar alışmış ki yayayken yol verilmemesine, verince garip karşılanıyorsunuz.

Ben en çok yol verildiğinde şaşkın bakakalan, bir anlığına yol verilip verilmediğinden, ne yapacağından emin olamayan insanları seviyorum :mrgreen: İnsanlarımız o kadar alışmış ki yayayken yol verilmemesine, verince garip karşılanıyorsunuz.

:D Bazen denk geliyor durup bekliyorum bana bakıyor :D Yanlışlıkla sol elimi debriyajdan çekip kaç kere stop ettirdim öyle geç işareti yapacaktım :D

Böyle durumlarda gaz elini çekmeye alışmak daha kolay oluyor :mrgreen: Kaç para ulan bi debriyaj balatası :salut:

Motor zaten vitesteyse sol ayağı yere indirip arka frene dokunmak sizin için çözüm olabilir. Sadece debriyaj balatanızı kurtarmaya çalışıyorum, 250-300 lira arası bir şey sanırım :D Freni bırakmamak mantıklı bir seçim, özellikle R6'da :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar